Mooie plantjes

Mooie planten, snelle levering, alleen een dag vroeger dan aangevraagd. Niet zo handig als je net laat leveren op datum om thuis te zijn.

Bestellen via website is prima. Het afleveren kan wat klantvriendelijker.

Zie hierboven. Aflever chauffeur moet nog het een en ander bijleren tav klantvriendelijkheid.

Prima verzorgd.

Communicatie omtrent levering was duidelijk. Levertijd is gerealiseerd en de plant zelf werd keurig netjes ingepakt voor de deur gezet. De plant zelf is prachtig en hopelijk krijgt ie het goed naar z'n zin in ons huis.

Planten waren netjes door hun eigen bezorgservice geleverd. Bezorger bracht het ook voor me naar binnen naar de woonkamer. Al men al een goede service en ik ben erg blij met de planten die in zeer goede staat zijn aangekomen.

Overzichtelijke site en breed assortiment. Snelle levering via DHL. Goed verpakt en uitstekende kwaliteit van de planten. De bloempotten die we erbij hadden besteld waren ook heel mooi.

Mooie plant, vakkundig verpakt en stipt geleverd !!!

Mooie volle en gezonde plant, vakkundig verpakt en stipt geleverd

Proper verpakt, vlotte levering

Veel online keuze aan een correcte prijs. Ook fijn dat de juiste pot afmetingen bij de planten staan

Wel dure verzending

Topservice en prachtige plant

Vriendelijk aan de telefoon als je nog vragen hebt, heel fijn dat je de plant meteen in de pot kan laten zetten en wordt als service binnen gezet!

Ge-wel-dig!!

Mijn 1e ervaring om via internet een plant te bestellen. Ik moet zeggen dat ik enorm blij verrast werd met de hoeveelheid zorg de plant verpakt was. Daar is echt aandacht aan besteed. En dat liet zich ook zien toen ik de verpakking eraf haalde en daar een schitterende mooie plant van uirzonderlijke kwaliteit voor de dag kwam. Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik bij 123plant zal bestellen.

Mijn pot hydrocultuur vaste voeding is prima verpakt en goed aangekomen op de afgesproken dag .Ik vond het een hele goede service , ik werd goed op de hoogte gehouden over het verloop van de zending (dat het pakketje klaar stond voor de vervoerder en dat het opgehaald was ) Tevens kreeg ik een link met een track en tracé nr. De vervoerder liet me weten tussen welke tijd ik ze kon verwachten . Dit was ook perfect geregeld . Al met al een blije klant .

Perfect!

Exact zoal besteld en keurig geleverd

Erg blij met leuke palmen

Zending keurig op tijd aangekomen. Deugdelijk verpakt. Palmpjes zien er goed uit.

Prettig contact, prima levering

Mooie planten!

De mooie planten zijn keurig afgeleverd! Heel tevreden!

Graag weer

Goede kwaliteit en perfect beschermd tijdens transport in goede staat opgeleverd, niet goedkoop maar wel de moeite

Prima spullen en optijd bezorgd

Top spullen geleverd en ook op de juiste tijd die ik had ingevuld. Ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan.

heel tevreden

mooie planten en verzorgde levering

Snelle en complete levering

De bestelling werd op het aangegeven moment bezorgd, was goed verpakt en compleet.

Aanrader!

Snelle levering en vlotte opvolging van vragen via e-mail. Zeer tevreden van de service!

Super !

1e keer wat besteld via deze site. Duidelijke site en veel keuze, alles ook netjes georderd. 1 mooie euphorbia gekocht. Hij was heel goed verpakt en snelle levering. Erg tevreden met de service !

Goede en gezonde planten opgestuurd gekregen. Verpakking ook goed voor transport

Hele mooie planten. Super netjes verzorgd.

Mooie planten en goed verpakt.Op afgesproken tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger.Ik ga vast nog een keer bestellen.

Mooie en sterke gezonde Planten.

Netjes en snel geleverd deze keer, aftersales werkt ook zoals het hoort. Luistert naar zijn klanten en lost problemen op. Dit was mijn tweede bestelling. Op naar de volgende bestelling, dit smaakt naar meer.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.