Prachtige planten en snel geleverd

Mooie planten besteld voor het nieuwe huis van mijn schoondochter en zoon in Antwerpen. Op de afgesproken dag en tijd geleverd in Antwerpen. Echt top!!

Voldoende maar kon beter!

3 planten besteld waarvan 2 helemaal prima. De Sansevieria had echter best wel wat bruine randjes en punten, en aangezien ik voor een klant bestelde was ik daar minder blij mee.

Top geregeld!

Heel tevreden! Denken mee!

Zeer tevreden met de aflevering

Mijn ervaring is dat de klantenservice heel behulpzaam was toen ik belde. Ervaring van het geleverde product, helemaal geweldig. Netje afgeleverd bij de buren. Met een kaartje in de bus dat er een pakketje bij de buren was afgeleverd.

Tiptop in orde

Prachtige planten, goed verpakt, snel geleverd en dat alles voor een nette prijs. Ik was voor het eerst bij 123planten en ben zeer tevreden.

Al eerder hier besteld en dat ik terug blijf komen zegt genoeg. Mooie betaalbare planten, potten etc. Goed verpakt en door eigen bezorgdienst geleverd.

waar voor je geld

Planten zijn goed verpakt, gezond en komen overeen met wat je besteld. Een paar bloembakjes waren niet naar mijn wens en zonder probleem geretourneerd.

Tevreden

Mooi super mooi planten gekocht Blij blij

I might not kill these beautiful plants

I have never been good at taking care of plants, but the 123planten encyclopaedia gives me the confidence to try again. The plants I got are so beautiful, they really make my house feel like home. Delivery was very easy with lots of communication, and the plants arrived in perfect condition. I recommend buying plants from here!

Zeer goed verzorgd!

Goed verpakt, mooie kwaliteit! Gewoon zeer tevreden:)

vlot en correct

mooie planten voor een juiste prijs

top gedaan weer

paar jaar geleden hier ook kunstplanten gekocht en toe keurig gedaan. nu weer aanvulling en service is nog steeds net zo goed. mooie planten, snelle levering en netjes opgesteld

Agréable

J'ai eu une superbe expérience avec 123planten. Les prix sont complétement dingues (tellement ils sont bas) pour la qualité de plantes qu'ils nous proposent. Je suis plus que satisfaite de ce que j'ai recue et du service client dont j'ai bénéficié. Ils sont très à l'écoute et la livraison s'est faite rapidemment!!!! Je recommande +++++++ Merci bcp ^_^

Plant ziet er zelfs beter uit

Keurige bezorging, jammer dat de water meter niet was meegeplant

Goede kwaliteit/prijs verhouding en snelle levering. Plsnten zijn onbeschadigd geleverd.

Groot assortiment, snelle levering en fijne verzorgingstips voor de planten!

Een plant via de post... ik was wat sceptisch. Maar na deze ervaring bij 123planten ben ik om! Twee prachtig mooie planten arriveerden goed verpakt in aparte dozen. Ook 2 mooie passende manden voor de planten die ik besteld had ontvangen, heel leuk. Helaas was een van de planten anders dan wat ik had besteld, en na contact met de klantenservice stuurden ze gelijk de juiste plant na... of ik toch nog wel goed wilde zorgen voor de verkeerd gestuurde plant... tuurlijk! We gaan in de toekomst vast nog een keer iets bestellen hier!

goede service, fijne mensen

Wauw

Al enige tijd met interesse de mooie website en op instagram de frisse en goed uitziende planten aan het bekijken. Goede reviews dus ik waag de gok, een plant online bestellen! Spannend maar super makkelijk, geen gezeul in een krappe auto. Netjes op tijd geleverd met een pakketdienst. Goed ingepakt en precies zoals omschreven en op de foto, mijn kentia! Hij is nog mooier in het echt, en de mand past er perfect bij. Héél blij mee en wat een sfeermaker!

Prachtige planten

Bestellen ging vlot en de planten werden op de afgesproken dag keurig geleverd.

Goede service, mooie producten

Mooie site met zeer duidelijke uitleg voor de leek met beginnend groene vingers. Niet de goedkoopste maar de kwaliteit is top. Bij de vriendelijke bezorging krijg je indien gewenst nog advies.

Planten zijn zeer goed verpakt. Duidelijke beschrijving hoe de hydrocultuur werkt. De bestelling was tot 2x toe vertraagd door de bezorgservice. Dus gebeld met 123-planten. Binnen 1 dag was dit opgelost en stonden de planten bij mij binnen.

Planten in redelijk tot goede conditie, levering DPD prima

Snelle en goede levering met uitstekende T&T van DPD. Mooie planten maar wel met wat minpunten. Dracaena Surculosa van 120cm is aan 1 kant wat kaal, alsof die kant een tijd lang tegen een muur aan heeft gestaan. Daarnaast vertoont zowel deze plant als de meerstammige Dracaena Lemon Lime sporen van het teveel water geven. Beide kluiten waren zeiknat toen ik de planten kreeg, terwijl deze planten weinig water verbruiken, en al helemaal niet in deze periode.

123 The Best Ever !!!!!!

Snelle levering . Goed ingepakt . Super kwaliteit . Nog mooier als de verwachting . Heb er al div planten besteld en gaan er zeker nog meer komen . Helemaal tevreden .

perfect!

Hele snelle levering, planten zeer goed verpakt, het juiste formaat en ogen zeer gezond. Er zat wel een losse top in en ik kon niet ontdekken waar die vandaan kwam...ik heb m gewoon in de grond gestopt en hij doet t nog steeds goed, ik hoop dat ie gaat wortelen. Ik heb ervaring met deze plant en ik weet dat dat soms wel lukt. Ik ben er blij mee

Heel goed verzorgd

De planten zagen er heel mooi uit goed verzorgd en keurig afgeleverd

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.