Prachtige plant

Kunstplant is veel mooier dan die bij de hobby markt verkrijgbaar zijn. Je moet even de tijd nemen voor het op de juiste manier “uitvouwen” van de takken, maar dan heb je een plant die nauwelijks van echt te onderscheiden is.

Top, we hebben zelf een grotere palm gekregen.

Top, we hebben zelf een grotere palm gekregen.

Uitstekende service. Goed advies gekregen en planten zijn hartstikke mooi.

Een betrouwbaar bedrijf

Leuke ervaren medewerkers die een uitstekend advies geven en een prima service, hartelijk dank

Werd door mijn dochter getagd naar jullie wat een mooie actie 3 mooie planten voor €18. Snelle service en mooi afgeleverd in een grote doos dat deze planten recht opstaan. Ben erg blij mee

Top planten, hele goeie en snelle service en deskundige uitleg.

Fijne deskundige en snelle levering. Zeer netjes gewerkt. Meedenken welke plant waar het beste staat. Verstand van zaken! Goeie prijs kwaliteit verhouding, zeker in vergelijking met anderen. Echt een aanrader!!!!

Snelle verzending. Mooie planten.

Bestelling plaatsen verliep goed en de bezorging was ook goed. Kreeg zelfs een SMS met wanneer de bezorger eraan zou komen. En de bezorger was zelfs zo aardig dat hij helemaal mee liep met mij naar boven om mijn bestelling te brengen. De producten die ik heb besteld, daar ben ik zee tevreden over.

Mooie planten, snelle levering

Planten waren van goede kwaliteit en de levering was keurig op tijd. Wel zaten er op ongeveer 1/3 van de bladeren moeilijk te verwijderen witte vlekken. Na flink boenen met warm water waren ze zo goed als verdwenen. Daarom 4 sterren, anders 5. Wij hebben al eerder een grote hydrocultuur plant besteld en zijn blij met de kwaliteit. Geen gesleep in de auto.

Aanrader!

Top! Netjes verpakt geleverd. Doet niet onder aan de afbeelding op de site. Aanrader! Keuzes reuze, voor ieder die niet gewenste plant/formaat in de buurt kan vinden.

Geweldige service

Goede communicatie, zeer snelle verzending en een prachtige plant

geweldig!!!!!

Ik heb plantenpotten gekocht waarvan er 1 niet naar mijn zin was.Met name Wendy is zeer klantgericht en doet wat ze belooft.Ook hun chauffeur is erg aardig en de andere telefoniste ook.Wendy heeft alle moeite gedaan om me tevreden te stellen.Niks dan lof.Daarom beveel ik dit bedrijf zeker aan en ga ik zeker weer bij 123 planten bestellen in de toekomst.

Prima eerste ervaring

5 planten besteld, allemaal netjes op afgesproken datum geleverd. 1 plant kwam behoorlijk beschadigd uit de verpakking. Hier mail over gestuurd. Snelle reactie, werd direct kosteloos een nieuwe plant opgestuurd. Super service!

mooie plant

ben een zeer tevreden klant van 123 planten. veel keuze, duidelijke foto's snelle en goede bezorging!

Bestelling in orde behalve de verpakkingsmethode

Alles was zoals gewenst op het eerste gezicht. Mijn plant had duidelijk wat afgezien tijdens het transport (gewoon een elastiekje rond de plant, geen extra bescherming, op de verpakking stond ook niet vermeld wat boven of onder was). Eén van de verpakkingingen was beschadigd en de inhoud (mierenkorrels) lag verspreid onderaan de doos.

Ik ben heel erg blij mee.

Mijn bestelling is snel geleverd en in heel leuke manier,

Het is prima bestellen bij dit bedrijf!!

De aankoop, bevestiging en de bezorging waren prima!!

Perfectie bestaat bij jullie !

Perfectie bestaat bij jullie, ik bestel zeker nog !

Mooie planten erg vriendelijk geholpen

Levering op tijd, goede uitleg en ook aan de telefoon goed en vriendelijk geholpen

Ik heb al een keer planten besteld bij 123 planten en het is altijd naar volle tevredenheid!

De planten zien er goed uit en zijn erg goed ingepakt. Ze komen altijd helemaal heel aan.

Prima verpakt

Zoals gewoonlijk, alles in orde

Erg tevreden

Ik ben heel tevreden! Ik vond direct wat ik zocht en de kwaliteit is super

Slechte ervaring met DPD.Leverde de planten niet 123 planten kwam een paar dagen later nieuwe planten zelf brengen.

Gewoon top !

Makkelijke webshop, snelle levering, zeer netjes verpakt en tot slot zeer prachtige planten. Kan geen minpunt bedenken !

Top ervaring

Mooie planten en super service, enorm blij met deze site. Ga voortaan altijd via deze site bestellen!

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.