De pot was gebarsten

De pot was gebarsten

Erg tevreden

Het is prima verlopen. Dit was de eerste keer dat ik iets besteld heb. Zou het erg aanraden bij kennissen en familie.

Heel erg goed

Mijn ervaring is goed met 123 planten Hele goede service als er iets is met de plant Dan word er alles aangedaan om zo gauw mogelijk Een andere plant te sturen. De planten zien er verder altijd goed uit. Ik raad mensen aan om echt bij 123planten te bestellen Zij hebben ook mooie sier potten v je planten

Mooie planten en goede snelle service

Kwaliteit, snelle goede levering

Zeer klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zeer goede service en snelle levering. Ook het contact via de mail was snel en vriendelijk.

Geweldig. Eenvoudige webshop en prima prijzen.

De bestelling ging vlot en het artikel was op voorraad. Snelle levering.

Absoluut super blij met mijn nieuwe planten. Vond het best spannend omdat je ze niet zelf kan kiezen, maar ze zijn top! Goed verpakt en snel bezorgd.

Snel geleverd, niet onder de indruk van product

Keurige levering, voor de deur, vriendelijk, maar de plant is een beetje een teleurstelling. Wel gezond en op zich mooi, maar voor de prijs te ielig! Er zat 1 lange pierlala tussen, maar die heb ik maar verwijderd omdat het uit balans was. Als ik een derde minder had hoeven betalen, was ik tevreden geweest.

Helemaal geweldig

Bestelling was prima, mooie plant, goed bezorgd, voor herhaling vatbaar.

netjes verpakt

Mooi degelijk verpakt wel duur voor de gekozen afmetingen. Vielen kleiner uit dan te zien op de afbeeldingen.

Gemakkelijk en goed

Snel en goed

kwaliteit van het product en service is uitstekend

De plant is qua prijs/ kwaliteit verhouding erg goed. Er wordt geleverd wat je op de foto ziet. Er wordt door het bedrijf meegedacht over de verzending van de plant. Is sneller geleverd dan verwacht. Ben zeer tevreden over het product en de service die het bedrijf levert.

Prachtige, gezonde planten

Mijn eerste bestelling bij 123planten is met de grootste zorg behandeld. Petje af! Vanwege de recente vrieskou is mijn bestelling later verzonden zodat de planten onbeschadigd en gezond zijn aangekomen. Erg mooie en gezonde grote planten met bladspruiten. Zorgvuldig verpakt en bezorgd. Hier kom ik vaker terug!

Uitstekend!

in alle opzichten 100% tevreden.chapeau!

kwaliteit van produkt en gehele afhandeling van de bestelling krijgen van mij de hoogste score!

Goede online omgeving en daardoor makkelijk te bestellen. Bij het thuis afleveren een uitstekende service en nog even aandacht om het een en ander over de plant te vertellen. Echt top!

Goede snelle service

Plant netjes en goed ingepakt en zeer mooie plant

Wachten waard

Goed product. Maatbeker op zijn kop in potje. Duurde helaas een volle week voor ik het in huis had.

Prima planten, goede communicatie, betrouwbaar.

Ik heb 20 stuks Epipremnum aureum besteld. In verband met de vrieskou konden die niet direct geleverd worden. Daarover werd heel duidelijk gecommuniceerd. Zodra het weer kon zijn ze geleverd. Alle plantjes in prima staat. Aanbevolen.

Waar DPD faaldde , excelleerde 123planten.

Toen onze planten niet, volgens afspraak werden afgeleverd, heeft planten123 alles in het werk gesteld, voor een goede afloop. Diverse malen heel prettig telefonisch contact gehad met Kimmi.

14 dagen plezier gehad van een boeket rozen

Super zaak!

Niet alleen is het bestelproces eenvoudig, de levering is ook van hoog niveau; bijzonder goed verpakt, zonder dat er sprake is van eventuele beschadigingen aan de planten. Ook de aarde is niet uitgedroogd. Na circa een week komt de digitale factuur, die ook heel simpel online is te betalen. Kortom: 1-2-3 krijgt een 10 van mij!

Op de aangegeven dag en het aangegeven tijdstip was mijn plant er. Een 130cm hoge calathea! Hij is echt super mooi en van goede kwaliteit! Hier een zeer tevreden klant!

Mooie planten, klacht goed opgelost

Er zat één 'pechplant' bij mijn bestelling die waarschijnlijk ziek was. Ik heb kosteloos een nieuwe plant gekregen nadat ik een negatieve review had geplaats op de website van 123planten. Ik ben ook erg te spreken over de manier van verpakken: die vind ik beter dan van een ander groot internetbedrijf in tuin- en plantenspullen. Qua prijzen zijn ze niet de goedkoopste, maar leveren wel goede kwaliteit.

Alles volgens afspraak

Mooie plant ( ficus ) geleverd.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.