Ging heel vlot

Geweldige service en super mooie planten!

Ons hele huis ingericht met mooie planten van 123planten. Super behulpzaam, snelle en mooie levering geen beschadigingen te vinden op de mooie groene planten. Ook de handige filmpjes op de site zijn helder van uitleg. De levering kwam met een heuse 123planten vrachtwagen aan de deur met een vriendelijk smile van de chauffeur!

Prachtige plant, uitstekende klantenservice en op de minuut nauwkeurige levering.

Uitstekend, zeker een aanrader

Oke

Mooi assortiment op de site,goede prijzen. Verpakking van de planten laat nog al te wensen over. Een van de grote planten was beschadigd Dit is heel netjes opgelost door de klantenservice. De verpakking en het versturen is echt een aandachtspunt en verbeterpunt!!

mooie planten

De planten zijn prachtig en ze waren prima verpakt.

Geweldige service

Prima planten en goede ondersteuning na aankoop- hele fijne contacten met hen gehad - staan open voor ideeën- prima service

Altijd goede kwaliteit planten en correct geleverd.

Hele mooie grote" birds of paradise" ontvangen, met 3 bloemen en 8 knoppen! Dank u wel!

Tevreden

Snelle levering, goed verpakt, onbeschadigde plant ontvangen.

Prima webshop

Prima advies gekregen voor de juiste Dracena voor mij. En geweldig dat ze mijn eigen planten meteen verpot hebben in de nieuwe en grotere plantenbakken, super service!. Nu zijn alle plantenbakken weer een eenheid.

Goede service via de mail, snelle levering

Mijn vraag over de transport kosten werd snel opgelost. De planten doen het tot nu toe prachtig.

Snelle levering, mooie planten zagen er zeer vers uit, fijn dat de grote plant in verpot werd. Daarnaast goede uitleg en alles was aflevering keurig opgeruimd.

Mooie plant

Keurig bezorgd

Bagger

Drie planten besteld, dure planten ook. totaalbedrag ruim 56 euro. De ene Calathea was ongelooflijk lelijk, vol met verdroogd en bruin blad. De tweede Calathea had last van ongedierte. 123planten doet moeilijk en weigert eigenlijk met een goede en snelle oplossing te komen. Heb hier altijd besteld, veel geld uitgegeven en eigenlijk nooit eerder problemen gehad. Valt me daarom tegen dat ik nu niet goed geholpen wordt. Voortaan koop ik mijn planten weer bij de Intratuin en zou iedereen aanraden datzelfde te doen.

Fijne levering en advies

Vind de informatie erg fijn over de planten, onderhoud en tips. Zijn blij met de plant en levering

Planten moet je niet online kopen!

Minpunt voor misleidende plant beschrijving op de website. Ipv hoogte ca. 120 cm, plant van 96 cm gekregen! Leuk dat de planten met eigen transportdienst worden bezorgd.

Mooie plantenbak en snelle levering! Ik heb van deze serie al 3 hoge grote bloempotten.

goede service

de plant werd gezond afgeleverd alleen zat hij scheef in de pot. Erg scheef; waarschijnlijk door val tijdens transport. 123 planten heeft dit direct opgelost door iemand langs te laten komen en de plant te laten verpotten en verzorgen. Nu staat die prachtig.

Top!!

Prachtig ingepakt geleverd! Hele mooie plant, er zat niet één bruin puntje aan de bladeren! Echt helemaal top! Heel blij mee!

Topservice

Eerste levering volledig teleurgesteld bij het leveren van de acaltea , pot stuk ,plant stuk toegekomen. Mail gestuurd onmiddelijk mail terug van 123planten, en direct een andere voor gesteld gekregen waarvan ik eerste niet moest betalen . De 2 de die toegekomen is staat geweldig in ons huisje.

Weer perfect geleverd

Perfect geleverd Mooie planten

Precies zoals ik wenste.

Prachtige plant en mooie bijpassende hangpot.

Na een levering probleem en een klacht over de kwaliteit van 2 van de 4 planten, keurig opgelost en omgeruild voor prachtige nieuwe planten!

Geen enkel product heelhuids aangekomen

Omdat het tuincentrum bij mij in de buurt niet de planten die ik zocht beschikbaar had voor click&collect, bestelde ik bij 123planten. Op zich een goede service. Bijvoorbeeld een keer gebeld met de klantenservice om het bezorgadres te wijzigen en daar werd ik heel vriendelijk geholpen. Maar toen mijn bestelling aankwam, waren 2 van de 3 planten stuk (één plant had geen enkel heel blad meer), en 2 van de 3 potten (een had barsten en de ander lag volledig uit elkaar). Nu begrijp ik dat dat waarschijnlijk bij de bezorgdienst is fout gegaan, maar dan had het beter verpakt moeten zitten of beter aangegeven moeten worden dat er breekbare producten in de doos zaten. Retourneren en mijn geld terugkrijgen was geen optie; ik krijg nu als het goed is nieuwe potten opgestuurd en een deel van mijn geld terug ter compensatie van de beschadigde planten. Maar ik ben alsnog niet blij met mijn twee kapotte planten. Dus het spijt me, maar ik ga hier niet nog eens bestellen.

Mooie planten en potten. Service is ook erg goed. 1 plant was beschadigd door de verzending, 2 dagen later kreeg ik zonder problemen een nieuwe.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.