Goed geholpen met advies voor een plantenbak en kamerplant.

Snele reactie en oplossing, nadat geleverde plant niet voldeed door kapotte bladeren.

Na levering bleek plant beschadigd. Bij contact snel opgelost, met het omruilen van deze plant voor een ander onbeschadigd exemplaar.

ik ben super tevreden

de yucca is super mooi, prachtig in blad. er was niets beschadigd aan de plant

Mooie plant en snel geleverd!

Mooie plant net als de afdeling. In goede verpakking snel geleverd!

Mooie planten

Goed weergegeven, goed ontvangen

Mooie planten, goed verpakt en snel bezorgd

Mooie planten, goed verpakt en snel bezorgd.

Prachtige planten

Ruime keuze in mooie kamerplanten, ook op hydrocultuur. Een prachtige Raphis gekocht en het ompotten ook door 123planten laten verzorgen. Uitstekende service en een bijzonder klantgerichte bezorger met veel plantkennis.

Bezorging op tijd en mooie planten.

Mooie planten en daarbij uitleg over verzorging. Bezorging was op afspraak en kreeg netjes kort ervoor nog een berichtje dat ze er met ongeveer 20 minuten waren. Fijn ook de verpot service.

Mooie planten

Hele mooie Alocasia en Calathea (green) ontvangen en ze doen het heel goed.

Prachtige planten en uitstekende service!

Ruime keuze, goed advies en snelle en perfecte levering!

Mooie plant, goed verpakt

Mooie plant, precies als op de afbeelding. Goed verpakt, snelle levering. Een aanrader.

Misleidende informatie

Ik was enthousiast over de informatie die verstrekt word over de onderhoud van verschillende planten en leerde een nieuwe manier van mijn planten neerzetten: in vulcastrat. 2 grote minpunten: 1) voor kleine plantenbakken zijn er geen watermeters beschikbaar en moet je het toch op gevoel doen. 2) de informatie voor de hoeveelheid vulcastrat die je nodig hebt is misleideind. Ze vergeten even te vermelden dat de gegeven indicatie gebaseerd is op hun eigen inzethoezen.

Prachtige plant ontvangen

Goede communicatie wanneer ik de plant zou ontvangen , de plant is prachtig , ik kreeg uitleg over de verzorging , de plant staat in de vulcastrat , dat ging heel makkelijk , en dit samen met de watermeter geeft me vertrouwen dat het met deze plant helemaal goed gaat komen .

Plant in pot

Plant zou al helemaal klaar zijn om in huis te zetten blijkt dat je nog het één en ander van de pot moet afknippen resultaat plant uit de pot en alles eronder. De plant krijg je er nu niet meer mooi in.

Snelle levering en uitstekende service!

Aanrader vanwege snelle levering, goede produkten en uitstekende service.

Mooie planten prima eigen verzendservice

Goed opgelost

Pot die ik had besteld was niet op voorraad. Met klantenservice tot een prima oplossing gekomen!

Heel mooie planten, door eigen vervoerder gebracht. Veel keuze op de site. Veel informatie op de site.

In één woord TOP

Ontzettend vriendelijke hulp, goede service, snelle en prima bezorging. Het is een geweldige plant, nog mooier dan op de foto. Ik ben er heel blij mee. Dus een top bedrijf, een echte aanrader! 123 planten ....bedankt!!!

Aflevering en Advies in één

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij 123planten. Op het moment dat ik een bestelling had geplaatst, werd ik goed op de hoogte gehouden, via de mail, wanneer de bestelling aan zal komen. Dit klopte precies! De bestelling werd keurig afgeleverd en ik kreeg zelfs nog advies aan deur. Echt top!

Erg mooie en gezonde planten

Super snel thuis mooie en gezonde planten zeker een aanrader

veel te kleine plant

heb daarover gemaild en gebeld en moest bewijzen leveren, heb dat gedaan , maar was niet voldoende en moest nog meer bewijzen leveren. Heb het erbij laten zitten, er zijn zoveel plantenverkopers in het land.

Zorgvuldig

De bestelde plant en producten werden compleet en zorgvuldig verpakt bezorgd.

GE-WEL-DIG

Top planten Top service Top mensen Dit zou de standaard moeten zijn voor alle webshops. Gaat zo door!!

Prachtige plant en service top

Mooie plant geleverd gekregen, eerste plant was in hoogte lager dan besteld, maar is keurig netjes en snel omgeruild.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.