Klasse!

Duidelijke en informatieve website, prima levering, kwaliteit bestelde (grote kamerplant met bijpassende pot) uitmuntend.

Naar verwachting

De gekozen plant werd redelijk snel geleverd.(vrijdags besteld, dinsdags in huis) De plant was goed verpakt en zag er goed uit. Ook de grote was zoals besteld. Ps Waarschijnlijk is de plant tijdens transport gevallen want de pot was kapot en er zat aarde op de bladeren.

Het bestelde wordt snel geleverd en zorgvuldig verpakt

heel blij

Uitstekend verpakt

SUPER GOED !!!

Zeer mooie planten en zeer goede servies .Planten kommen zeer goed aan na verzending en zijn zo als belooft in beschrijving .

Erg leuk maar de bezorging van DHL viel zwaar tegen

De planten zijn de eerste keer keurig geleverd door een bezorger van 123 zelf. De keer daarna zou het met DHL gebeuren. Zaterdag, 13 juni, van 14 tot 18 uur gewacht maar geen planten en geen bericht. De buren verzocht om die planten aan te nemen voor het geval. Niks vernomen. Pas maandag wordt het gezegd dat de bezorging zou plaats vinden maar na verschillende keren 123 gebeld te hebben en zij DHL hoor ik dat de bezorgen van DHL zou op een verkeerde knop heeft gedrukt waardoor mijn bestelling de komende dagen kan geregeld worden. De maat was vol en mijn tweede bestelling heb ik afgezegd. Ik hoop dat 123 niet met DHL in zee gaat en zelf bezorgt. Het is een goed bedrijf.

Uitstekende service!

Plant nestled die door DPD veeeel te laat werd bezorgd. 123Planten heeft ons daarom een nieuwe plant toegestuurd. Wat een service!! Volgende keer bestellen wij onze kamerplanten weer bij 123Planten.

Supersnel geleverd, top planten!

Zeer tevreden, mooie planten, goed verpakt!

goede kwaliteit

De producten en planten zijn van goede kwaliteit

Mooi plant wel heel droog

Blij met de plant, erg mooi, en gezond

Uitstekende klantenservice

De bestelde plant werd door de bezorgdienst op de kop bezorgd, waardoor deze beschadigd was. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice werd de verdere afhandeling snel geregeld en hadden we de dag erna een vervangend exemplaar!

Ben er super blij mee

Ben er superblij meejammer van de hoge verzendkosten , maar de plantjes zijn prima ik ga zeker weer bestellen

Schitterend!

Correcte levertijd, zorgvuldig verpakt, zeer mooie gatenplant. Blij met mijn aankoop!

Mooie plant, geweldige service!

Plant was wat gekwetst door het vervoer waardoor hij bovenaan stuk was en het niet geweldig deed. Toen we dat aanhaalden werden we meteen verder geholpen en werd er samen met ons naar een oplossing gezocht. Omdat de plant blijvende schade had werd deze zonder probleem vervangen. We hebben nu een prachtige, grote, volle plant die trots in de hoek van de kamer staat. Helemaal top de service en opvolging die we kregen. Aanbevolen!

Snel geleverd en staan er mooi op!

De planten hebben de natuur binnen gehaald

De planten zijn een grote aanwinst in de kamer. De bezorging was perfect.

Mocht ik ooit weer planten nodig hebben bestel ik ze zeer zeker weer bij 123plant zeer goede service ga zo door M.vr.gr.

vlotte en korrekte levering van goede kwaliteit planten

bestellen via de webshop gaat gemakkelijk, duidelijke omschrijving van de eigenschappen van de betreffende planten. levering verloopt vlot. deze webshop kan ik aanraden.

Geweldige klantenservice! Niets is teveel gevraagd.

Zeer goede ervaring met deze webshop! - Goede prijzen - Goede service - Mooie producten Een door ons vergeten factuur werd onmiddellijk opgemaakt. Ook wanneer de leveringspartner een foutje had gemaakt, werd dit door het eigen 123planten team onmiddellijk rechtgezet. Planten staan hier heel mooi in onze woonst! 8 planten besteld en stuk voor stuk in goede staat toegekomen. Zeker een aanrader!

weer mooie kamerplanten gekocht bij 123planten

Ik ben al geruime tijd vaste en zeer tevreden klant bij 123planten en ze stellen mij nooit teleur. Deze keer heb ik 3 verschillende soorten Sansevieria kamerplanten online besteld en deze heb ik weer naar alle tevredenheid mogen ontvangen. De kamerplanten zien er schitterend uit en voldoen volledig aan de beschrijving qua afmetingen en hoe ze afgebeeld worden op de online webshop. Het is telkens weer een feestje om bij 123planten te mogen bestellen.

Aanrader voor hoge kwaliteit planten

Super snelle leveringen en alles keurig verpakt. Planten zijn van hoge kwaliteit.

Goede levering en service!

De plant die ik besteld had was er niet. Van tevoren werd ik hier netjes over geïnformeerd. Of ik kon twee weken langer wachten of er was alleen een kleinere versie. Voor het laatste gekozen. Op de dag van levering namen ze twee planten mee waaruit ik kon kiezen. Het geeft niet als er iets ‘mis’ gaat als je hier maar netjes over communiceert. Dit is hier gedaan en de plant is erg mooi!

Mooie planten en erg klantgericht. Vriendelijke en meedenkende klantenservice. Al meerdere bestellingen gedaan en blijf zeker terugkomen.

Planten perfect, maar transport wat langer

De planten zijn perfect zoals beschreven, en in goede staat en conditie. Het transport door DPD heeft wel wat langer geduurt dan verwacht , maar daar kan de shop niet aan doen.

Very good

good service and cheaper price! Top!!

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.