Prachtige plant. Keurig en op tijd geleverd

Zeer correcte medewerker, die de plant binnen op zijn plaats zette, omdat hij zo zwaar was. Hij hield keurig afstand.

Goede bezorging en schitterende plant!!

geweldig

de plant was netjes verpakt de plant ziet er ook heel mooi uit. verzending netjes te volgen gewoon top

Mooie planten!

De levering was conform de aangegeven levertijd. De planten zien er mooi en gezond uit en qua grootte zoals vermeld op de website. Ik ben er erg blij mee!

Goede mooie planten, heel netjes en optijd geleverd

Prachtige plant boven verwachting superrr

Lovely lovely plant

I purchased a big plant ( birds of paradise ) and I absolutely love it! They delivered the following day and handled it with care, thank you :)

keurig en zoals verwacht

mooie planten

Levering was matig

De plant was goed verpakt. Maar was in de kou voor mijn voordeur gezet. Terwijl ik had aangegeven dat het bij de buren afgegeven kon worden. En de bladeren van de plant waren vies, modder op de bladeren. Wel een snelle levering.

Gewoon top

Super plant. Fijn dat ze zelf bezorgen. Echt super aardige bezorger.

Prima geholpen

Na even een rare start ivm bezorgen. Ben ik super tevreden over de palm. Echt een hele mooie palm. En hij staat te stralen in onze woonkamer.

De plant ( grote Kentia-palm) kwam zorgvuldig ingepakt en geheel ongeschonden aan. De aarde was mooi vochtig en de plant supergezond.

Mooie planten. Zoals ze omschreven waren zelfs beter.

Mooie planten en snelle bezorging

Voor de 2e keer hier planten besteld. Superhandig (vooral nu de winkels dicht zijn in Corona ook) maar opnieuw zeer .tevreden

Heel blij met m’n plant!!

Schitterende plant. Prima prijs. Goed en zorgvuldig verpakt en op het afgesproken tijdstip bezorgd. Ga zeker binnenkort weer iets bestellen!

Duidelijke levertijd, planten goed verpakt en mooi in het blad

Levertijd werd duidelijk gecommuniceerd. De planten zitten goed in het blad en zijn zorgvuldig verpakt.

Snelle service, prima kwaliteit, scherpe prijs

Na een uitgebreid vergelijkend marktonderzoek heb ik gekozen voor 123planten als leverancier voor 4 grote planten. Ik ben erg tevreden!

Hele mooie goudpalm

De plant is snel bezorgd, was netjes verpakt en zag er super uit. Duidelijke instructies gekregen om de plant eerst te acclimatiseren dus dat hebben we gedaan alvorens deze in een pot te plaatsen. Mooie grote goudpalm staat super in onze kamer!

Prachtige plant

Werd telefonisch prima geholpen!!

Super service

Prachtige planten, goed verpakt en snelle service. Heb drie keer besteld in de laatste 3 weken. Echt een adresje to go!

Mooie plant en pot.

Vandaag mijn plant en pot geleverd gekregen. Snelle levering(binnen een paar dagen in huis). De plant en pot zaten goed verpakt waardoor er niets beschadigd is. Ik ben er blij mee!

Prima, snelle levering en geen beschadigingen.

Hele mooie planten, aardig team

Heel blij met onze mooie planten. Had nog een vraag over één plant en daarover had ik gebeld. Superaardige dame die me deskundig te woord stond.

Perfect service!

Perfect service, snel en de plant is helemaal naar trevredenheid.

Mooie planten die de verwachtingen overtreffen

De planten overtreffen onze verwachtingen. Makkelijk te bestellen. Door omstandigheden werden de planten wat later geleverd, maar er werd goed meegedacht welke mogelijkheden er waren om het toch zo snel mogelijk geleverd te krijgen. Goede service. Snelle reactie op vragen/opmerkingen.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.