Ik kon m'n Kentia palm zonder problemen omruilen voor een andere.

Ik kon m'n Kentia palm zonder problemen omruilen voor een andere.

Een fijne en goede bloemist.

De planten werden uitstekend verpakt door een zeer vriendelijk persoon op een duidelijk afgesproken tijd geleverd. Bij aflevering kreeg ik advies hoe de planten het best te verzorgen, wat ik zeer waardeerde. De planten zien er prachtig uit en ben er erg blij mee.

Really satisfied

The plants arrived in amazing conditions. I ordered 3 and they were all really healthy when they arrived. Although one plant had its soil spill out its pot over the package, it was still pretty much intact. Customer service when I had questions about the plant was also good, but they ended up not really answering my question properly.

Bezorging was goed.

Vond het jammer dat er bij mijn hydrocultuur plant het watermetertje ontbrak. Nu had ik een metertje te weinig. En ik had mijn eigen gevoel moeten volgen met het bestellen van de mand, de mand was erg groot, eigenlijk veel te groot voor de plant die ik besteld heb. Een maat kleiner was beter geweest. Maar ik dacht dat jullie er meer verstand van zouden hebben als ik jullie raden deze mand aan bij de Sansevieria Lauren. Gebruik de mand nu maar om potten en dergelijke in te bewaren. De planten waren prachtig. En de pot voor de hydrocultuurplant was ook erg mooi.

Goede kwaliteit en opmaak

On line bestellen en precies krijgen wat je hebt uitgekozen top!

Super snel en top kwaliteit

Super service en persoonlijk contact

Voordat ik mijn aanschaf deed, had ik een paar vragen over hoe mijn probleem op te lossen. Ik kreeg heel snel een persoonlijk advies. Daarna mijn order geplaatst en ook na ontvangst nog instructies gekregen van Michiel. Ik zou hier zeker nog een keer willen kopen

Goede prijs-kwaliteit

De planten kwamen mooi verpakt en heel aan. Als tip wil ik nog meegeven om mensen die hydrocultuur planten kopen, extra te wijzen om vooral niet te vergeten een binnenhoes te kopen.

handig apparaatje

fijn om te kunnen controleren of je te veel of juist te weinig water geeft, gekocht nadat ik ongemerkt een plant volledig in een moerasplant had veranderd

Topklasse

Prachtige planten tegen een goede prijs. Perfect verpakt en alle afspraken nagekomen. Goede service en klantcontact.

Netjes afgegeven

Top alles naar wens

Over het algemeen prima. Zowel planten als bezorging.

Zoals boven omschreven. Grote kostbare bananenplant helaas dood geggaan ondanks verplaatsingen licht. Nu viisenstaartpalm en Kentia gekocht ... hoop dat deze weer goed aan slaan.

Prachtige plant!

Ook goed ingepakt. Mooi exemplaar!

Mooie kwaliteit planten

Planten zien er goed uit en worden goed beschermd verstuurd

Snel en goed

Alles was super snel in de aankoop van het producten en het levering was ook snel. Ik ben tevreden .

Ficus Marole

Ik had 2 ficus Marole besteld Heel goed verpakt Zien er mooi uit Alleen jammer dat de 1 wel 8cm kleiner is Als ze naast elkaar staan is het minder mooi.

Mooie planten en uitstekende en vriendelijke service

Planten zijn een voor een van uitstekende kwaliteit. En de service is erg goed en vriendelijk.

Goed, snel, betrouwbaar, kwaliteit, foto's

Mooie kwaliteit planten en heel snel geleverd.

Door wortelrot (denk ik) zijn alle bladen geelbruin.

De aflevering en verpakking, waren buiten gewoon snel en goed. Jammer genoeg, een van planten is binnen drie weken helemaal geelbruin geworden....... daardoor denk ik dat de wortelrot de oorzaak is.

Goed bereikbare klantenservice

Hoewel de planten in slechte staat werden afgeleverd bleek de klantenservice snel bereikbaar, zeer vriendelijk en erg gemotiveerd de problemen op te lossen! Hiervoor een groot compliment

Super leuk assortiment en goede service!

Kwaliteit, prijs en service zijn erg goed! Meerdere keren besteld bij 123planten. De bezorger had een van de dozen verkeerd om afgeleverd waardoor een plant kapot is gegaan. Direct melding van gemaakt en kreeg super snel antwoord! Ook werd er een nieuwe plant opgestuurd. Top dus!

Snelle levering, goede producten

Ik had wat potten besteld die snel werden geleverd. Alleen misschien een beetje veel plastic erbij in de doos, genoeg voor een nieuwe pot van gerecycled plastic.

super service, jammer van het vervoer

Van het bedrijf uit werd er een super service geleverd, ook toen alles mis ging met het transport. Jammer genoeg verliest de plant nu steeds blaadjes, vermoedelijk te wijten aan het transport dat 4d duurde ipv 1 en dit in toch wel heel warme tijden.

Top Service van advies t/m levering

Mede door het goede advies en actief meedenken in de juiste oplossingen voor onze wensen hebben we nu 2 zeer mooie pot / plant combinaties die vakkundig zijn geplaatst. Kortom zeer tevreden en bevelen we iedereen 123planten aan

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.