Perfect verpakt, precies zoals op de foto

Plant in het echt beter dan op de foto

Mooie planten, snelle nette levering, waar voor je geld.

Mooie gezonde planten ontvangen, klopt met de beschrijving. Netjes, veilig verpakt. Waar voor mn geld, voor herhaling vatbaar.

Goede kwaliteit

Goed verpakt ontvangen.

Ik bestelde een Palm van 1,60 en een vingerplant. Beide zijn perfect geleverd en zijn van goede kwaliteit. Ideaal op dit moment. Ps ik vind de websitebezoek van 123 met de encyclopedie ook erg fijn. Complimenten

Goede service, mooie plant!

Handig dat je duidelijk kunt zoeken op planten die passen op een bepaalde plek. Ik bestelde in het weekend mijn plant. Echter maakte een vergissing in de leverdatum, een mailtje en de datum was aangepast. Zelfs buiten de openingstijden van de klantenservice om. Plant was veilig verpakt, keurig in tijdvak geleverd door DPD.

Bestellen ging vlot, communicatie uitstekend en supersnel antwoord op mijn mail nadat bleek dat de levering niet compleet was. Het antwoord kwam zo snel dat ik voor het lezen al begreep dat de levering in twee delen kwam. Dag later kwam de rest. Groet Lida Middelkoop

Ik heb een plant en plantenpot besteld. De bestelling kwam heel snel (blij mee!). De plantenpot is precies zoals verwacht, helemaal goed. De plant zelf vond ik minder mooi dan op de foto... Ik weet niet zo goed of dat gewoon dit type plant is, of dat deze niet zo mooi is als hij kan zijn (een aantal bladeren zaten door elkaar heen gegroeid). Ik zou zeker opnieuw bestellen, maar dan wel een andere plant!

Hele mooie plant!

Super mooie plant en goede Levering hiervan.

Tevreden

Planten werden goed verpakt geleverd en zien er mooi uit zoals aangegeven op de website

Prachtige plant mooier dan verwacht !

Prachtige plant , mooi stevig verpakt voor herhaling vatbaar

snel, verzorgd

De planten zagen er uit als op de foto, de bezorging was snel en met DPD zorgvuldig en op tijd.

Super kwaliteit

Prachtige planten,goed verpakt en keurig afgeleverd.

Supper

Mooie plant goed verpakt

Prima ervaring.

Snelle en correcte levering.

Netjes verpakt en geleverd o tikd

Uitstekend aanbod en service (ook bij een klacht)

123planten heeft een uitstekende site met een zeer ruim en voordelig aanbod. De site biedt veel mogelijkheden voor de klant. O.a. een mogelijkheid om planten op te zoeken op standplaats (erg handig), waterbehoefte, diverse kenmerken. Heb ruim een half jaar geleden een prachtige Rhapis Excelsa (Stokpalm) van ongeveer een meter gekocht. Een prachtige plant! Deze werd keurig thuisbezorgd in een degelijke verpakking. In oktober 2020 heb ik een Dracaena reflexa gekocht. Een prachtige plant. Bij aankomst was een takje verschrompeld, maar verder zag de plant er prachtig uit. In december begon de plant al snel verder af te takelen en werden steeds meer takken rimpelig. Onder de hoofd stam zat lucht. De plant had, zoals dat op de site beschreven stond, zeer weinig water ontvangen. Mij leek de plant ziek. Het verschrompelde takje bij aflevering leek daarvan een voorbode. Na een uitgebreide mail hierover kreeg ik een nette reactie en later werd ik nog gebeld voor meer informatie. Uiteindelijk heb ik vandaag (januari 2021) een nieuw en groter exemplaar ontvangen. Ik vind dit een uitstekende service! Mijn volgende plant koop ik met een gerust hart bij 123plant!

Keurig verpakt en prachtige planten

De planten werden twee dagen later geleverd maar dat lag niet aan 123planten maar aan de bezorg dienst.

Net advies

Kundig en eerlijk advies. Verstand van zaken.

Uitstekend, werkelijk niets op aan te merken

Snelle levering met behulpzame en vriendelijke leverancier van 123planten zelf. De planten zijn zorgvuldig ingepakt en de planten zijn werkelijk zoals op de foto's op de site. Sommige planten zijn zelfs nog wat groter en voller! De site is verder erg goed gebouwd en heeft veel handige tips bij het kiezen en verzorgen van je plant. Assortiment is ook lekker uitgebreid, werkelijk top!

Keurig!

Mooie planten, netjes afgeleverd , past mooi in de potten die erbij horen.keurig!

geweldig

Vandaag onze bestelling binnen gekregen. Wat een ontzettend mooie planten, het lijkt wel of ze onze planten van de website hebben ingepakt, het plaatje klopt precies met de waarheid. Er ontbrak 1 artikel (wat kan gebeuren), even een belletje en dit wordt nageleverd (potgrond). Echte goede service. De planten en potten waren met uiterste zorg ingepakt en beschermt. Als we weer planten nodig hebben dan weet ik waar ik ga bestellen.

Geweldige service en een prachtige plan binnen gekregen

Er ging er wat mis met het leveren, verkeerde plant in huis gekregen....kan iedereen gebeuren, maar de service was hierbij geweldig, even een belletje naar de klantenservice en 10 minuten later stond de chauffeur met de goede plant voor de deur! In 1 woord top!! En wat een prachtige plant, echt waar voor mijn geld!! Ik kan 123planten iedereen aanbevelen!!

Mooie volle plant

Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Plant zat netjes in kartonnen verpakking. Super mooie volle plant, je krijgt de plant zoals die op de website te zien is. Zeer tevreden.

goede en snelle levering

ik vond het een duidelijke website waar duidelijk werd verteld waar je op moet letten bij bepaalde planten. Niet in de zon bijvoorbeeld of juist wel. Het werd netjes verpakt geleverd waardoor de planten goed zijn over gekomen.

Prachtige kwaliteit en zeer zorgvuldig verpakt

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.