Hele mooie planten, uitstekend verpakt en snel bezorgd.

Een heel vriendelijke chauffeur heeft de plant netjes uit het plastic gehaald en uitleg gegeven hoe de planten te verzorgen. De planten zagen er ook mooi gaaf uit. Top!

Handige site,snelle levering

Overzichtelijk site,alles makkelijk op te zoeken,handige tips voor benodigdheden,makkelijk te bestellen en een snelle levering

Prachtige plant.

Nog mooier dan verwacht!!!

Fantastische service en mooie planten

Planten werden wat later geleverd ivm vorst, dus compleet begrijpbaar. De planten zijn echt mooi, goed afgeleverd en moest erna nog wat wisselen qua bodem, wat echt supergoed is opgelost (ondanks eigen fout) bedankt, ga zeker weer bestellen hier.

Hij is goed aangekomen

Goeie bezorging

Gewoon top!!

In eerste instantie was ik een beetje sceptisch over planten online te bestellen. Komen de planten en je verwachtingen overeen met hetgeen je in je hoofd hebt als je ze besteld hebt..? Maar ja alle verwachtingen worden ingevuld. Service gewoonweg goed, op tijd geleverd met een goede track en tracé, planten echt heel mooi en groot, de planten lijken wel nep zo mooi zijn ze. Dus ik kan iedereen dit aanraden, je huis wordt er mooier van!

Ik stuurde een plantencadeaubon in een mooi doosje en dit werd zeer goed ontvangen door mijn collega. Een originele manier om je cadeaubon aan te bieden, het prikkelt meteen je zintuigen om te kijken welke plant je wilt kiezen. De keurig handgeschreven cadeaubon geeft er bovendien een persoonlijk kleurtje aan.

Gaat wel

Had een grote plant besteld leek niet echt op de foto's op de site en slecht verpakt een aantal geknikte takken erg jammer die kon je er dus gelijk afhalen Wat kleinere planten waren wel oke .

snelle service, prijs-kwaliteit goed

Bestelde planten zijn snel geleverd. Kwam goed verpakt binnen en de bestelde planten waren boven verwachting groter, dan verwacht. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijke website.

Goede ervaring

Vandaag heb ik hele mooie planten ontvangen. Jammer dat er eentje was omgevallen en die had wat geknakte blaadjes. Ondanks dat zie je dat ze hun best hebben gedaan om zo goed mogelijk te verzenden, dus zeker prima! Ook de klantendienst ben ik tevreden over. Ik bestel zeker opnieuw in de toekomst!

Mooie gezonde planten, snel en netjes bezorgd. Super! Ik ben heel blij met de planten, voor herhaling vatbaar :-)

Planten waren wat kleiner dan geadverteerd, klanten service maakte het helemaal goed

4 hang planten aangekocht, Ze waren wat kleiner dan geadverteerd, na contact met klantenservice kreeg ik te horen dat de leverancier niet groter kon leveren en de gegevens op de site aangepast werden. De dame aan de telefoon (Wendy) is ten alle tijden zeer vriendelijk en begripvol geweest en kwam spontaan af met mogelijke oplossingen tot dit probleem. We zijn ongelofelijk blij met hoe het opgelost is, en hebben nu een hele knappe muur met hangplanten in onze bureauruimte van de zaak. Zeer tevreden, bij volgende aankoop van planten zien ze ons hier wel terug.

Snelle levering Goed verpakt Mooie plant

Topservice

Service is top. Plant is prachtig en boven verwachting. Gezonde plant. Duidelijke informatie en foto's

Prima mooie frisse plant!

Echt een cadeautje bij het uitpakken, prachtige mooie frisse plant!

Precies wat ik zocht. Snelle levering

Omdat alle fysieke winkels dicht zijn, kon ik het alleen online bestellen bij 123planten.

Helemaal top!

Veel keus, redelijk geprijsd, goede service en snelle levering. Wat wil een mens nog meer?

Supermooie en goed verpakte plant!

Supermooie goed verpakte plant!

ZEER TEVREDEN

MOOIE PLANT EN SIERPOT , ALLES PERFECT EN OP TIJD GELEVERD

Mooie plant, netjes verpakt

Blij met de Kentia palm, jammer dat mijn bestelling in 2 delen kwam maar dat lag aan DPD en niet aan 123 planten. Mooie plant, zonder lelijk blad iod. Precies als op de foto.

In 1 woord; geweldig!

Keurig verpakte gezonde frisse planten.

Prachtige kwaliteit planten en snelle levering

Goed verpakt snel verzonden

Twee planten besteld, 1 als kado. Zaten netjes verpakt in de doos! De kunststof plantenpot zat ook netjes in bubbeltjes plastic. Planten zijn prachtig! En verzending was ook niks op aan te merken. Voor herhaling vatbaar!

Zeer goed en snel

We hadden een Fycus lyrata besteld van 320cm. hoog. Vrijwel direct na de order werd ik gebeld om in te plannen wanneer hij werd geleverd. Vriendelijke nette jongens hebben de plant binnen gezet en wat verzorgingspunten doorgenomen.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.