Prima levering zoals beloofd

Aangezien mijn bestelling niet volledig was, werd mij gevraagd of de levering een week later mocht plaatsvinden. Deze afspraak werd prima nagekomen.

Super service, snelle levering en direct persoonlijk contact

ik was (met spoed) op zoek naar een grote palm. Bij 123planten vond ik die. Op de website kwam ik niet helemaal uit de leverdata dus telefonisch contact opgenomen. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en er werd voor mij een speciale bestelling gemaakt (het was een verjaardagskado voor 2 dagen later en ik was wat laat me bestellen). Op de bewuste zaterdag is de palm perfect afgeleverd!!! Dank!!! Een 10 met een griffel.

Gezonde, verzorgde plant. Voldeed volledig aan verwachtingen!

Vlugge levering, goede verpakking. Verzorgde plant. Voldeed volledig aan mijn verwachtingen

Snelle, keurige levering

Plant was keurig ingepakt. Snelle en goede levering. Eén dood blad.

Gemakkelijk bestellen, duidelijke uitleg op de website waardoor je gemakkelijk de juiste artikelen besteld. Goede service en de bezorging ook top. Planten zit goed en netjes verpakt. Wij zijn heel tevreden dankjewel!

Absolute aanrader.

Complete verzorging vanaf eerste contact, tot aan levering. Uitstekende communicatie, expertise, advies, verzorging en afhandeling. Eerlijke en zeer concurrerende prijzen.

top

supersnel geleverd en prima verpakt.

Goede kwaliteit en verpakking

Mijn bestelling kwam goed verpakt aan en alle planten waren bijna onbeschadigd tijdens transport. Een plant was van wat mindere kwaliteit door oude beschadigingen aan bladeren.

Bestelling en levering verliep vlot. Ik had spijtig genoeg een paar plantjes gekregen die niet zo mooi meer waren, redelijk wat bladeren met bruine plekken. Ik heb hiervan foto's getrokken om naar de klantenservice te sturen en ze hebben meteen voorgesteld om nieuwe plantjes op te sturen. De nieuwe plantjes die ik heb ontvangen waren stuk voor stuk heel erg mooi. Goede service dus in geval de geleverde plantjes niet van goede kwaliteit zijn.

TOP

De eerste keer planten gekocht bij 123planten . heel mooie planten in heel goede staat ontvangen en voor een heel goed prijs !! Ik weet waar ik mijn volgende planten zal bestellen BIJ ''123 planten '' Aanrader !!!

Mooie plant, goed verpakt verzonden

Snelle levering, planten zijn goed beschermd verpakt en jet zorg geleverd. Mooie gezonde sterke planten. Erg blij mee.

Super klantenservice

Ik had eerst een andere plant besteld, maar deze bleek bij levering veel te groot en totaal ongeschikt. Even een mailtje gestuurd en de plant werd direct omgeruild voor een kleinere en meer geschikte plant. Super vlotte en vriendelijke afhandeling.

Mooie plant, snel bezorgd

Helemaal naar wens!

Supermooie plant!

De plant zat heel stevig verpakt en zag er over het algemeen heel goed uit. Alleen aan de bodem wel veel dode stukjes blaadjes rond de stengels, maar dat kan zeker van de shock van de verplaatsing zijn. De grond was ook heel nat, zelfs na een week nog! Na een weekje acclimatiseren heb ik hem verpot want de wortels hadden wel echt meer ruimte nodig.

Top service en prachtige planten

De planten worden super goed ingepakt en ze zijn erg mooi. Ik ben altijd erg blij en tevreden met de planten van 123planten

Met bestellingen en contacten en leveringen nog nooit moeilijkheden ondervonden. De planten altijd prima verpakt en in goede conditie geleverd. Vragen over verzorging van planten of andere onduidelijkheden dan mag daar altijd een vraag over gesteld worden en een antwoord krijg je altijd Met andere woorden: ben tot op heden dik tevreden en dat het zo mag blijven.

alles wat ik hier bestel is super!!!

Ik ben fanatiek houder van kamerplanten, mini-cactussen en mini-succulenten. Vochtgraad enz uiterst belangrijk en zo verschillend van plant tot plant... Oplossing DE VOCHTMETER (voordeel geen batterijen) = SUPER

goede service

Deze mensen staan achter hun product en zorgen dat de klant tevreden is. Ik heb nog nooit zo'n mooie beaucarnea gezien. Hartelijk dank !

Niets te klagen

Voortreffelijke producten en service.

Mooie website, veel keuze en heldere informatie. Keurige verpakking en snelle levering.

Goede prijzen, snelle levering en brood aanbod.

Online en telefonisch snelle reaktie. Prachtige plant de volgende dag in huis. Je kan precies tot op de minuut volgen hoe laat de plant bezorgd wordt. Nog wat tips voor de verzorging. Kortom goed product en vriendelijke service dus zeer tevreden

Prima produkt

Precies zoals beschreven en snel geleverd

Service boven verwachting!

Ik werd 2 dagen voor levering gebeld met de vraag of ze de planten en potten voor me konden samenstellen, dan zou ik het kant en klaar aangeleverd krijgen. En zo geschiedde! Verder werkt het track & trace sms systeem ook prima. Dus dik tevreden.

Super service

Fantastische service. Eerste levering ging helaas niet goed maar onmiddellijk geholpen en zeer, zeer mooie planten mogen ontvangen. Voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden!

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.