Snel geleverd, product helemaal zoals verwacht

Planten waren prima, maar verpakking niet echt

De planten waren prima, maar de verpakking was een beetje een drama. Planten lagen allemaal door de doos heen met alle aarde los in de doos. Kan natuurlijk ook door de vervoerder komen, maar op de doos stond dat deze rechtop gehouden moest worden terwijl de planten er verkeer om in lagen. Los van de verpakking ben ik wel tevreden.

Prachtige plant, erg goede service

Prachtige Kentia palm van 2m. Heelhuids bezorgd door 123planten. Snel en conform afspraak.

Mooie plant, goed verpakt, snel geleverd!

Kokodama super!

Ik heb 3 kokodama’s gekocht. Super ! Staat hartstikke leuk, nette levering

Mooie gezonde planten

Al de planten zagen er na de reis tot hier nog heel mooi en gezond uit. Ze waren allemaal stevig verpakt, zaten in een stevige pot en genoeg potgrond. Zeker nog bijbestellen daar aangezien ze veel keuze aanbieden op de site.

Mooi plant! Voldoet precies

Ik ben tevreden over de kaliteit van plant en levering.

Eerste bestelling is goed bevallen.

De planten waren goed verpakt, zien er goed uit. Zal zeker hier weer planten bestellen. En ook werd ik op de hoogte gehouden over het verloop van mijn bestelling.

Perfecte service

Ondanks dat de planten goed verpakt waren, was er eentje deels geknakt. Super snel werd en gereageerd op mijn mailtje en 2 dagen later had ik een nieuwe plant. Ze zijn vriendelijk en snel. Aanrader

fantastische mooie planten

Heel makkelijk via de website besteld. De planten waren keurig verpakt en zijn goed aangekomen.

Snelle service en mooie planten!

Ik heb 2 kamerplanten besteld en ze waren allebei erg mooi en goed verpakt. In eerste instantie wilde ik geen kamerplanten via internet bestellen maar ik heb er absoluut geen spijt van!

super

4 planten besteld waarvan er 2 door de kou er niet goed uitzagen. Na contact met 123planten mocht ik direct 2 nieuwe planten uitzoeken. Service is super.

Heel tevreden met mijn bestelling

Het was de 1e keer dat ik een plant bestelde bij 123planten. Tja, en dan maar afwachten of het allemaal bevalt; hoe zal het gaan, hoe ziet de plant eruit? Nou, het heeft mijn stoutste verwachting overtroffen. Snelle levering, de plant is keurig ingepakt, en hij is mooier en voller dan ik had gedacht. Dus, chapeau; ga zo door! Als ik weer een plant ga bestellen dan weet ik waar ik moet zijn. Dank je wel 123planten voor mijn mooie nieuwe aanwinst!

Zoeken, bestellen, leveren. Alles volgens afspraak

Mooie website met duidelijke foto’s van wat er te koop is en hoe te verzorgen. De eerste keer een hele grote plant besteld en die werd door een eigen chauffeur afgeleverd, exact op tijd en te volgen via live tracker !! De tweede bestelling een veel kleinere plant, was helaas niet in een ‘plantdoos’ verzonden en door het transport kapot. Één Emailtje met foto’s erbij een hele snelle en nette reactie van medewerker Wendy en zonder gedoe gewoon een nieuwe opgestuurd en wél in een ‘plantdoos’ dus TOP service, ook als het nét even niet goed gaat ergens tussen webshop en klant.

Mooie plant

Netjes verpakt heel blij met de plant .

Prima planten, snelle service

Twee grote planten en potten besteld. Website werkt perfect en snel geleverd.

Snelle, goede levering.

Snelle levering, netjes rechtop staand in een doos verpakt.

Nette en snelle levering , mooie planten

Ik heb 2 planten besteld. Ze kwamen dat zelf leveren omdat ik in de regio woon. Werd netjes gedaan met een tijdsbestek van leveringstijd en vlak ervoor een sms’je. Kreeg meteen uitleg hoe de planten verzorgd moesten worden. De planten waren groter en voller dan ik had verwacht. Netjes verpakt . Zeker een winkel waar ik vaker ga bestellen.

Super planten en potten

2x een strelitzia besteld met sierpotten. Alles zeer netjes verpakt geleverd. Planten zagen er super uit! De pakketdienst had alleen besloten om de 2 pakketten niet samen te leveren en duurde het dus een aantal dagen voor ik de potten had helaas. Contact met 123planten gehad of ze wisten waar de potten en super geholpen!

De bestelde plant werd keurig op de afgesproken dag bezorgd

Geweldig!

Mooie planten, super service van de bezorger! Duidelijk iets opzoeken .op de site. Kortom , zeer tevreden!

Fijn en deskundig geholpen

Het had nogal wat voeten in de aarde, eer wij een plant via het internet bestelden. De reviews waren hier goed en inderdaad maakt 123planten dit ook waar! Men heeft geduld met ons gehad, dacht mee en toen ik uiteindelijk toch nog de pot in een andere kleur wilde, was dit geen probleem. Een medewerker heeft de plant ter plaatse in de pot gepoot, mét vulcastrat en een watermeter. Wij zijn zéér tevreden!!

Super goed..Klantenservice top

Mooie volle plant

De plant was goed en stevig verpakt en werd geleverd op de afgesproken dag. Daarnaast is de plant mooi!

Perfecte service

Nadat de 1e plant erg tegen viel kreeg ik vandaag mijn nieuwe mooie plant al binnen

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.