Super blij!

Voor de 2de keer een kneusjes box besteld. Maar er bleek niet 1 kneusje in te zitten :-) Erg leuk om op deze manier verrassingsplanten te krijgen & de collectie voor een super leuke prijs weer even flink aan te vullen! Ook de overig bestelde planten staan er super bij! Keurig verpakt, goed vastgezet ook! :-D. Kortom, prachtige planten, zelfs de kneusjes, goed verzonden, hele blije klant! :-D

Zeer snel geleverd en de plant was netjes ingepakt! Ook ziet de plant er goed uit! Net als op de foto

Breed assortiment, top service.

Helaas ging het mis bij verzending. Ik kreeg de verkeerde plant. Na contact met klantenservice wordt de juiste na verzonden. Een week later, maar ik mag de verkeerd geleverde plant houden. Heb dus 2 planten. Happy. Plant voldoet overigens volgens beschrijving.

Top !!

De plant die ik ontving was wat er beloofd was aan grote en volheid . Goed verpakt en goede kwaliteit!

Prachtige plant voller en mooier dan op de afbeelding

Zeer positief

Top, mooie plant

Hele mooie planten prima service

Ik geniet elke dag van mijn konings palmen. Prachtige planten Vriendelijk personeel en zeer goede service Voor iedereen een aanrader

Goede kwaliteit, geen ziektes.

De planten zien er gezond en mooi uit. Ook geen ziektes ontdekt. Dus tevreden. Ik zal binnenkort nog eens wat bestellen.

Heel klantvriendelijk en verstand van zaken

mooi

de planten zien er mooi uit, ben tevreden

Een mooie plant. Ik vind alleen jammer dat de plant niet in een doos was verpakt. Sommige bladen waren afgebroken tijdens transport. Dat is spijtig.

Graag zaken gedaan met 123planten

Na onderzoek op de site een plant met mooie pot gevonden. De bestelling ging vlot en en werd keurig door hun bezorgd. Aardige en correcte bezorger trouwens.

Prachtige plant, keurig opgemaakt

Top producten voor een schappelijke prijs

Al meerdere keren planten en accessoires bij 123 planten besteld en tot op heden heel erg tevreden. Het product voldoet volledig aan de beschrijving en worden perfect verpakt en verzonden. Helemaal top.

Goede ervaring met klantenservice

Per ongeluk werd de verkeerde maat plant toegezonden, maar ik ben heel vriendelijk geholpen door Kimmy van de klantenservice, binnen een paar dagen werd de plant omgeruild voor de juiste maat. Zeer tevreden over..

Helemaal goed

Helemaal goed

Slechte regeling

Mijn bestelling is niet bij mij afgeleverd!! Medewerker DPD MAILT HEEL BRUTAAL dat ik niet thuis was????? Gaf de bestelling zonder meer af bij een parcel. Ik heb contact met uw organisatie en zij vertelde mij dat het pakket retour gezonden zou worden ( vanaf het parcel) Dit vind ik niet klant vriendelijk, want he zou ook een zelfde bestelling direct opnieuw kunnen verzenden!!!! Nu wacht ik bijna 2 weken op mijn bestelling (hoezo)??? Medewerker heeft contact met de parel opgenomen om te retourneren. Dan weten jullie toch dat het pakket toch terug komt!! Waarom moet een klant dan zolang wachten??? Met DPD BEN IK INMIDDELS KLAAR, IS IN 6 WEKEN TIJD DAT MIJ DIT OVERKOMT.

Goed!

Nog nooit planten besteld online, vond het toch spannend om te doen. Krijg je wel mooie planten, je kan het niet eerst zien. Aangezien de winkels nog wel een tijdje dicht blijven, had ik besloten om het toch eens te proberen. Nou ik ben helemaal verrast, super mooie planten. Super netjes verpakt. En niet te vergeten, ook nog is voor een leuke prijs! Kortom ga zeker hier nog is bestellen.

100% tevreden

een mooi plantje in een speciaal omhulsel , dat is de hangplant sedum kokodama- speciaal en schattig zeer tevreden , ook met d e service

geweldig mooie planten, snel geleverd.

al mijn derde hydrocultuurplant besteld. Prachtige planten zonder beschadigingen etc. zeer eenvoudig met de instructies te planten. onderhoud en voeden nog eenvoudiger. 1x per 6 maanden schepje voedingskorrels en klaar. Bedankt!

Vlotte levering, keurig ingepakt TOPKLASSE product, goede kwantiteit/kwaliteits/prijsverhouding. Beveel '123 plant' zeker aan!

Uitstekende service

Uitstekende service, bij vragen over de verzorging een goede uitgebreide beschrijving ontvangen

Super service

Ze hebben een mooie aanbod en het bestelling proces ging soepel. Al het contact was prettig. Er was een pot niet meegeleverd bij de initiële bestelling, maar deze werd later geleverd zonder problemen. Mooie kwaliteit producten ook. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Fijne website met veel info, perfecte levering en goede kwaliteit.

Fijne website waarop je snel kan vinden welke planten geschikt zijn voor de plek waar je ze neer wil zetten en of ze bij je passen. De levering via DPD is echt top, zeker in deze tijd waar het in veel gevallen mis gaat en lang duurt. De planten hebben een goede kwaliteit en worden goed verpakt.

Goeie site, bestellen, leveren wanneer jij wil, netjes verpakt en de plant kwam in goeie staat aan.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.