Goede service en vlot bereikbaar bij problemen!

Bij onze bestelling was er een foutje gebeurd. Maar de mensen van 123planten zijn super vlot te bereiken en aarzelen niet om meteen alles op te lossen! Fijne ervaring en mooie planten!

Mooie plant

Betere value for money en meer keuze dan in het tuincentrum. Ik was nog even bang dat je bij online bestelling van een plant misschien geen mooi exemplaar ontvangt, maar dat was zeker niet zo. Voor herhaling vatbaar.

Uitstekend!

Snelle verzending. Planten zijn is supergoede staat! Zeer tevreden

Moie plant en goede uitleg

Een hydrocultuur plant besteld. Met de uitlegfilmpjes op de site was het vrij duidelijk wat ik moest bestellen en hoe de plant uiteindelijk in de plantenbak moest komen.

Netjes aangekomen

Makkelijk besteld, goed verpakt en snel in huis. Niet tevreden over de bezorger maar dat heb ik daar al aangekaart.

Mijn order was snel geleverd. Mijn Kokodame Monstera Minima heeft alleen wat gele blaadjes - ik houd het nog even in de gaten. Ook zou de beschrijving van de Kokodama-pot beter kunnen. Ik zag al een review dat de pot niet voor een kweekpot van 17 cm is en dat klopt. Wel op het breedste punt, maar niet op de ingang van de Kokodama-pot en zeker ook niet in de hoogte. Verder dus wel heel tevreden, want goed spul ;-)

Goede prijs voor een prima product. Snelle levering. Goed verpakt.

Mooie plant en snelle levering.

Snelle afhandeling en prima kwaliteit.

Sterke verpakking

Heel snelle levering. Uitstekend verpakt. Mooie sterke planten. Top!

Zeer tevreden.

Prima prijs/kwaliteit. Goed geregeld ook met de verpakking en bezorging!

Goede klantvriendelijke service

Ik werd op een prettige manier geholpen En de plant die er in het echt net zo mooi uitzag als op de foto werd hier in goede staat en keurig optijd afgeleverd.

Prima. Alles zoals verwacht

Keurig bezorgt. Goed verpakt. goede service.

Mooie planten

Dit was de eerste keer dat ik online planten kocht dus niet zeker wat ik kon verwachten. De bestelde planten kwamen in goede staat aan, zaten heel erg stevig verpakt, zo erg dat ik het zelf nauwelijks openkreeg! Planten zijn van goede kwaliteit en zien er bijna exact zo uit als op de foto's. Het enige wat aan te merken valt was dat de levering een dag te laat was. Dit was echter de schuld van DpD en sowieso is 1 dag niet zo erg!

Uitstekend en nette hulp

Na eigenlijk het niet op tijd de gewenste leverdatum maar na goed gesprek telefonisch contact met jullie wil ik toch wel even zeggen goede survice netjes verpakt en goede zorg

Mooie planten en goed verpakt, met aandacht!!

Twee heel mooie planten (een tabaksplant op stam en een gatenplant) ontvangen, ook de levering ging prima. Aanrader

prima verzorgd

Prima verzorgde bestelling binnen het tijdsplan

Inmiddels al verschillende planten besteld als ook potten. Wat je ziet is wat je krijgt, mooie gezonde planten en altijd goed verpakt.

Prachtig!

Perfecte service, prachtige planten!

Mijn sanseveria is in perfecte staat aangekomen. Goed ingepakt zonder de plant te beschadigen. Ik reken bij planten altijd op een beetje reisschade. Maar ik heb het niet kunnen vinden. Er is een kleintje op komst. Dus de plant voelt zich goed.

Goede service en mooie planten!

Prima ervaring.

geweldig

Planten heel goed verpakt geleverd, snelle verzending en echt prachtige planten! Niets op aan te merken!

Zeer tevreden over onze mooie nieuwe planten!

Wij zijn erg tevreden over de hulp die we hebben gekregen tijdens de flinke bestelling die we gedaan hebben bij 123planten. Alles is netjes verzorgd en ons kantoor ziet er mooi en compleet uit door alle planten.

Prachtige “Geldboom”

Goede communicatie en fijne service bij het gebruiken van een voucher. Prachtige plant die ook zeer snel is bezorgd. Ik raad 123 planten zeer aan. Er is een enorm assortiment voor eerlijke prijzen.

Mooie planten, snelle levering! Netjes verpakt en goed aangekomen. Vandaag weer een bestelling geplaatst. Dik tevreden dus.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.