snelle afhandeling

snelle levering, en mooie cactussen. Na een mail naar de klantendienst, omdat de transporteur op een verkeerd adres had geleverd, al direct binnen het uur telefoon om dit te bespreken. Zeer goede dienst na verkoop!

geweldige service

na mijn negatieve beoordeling betreft bezorging planten heeft klantenservice direct telefonisch contact met mij opgenomen. waarschijnlijk probleem bezorger. na uitleg hoe slecht planten aangekomen waren hebben zij direct met eigen vervoer gratis nieuwe planten geleverd. Dat is nog eens service. hartelijk bedankt! Jan.

Perfecte levering

Prachtige planten en correcte levering. Zo vindt je ze niet in een tuincentrum,mooi onbeschadigd en precies zoals het moet.

Blij met deze webshop

Ik kocht hier al verschillende planten en telkens is het natuurlijk een verrassing wat je juist gaat krijgen. Ik moet zeggen dat 123planten nooit teleurstelt! Dat is tenminste mijn ervaring. De plantjes zijn altijd mooi en netjes, fris, ... eigenlijk heel vergelijkbaar met wat je op de foto op de site ziet. Daarenboven leveren ze ook heel snel en zijn de planten altijd keurig verpakt. Ik vertrouw dus op 123planten!

Snel en correct de juiste palm uitgeleverd

Was moeilijke plantkeuze want veel internet leveranciers met vergelijkbare afmetingen en prijzen. Zelfs bij deze leveranciers potdiam 26cm en hoogte 100 cm voor €45 excl leveringskosten en gratis levering met pot diam 29 cm en hoogte 100 cm voor € 81 Goed wij zijn voorzien en tevreden!

Mooie planten, uitstekende service

In verschillende bestellingen heb ik drie grote planten aangeschaft. Zorgvuldig verpakt en geleverd. Mooie planten. Over eentje was ik minder tevreden maar dat is door 123planten heel netjes opgelost. Grote pluim! 123planten mag ook mijn toekomstige planten leveren…

Erg aangenaam

Elke dag geniet van mijn planten. Als cadeau ga ik weer een plant voor mijn moeder bestellen :-)

Hele mooie planten en goede service

Keurig op tijd geleverd en handige tips voor de verzorging van de planten

Niet 1 misser

18 plantjes besteld om te plaatsen in 3 levende schilderijen. Dit was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Alle plantjes waren mooi dus concludeer ik dat ze zorgvuldig zijn uitgezocht alvorens ze verstuurd werden.

topervaring!!

na de bestelling geplaatst te hebben kwam ik erachter dat ik een week abuis was. Na telefonisch contact, wat zeer vriendelijk verliep, werd het de volgende dag al thuis bezorgd!!

Indien een probleem. Zoeken ze mee naar een oplossing

goed ingepakt en keurig verzorgd afgeleverd

volledig tevreden

Geweldige plant geweldige service

Door ziekte kon de levering niet op de gekozen datum bezorgd worden. Even gebeld, perfect geholpen door vriendelijke meelevende mevrouw. De plant werd ook weer perfect verpakt bezorgd. Mooie plant met vochtige aarde dus in nogmaals perfecte conditie. Aanrader!!!

Zeer goed en een keurige leverring.

Geweldig, zeer mooie en verse planten, top bezorging!

Geweldig!

Mooie planten/ uitstekende service

Mooie gezonde planten ontvangen. Een plant was echter niet die ik besteld had. Mail gestuurd met foto: de volgende dag heb ik de plant die ik besteld had alsnog ontvangen!!

Prima levering

Mooie planten, keurig op afgesproken tijd geleverd.

Aanrader!

Mooie plant zoals beschreven en netjes afgekeverd en op de plek gezet. Ook nog advies erbij!

Plant is precies zo als ik verwachtte

Plat is zoals aangegeven op website, zeer snelle levering, heel goed verpakt geleverd.

Snelle levering.

Bestelling snel bezorgt maar de plantjes zijn nog wel erg aan de kleine kant. Als ik dat van te voren had geweten dan had ik ze niet besteld.

Netjes verzorgd

Alles was netjes verzorgd! Plant was netjes verpakt en zag er super mooi uit!! Ben zeer tevreden en ga zeker weer een bestelling plaatsen!!

Goede en snelle service

Goede en snelle service Bij vragen gelijk antwoord Top bedrijf met mooie planten

Na slordige levering DPD heeft 123planten dit keurig opgelost door een nieuwe plant toe te sturen. Hartelijk dank hiervoor.

Snelle nette levering

Snelle levering van de planten. En heel goed verpakt ook. Mooie planten

Snel, klantvriendelijk en deskundig

Prima service: snelle levering, duidelijke site met goede informatie. Ik werd zeer verrast door de persoonlijke en meedenkende opstelling toen ik belde om iets in de bestelling te wijzigen. Allemaal keurig geregeld en heel vriendelijk. Er zitten dus echt goed bereikbare en deskundige mensen achter de website. Mooie combinatie van moderne snelle onlineservice met ‘ouderwets’ goede bereikbaarheid, klantvriendelijkheid en maatwerk. Complimenten!

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.