Goed en zorgvuldige verpakt .Ondanks de corona tijd snel geleverd alle lof

Heel mooie planten...

Uitstekend verpakt, en binnen de week geleverd (in België). Perfect.

Niet zo goed

Er zijn bladeren gebroken,door de elastiek die er rond was de plant op zich is wel mooi.

Top plantjes voor goede prijs!

Echt tevreden over de kwaliteit van de planten, en een prima prijs. En zorgvuldig ingepakt, dat is ook wat waard!

Mooie groene plant zoals op de website wordt beloofd. Snelle levering en heel goed verpakt.

Prachtige Calathea

De Calathea is erg mooi en groot met veel jonge bladeren. En keurig verzonden.

alles voor kamerplanten

Groot aanbod van kantoor en kamerplanten. Het is fijn dat je wat meer weet over kamerplanten. Duidelijke uitleg en advies op de site.

Mooie planten

3 grote planten besteld met 3 bijbehorende potten. Prima verpakt en op tijd geleverd. Planten zien er super uit!

Goed volgens afspraak

Het wordt goed verpakt bezorgt. De plant zag er goed verzorgd uit.

uitstekende levering en service.

opvallend is de uitstekende voorlichting op de website omtrent eigenschappen, verzorging e.d. van de planten. Klasse!

Prachtige planten en degelijk verpakt

De planten zijn bijzonder mooi en waren zeer degelijk verpakt. Een aanwinst waar ik blij mee ben !

Prima service, snelle bezorging en uitstekende kwaliteit planten. Blij mee!

Top bedrijf

Top bedrijf. Bestelling op tijd geleverd en de levering was de planten was super geregeld.

Ben zeer tevreden over de bestelde planten, zo ook over de wijze van bestellen, bezorgen, als de prijs.

Schitterende plant, precies zoals op de foto

Ik kocht de plant bij 123 planten vanwege hun vestigingsplaats en omdat de site heel duidelijk is, heel toegankelijk en duidelijk. De plant was keurig verpakt zodat hij niet beschadigd was geraakt. Ik heb hem zoals was aangeraden eerst in de verpakking laten acclimatiseren en inmiddels staat hij een week te pronken en maakt al nieuwe blaadjes! Als ik nog eens een grote kamerplant wil kopen, ga ik weer 123 naar 123planten.

Super1

Bestelling werd netjes door 123planten zelf afgeleverd. Scheelt meteen een hoop verpakkingsmateriaal. Ze waren netjes op tijd volgens de afspraak en zeer vriendelijk.

Ik vond het best spannend om mijn planten met de post te ontvangen. Ik ben normaal erg van het eerst zelf zien maar ik was erg verrast! De planten zagen er prachtig uit en was goed verpakt voor transport. Ook heb ik contact opgenomen en toen werd ik erg vriendelijk geholpen.

Snelle service en mooie palnt

Zeer goede ervaring. Plant werd snel en netjes bezorgd. Plant zat goed verpakt en ziet er erg mooi uit.

Bestellen ging prima,het is een mooie plant ...zoals in de beschrijving...was goed verpakt en goede levering.

Plant in perfecte staat geleverd!

Snelle levering Zowel pot als plant goed ingepakt en waren direct prachtig! Heel blij mee! Als ik weer een plant wil bestel ik hier zeker opnieuw!

Snel een goed geleverd

Mooi product geleverd. Snel en correct. Mooie gezonde plant. Goed verpakt. Grote zoals belooft

123 en klaar!

mooie duidelijke website, goede productomschrijving goede en toegankelijke klantenservice snelle levering mooie producten (zoals of de foto)

Heel tevreden

Wij hebben een hele mooie plant besteld bij 123planten. Hij is niet alleen op de afbeelding prachtig, maar in het echt ook! En we zijn er Super blij mee. Hij was netjes verpakt en we kregen er goede instructies bij. Ook werd hij optijd geleverd.

Netjes op tijd geleverd en goed verpakt

De planten zijn van een hartstikke mooie kwaliteit en kwamen ruim en luchtig verpakt binnen. Zeker een aanrader!

Prachtige planten, keurig bezorgd

De planten waren goed verpakt en zagen er goed uit na het uit de verpakking halen. Fijne webshop!

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.