Super fijn

Duidelijke instructies Nette werkers Heel vriendelijk en beleefd

Professioneel

Fijn ook de uitleg aan de deur, bij bezorging

plant ziet er netjes uit

De plant is netjes verpakt geleverd en ziet er ook goed uit

Vriendelijke bezorgers, netjes en goede service

Mooie Areca palm ontvangen, vriendelijke mensen en snelle klanten service.

Gezellige heren, snelle levering, mooie planten, goede prijs - kwaliteit

We wisten niet dat er zo dichtbij zo'n goede plantenwebshop in de buurt zat. Perfecte levering, wordt goed aangegeven wanneer ze komen. Mooie planten, tevreden over prijs-kwaliteit.

Goed verzorgd optijd keurig en netjes geleverd

Heel goed!

Mooie planten, snelle levering en prima prijs

Had op dinsdag planten besteld. Op woensdag stonden er twee aardige jongens van 123planten voor de deur die mijn planten via het trappenhuis helemaal naar mijn etage tilden. Planten kwamen in topvorm aan.

Vriendelijk en goede service

Waren problemen met de vervoerder maar is door een medewerkster van 123 heel goed opgepakt.

HEEL GOED BEDRIJF MET PRIMA PLANTEN

Hulp gehad van Wendy bij de aanschaf van onze hydroplanten. Ook heeft zij ons perfect geholpen met onze Elho bloempotten. De levering is snel en ook weer goed verzorgd. De chauffeur is een hele vriendelijke man met kennis van zaken. Al met al zijn wij super tevreden over de hulp, de planten, de bloempotten en de levering. Als U besluit om planten en/of toebehoren te kopen moet U bij 123 planten zijn.

Keurig

Keurig volgens afspraak geleverd.mooie plant

correct, goed verpakt, en netjes op tijd, zelfs binnen gebracht

correct en positief

Mooie planten en snelle levering

Zoals beschreven op de website

Hele goede service en aardige bekwamen medewerkers

De plant die ik besteld had was er niet meer. Ik mocht toen een duurdere uitzoeken zonder bij te betalen. Prima service. Plant keurig verpakt en kwam aan in uitstekende conditie. Ik ben er heel blij mee. Volgende plant koop ik zeker weer bij “Plant 123”

Kwaliteit,keurig verpakt

Ik beveel het zeer aan

Topkwaliteit planten en een voor deze tijd ongekende service

De laatste jaren kopen wij nagenoeg al onze planten via 123planten. Onze laatste aankoop betreft een ficus lyrata. Deze mooie plant stond al jaren op onze verlanglijst. Na een mooi exemplaar op de website te hebben gevonden heb ik telefonisch contact gezocht aangezien ik wat informatie wilde over een geschikte pot. Kimmy heeft mij uitstekend geholpen en zelfs aangeboden wat foto’s te sturen voordat de plant zou worden verzonden. Enkele dagen later voorafgaand aan de verzending kreeg ik de foto’s per mail waarbij ik zag dat de bladeren van dit unieke exemplaar te laag aan de stam zouden beginnen voor de door ons bedachte plaats in de woonkamer. Kimmy heeft hierop samen met een collega direct een andere lyrata kunnen regelen! Bij bezorging is de lyrata door zeer kundige en vriendelijke 123planten medewerker verpot. Na afloop zijn de eerder door ons bestelde planten door deze medewerker nagelopen en heeft hij ons van extra informatie voorzien. Kijk, dit soort soort service zorgt voor klantenbinding!

Snelle en goede levering, jammer van de scheve planten in pot

Goede kwaliteit planten en snelle levering, echter wel jammer dat je "kamerplanten in pot" scheef gepot worden.. Mijn palm staat nu scheef en is moeilijk te corrigeren. Update: zijn langsgekomen om weer recht te zetten, dank jullie wel zeer goede service! Was heel simpel zo te zien, even plant recht trekken en lucht in de pot weg drukken,goed om te weten! Groet rens

Doet wat het belooft

Ik ben een wederkerende klant juist omdat ik telkens heel tevreden ben, bedankt. Makkelijk shoppen, veel keuze maar ook voor verzorgingstips kan je bij 123 planten terecht: versheid, variatie & klantvriendelijkheid dragen ze hier hoog in 't vaandel: een aanrader!

Super service!!

Mooie plant uit gezocht, en heel snel geleverd, maar bij het uitpakken bleek dat de doos op de kop had gestaan en plant beschadigd 1 mailtje naar 123plant en een paar foto's en er werdt een paar dagen later een nieuwe plant geleverd. Dus super service!!!

Hele mooie Schleffera Compacta

Plant werd in prima conditie geleverd door vriendelijke bezorger.

Fantastische service

Denken mee in de behoefte van de klant! en komen met goede betaalbare oplossingen.

Perfecte service

Als je goeie planten wil dan moet je hier wezen.

Geweldige plant!!!

Hele volle plant, gezond, een mooi groen

Geweldige en snelle service

De plant en verzorgingsartikelen waren perfect verpakt en geen blaadje aan de plant was beschadigd. Chapeau!!!

Goede kwaliteit

Levering was onaangekondigd 3 dagen vertraagd. De planten lijken daar geen nadeel van te hebben ondervonden.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.