Een hele barre tent

Jongens die van aanpakken weten. Goed product en goede service

Onze ervaring is dat het mooie planten zijn en ruime aanbod.

Weer een prachtige plant bezorgd.

Dit is mijn derde plant bij 123planten. Een op hydrocultuur en 2 planten in de vulcastrat. Drie prachtige planten en de bezorging laatste 2 planten was weer keurig. In de pot met vulcastrat gezet + uitleg. Ook bezorging perfect. Via sms op de hoogte gehouden van bezorging tijd. Moet alleen nog wennen aan water geven planten in de vulcastrat.

Zeer tevreden.

Ik kreeg een goed telefonisch advies en ook de levering was prima in orde. Doos en plastic mee terug. Kan best meerdere keren worden gebruikt. Heel tevreden.

Super goed

snel bezorgd, goed aangekomen. Ga zeker vaker bestellen bij jullie. Top!

Plant is oke, potgrond slecht

De plant is mooi, al had ik deze niet zelf uitgezocht. Wel heel erg woest. De mee bestelde potgrond moet je zelf met water creeeren. Dat werkt beroerd, de 4e keer lukt het.

Alles is goed en netjes afgewerkt Dank

Zo fijn om een een bedrijf te kennen die meedenkt en waar bijna alles mogelijk is! Alle bestellingen tot nu toe zijn erg goed verlopen en de kwaliteit van de producten is top! Het groeit als kool.

Mooie plant en plantenbak, verrijking voor interieur.

Mooie palm in uitstekende conditie geleverd. Samen met meebestelde plantenbak een eyecatcher in mijn woonkamer.

Fijne service en mooie planten

Bestelling heel netjes verpakt geleverd op de aangevraagde datum. De plant was gezond en erg mooi!

uitstekend

uitstekend ,plant en vervoer

Prima levering!

duidelijke website, snelle afhandeling en prima levering! Wij zijn erg blij met de plant en zullen de volgende plant(en) zeker bij 123 bestellen!

Super service

Mooie planten, fijne service!

Prima planten, ziet er goed uit

Fijn dat ik zelf een combinatie kon kiezen van plant en pot. Goed geholpen bij mijn keuze. Het enige jammere is dat van mijn hangplant de langste tak al heel snel op de grond lag. De plant staat op een hoge kast, en ik heb geen katten of zo die er mee zouden kunnen spelen. Geen idee hoe dat komt, en 123planten wist het ook niet. Gaven wel aan dat mijn plant gelukkig snel weer aangroeit. Tsja... daar kon ik weinig tegenin brengen. Maar al met al, zou ik zeker weer bij ze bestellen.

Mijn ervaring is dat ik zeker vaker planten bestel

Goede communicatie/service/terugkoppeling - snelle levering - planten perfect ingepakt geleverd - super kwaliteit planten

Heel tevreden met mijn plant

Ik wilde een strelitzia plant maar in diverse winkels waren ze ronduit lelijk. Toen een besteld via 123 plant en binnen een paar dagen thuisgestuurd gekregen in een stevige doos. En de plant is prachtig.

Voor de eerste keer besteld en kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben. En zeker over de werkelijk prachtige planten. Een echte aanrader.

Hele goede service en vriendelijke medewerkers

We zijn heel erg tevreden met de planten. Volgende keer gaan we weer bestellen via 123 planten.

Prima planten

Mooie planten

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Goede prijs voor wat je krijgt en een GEWELDIGE service!

Het meedenken over een leuke personeelsattentie, de persoonlijke aandacht én service met dit alles vond ik bijzonder. Een dikke 10 krijgen ze van mij.

Mooie planten, snelle service!

Super mooie planten al opgemaakt in leuke potten

Webshop met grote keuze en veel nuttige informatie. Super service om de planten al opgemaakt met eigen transport te leveren. Enige minpunt: niet alle planten waren met de bestelde watermeters opgemaakt. Dit had beter vooraf met mij afgestemd kunnen worden.

Betrokken bij planten die ik had aangeschaft

Zeer tevreden met advies en ondersteuning van plant. Ook na aanschaf van plant van vorig jaar wordt na een jaar nog een persoonlijk bezoek georganiseerd bij deze plant die zorgen gaf en Uitleg waarom de plant zich zo gedraagt waarna een helder advies wordt gegeven hoe deze verder te verzorgen.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.