Beste websop voor planten!

Wat een top webshop is dit! De planten zijn van topkwaliteit! Niks aan op te merken! De webshop verstuurd de planten in speciaal daarvoor afgemeten verpakking. Er zijn kartonnetjes tussen geplaatst om te voorkomen dat planten gaan schuiven en met succes. Ik heb de doos ook ondersteboven gehouden om te kijken of de verpakking wel deugt. De planten waren zo goed verpakt dat het geen mogelijkheid had om beschadigd te raken. Om te voorkomen dat de aarde rond gaat in de doos doen ze er een elastiekje boven de bloempot. Omdat het de eerste keer was en ik slechte ervaringen had met andere webshop die planten verstuurde viel het mij op dat telefonisch de medewerkers heel open en transparant zijn naar de klant, erg fijn! Dit soort bedrijven die gevestigd zitten aan de bloemenveiling in Honselersdijk hebben het altijd druk en dan verdienen de medewerkers die dit inpakken alle respect! dat zij het zo netjes inpakken en hier klaarblijkelijk veel aandacht en tijd aan geven! Door deze top service te leveren onderscheid dit bedrijf zich van al die andere bedrijven die ook bloemen versturen. Hier ga ik vaker bestellen!!!

Mijn planten werden na een week bezorgd en ze zijn prachtig! Ik ben er heel erg blij mee.

Zeer klantvriendelijke service, prima producten!

Ondanks de Coronaperikelen hebben wij een zeer goede, efficiënte service, telefonische communicatie en perfecte levering gekregen, met de glimlach!

Correct en zeer mooi op tijd geleverd. Prijs was ook goed!

Gewoon zoeken op internet naar de goedkoopste en ik kwam uit bij 123planten. Verder alles zeer vlotjes verlopen en Keurig afgeleverd conform afspraak. Erg blij mee. WJ Teunissen

Prachtige bloemen

Snelle levering van heel mooie orchideeën!

Goede service en kwaliteit

Mooie goed uitziende plant, netjes verpakt. Snelle levering. Voor de tweede keer bestelling gedaan, wederom zeer tevreden. Website ook duidelijk en makkelijk in gebruik.

Handige website en snelle levering! Plant was keurig verpakt en nog steeds erg blij mee

Uitmuntend!

Steeds goed geinformeerd over de levering en de bestelde orchidee is prachtig en heel vers. Goed verpakt voor het transport.

Top !!!c

Netjes verpakt en bezorgt !!!

Was een zeer vlotte bezorging

Het was prima!

Dit ga ik binnenkort nog een keer doen!

Mooie planten, goed verpakt.

Fijne klantenservice.

Een klein probleem met de bestelling werd supersnel opgelost! De nieuwe cactus in de woonkamer is top!

PRACHTIGE PLANT VOOR MOOIE PRIJS!! <3

Super snelle levering, dik in orde! Plant mooi groot en liefde op het eerste gezicht.

Naast prachtige planten, zeer deskundig en klantgericht!

Als verrassing hadden we een kamerplant ontvangen van vrienden, enkel was deze nadrukkelijk aanwezig in de woonkamer. Na telefonisch contact konden we deze simpel ruilen, tegen een andere prachtige kamerplant. We zijn zeer vriendelijk geholpen en niets was te gek. Ik zou deze webshop zeker aanbevelen.

Prima producten en uitgebreid assortiment

Veel keuze en handige tips

Super blij.....

Waarom, super blij... ik ben slecht ziend/blind. Dat ik via jullie online kon bestellen, planten/bloemen bezorgen, is voor mij heel wat. Zo kan ik toch nog genieten van de mooie planten/bloemen.

Blij mee!

Ik ben erg blij dat ik 123planten heb ontdekt! Geen gedoe meer om in verschillende winkels de juiste plant proberen te vinden. De kwaliteit is overigens ook zelden zo goed in een tuincentrum of plantenwinkel. Heel goed verpakt en snel geleverd.

Does what it says on the tin

Duidelijke info over producten en levering, levering zoals afgesproken, plantjes in mooie conditie...

Plant inclusief pot gekocht en laten bezorgen. Helaas was de pot kapot. Er is echter netjes een nieuwe pot opgestuurd. Helemaal tevreden over deze service.

Snelle levering, mooie planten, fijne service.

2 Mooie kamerplanten besteld, keurig opgemaakt en compleet ontvangen.

Suuuper mooie plant & pot en vriendelijke service! Aanrader.

Uitstekende service en producten

Ik heb al een aantal producten aangeschaft via 123planten, alsook kamerplanten. Deze zijn steeds van uitstekende kwaliteit. Ook indien er iets niet in orde is, wordt er vlot geholpen en naar een oplossing gezocht.

Breed assortiment aan producten en een vlotte afhandeling van mijn bestelling!

Breed assortiment aan producten, brede keuze uit verschillende maten, een vlotte afhandeling van mijn bestelling!

Planten zijn in zeer goede staat en waren degelijk ingepakt.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.