Ging perfect.

Prettig. Profesioneel.

Planten in uitstekende conditie bezorgd

De planten werden in uitstekende conditie bezorgd, ook al duurde de levering een paar dagen langer vanwege de uitzonderlijke drukte.

Mooie plant en uitstekende service

Ik had een monstera plant besteld welke na een paar weken helaas al wat lelijke plekken begon te vertonen. Na een mailtje naar 123planten werd ik binnen een uur gebeld. Er is een nieuwe plant bezorgd een paar dagen later met uitgebreide uitleg. Super en deze is prachtig!

Over de kwaliteit van de plant ben ik zeer tevreden daarnaast is de klantenservice zeer service gericht. Enige minpunt is de DPD bezorging die te wensen overlaat.

Prachtige volle planten!

Tradescantia tricolore, Calathea flamestar en een sanseveria besteld. Keurig verpakt, planten zijn ongeschonden overgekomen. Planten zijn ook behoorlijk vol. Geen zielige plantjes dus! Waar voor je geld!

Producten goed, manier verzenden kan beter

De producten zijn naar wens. De zak met substraat was echter aan boven en onderzijde open gescheurd. Aangezien de doos waarin het bezorgd werd niet met tape was afgesloten zat zowel de bezorgbus als mijn hele huis onder de korrels. Tip seal de doos en zorg dat producten niet kunnen schuiven in de doos. Verder dus prima producten.

geweldig:

uitstekende service en correcte verzending en niet te vergeten: de verzorging van de planten i.v.m. de verzending. waarvoor dank

Prima advies, geweldige afhandeling

Via mail om advies gevraagd ivm warme standplaats. Zeer snelle en goede reactie notabene op Koningsdag. Een week later conform afspraak netjes afgeveleverd, opgepot en met advies voor verzorging. Helemaal goed en super tevreden.

Hele mooie planten en heel netjes verpakt

nette bezorging

de bestelling kwam ipv donderdag pas de dinsdag na het weekend aan, door de drukte op dit moment bij postnl. De planten waren echter in prima conditie, ik was bang dat ze allen uitgedroogd zouden zijn.

zeer goed

Volledige hulp per e-mail door Wendy op al onze vragen, ook bij het maken van de definitieve bestelling en de afwikkeling in de bezorging daarvan door haar collega Richard die ons per SMS op de hoogte hield wanneer hij bij ons was, nogmaals dank.

Prima service, plant is heel ovetgekomen

Goede ervaring, snelle levering, duidelijke communicatie en de plant is ongeschonden over gekomen.

Super, bezorging keurig en op tijd

Grote hoeveelheid planten besteld voor ons kantoor. Mooie planten zoals op de plaatjes, snelle levering, fijne en zeer klantvriendelijke werknemers zowel bij bezorging als bij klantenservice. Ik zou er zo weer bestellen.

Planten naar wens en snel geleverd!

Plant was naar verwachting, goed verpakt, snel geleverd en goede communicatie

Geweldig bedrijf, snelle levering en heel vriendelijk contact!

Geen vraag is te gek, ze proberen je op alle manieren te helpen. Echt een heel fijn bedrijf!

Erg fijn

Een bepaalde plant was niet direct beschikbaar. Ze belden mij en gaven advies over een soortgelijke ze hebben het fijn opgelost. 5 sterren

Fantastische Kentia, precies als gewenst en niet duur. Keurig geleverd als gepland. TOP !!

Prachtige Kentia, hoogte als besteld. Keurige aflevering, goed contact over tijden. Prijs kwaliteit verhouding en service is TOP !! Een echte aanrader !

Aanbevolen

Mooie planten, snelle verzending.

Goed verpakt, levering op de afgesproken tijd, mooie planten

Gezonde mooie planten

Levering volgens afspraak, gezonde goede planten

Prachtige planten

De bestelde planten werden snel geleverd. En ze waren precies conform de beschrijving op de website

Heerlijk al dat groen!

Na een verhuizing naar een groter (nieuwbouw) huis bleken die drie plantjes in m'n keuken wel erg weinig. Snel de hulp van 123 Planten ingeschakeld en met hun duidelijke omschrijving over waar planten behoefte aan hebben de juiste plant gekocht voor de plek in mijn woning. Zes grote groene vrienden staan inmiddels te schitteren in de zon, half schaduw en schaduw. Ze doen het allemaal prima! Ik heb niet al te groene vingers maar met de Plantsome app -die mij een herinnering stuurt als een plant water en voeding nodig heeft- ga ik hier nog jaren plezier van hebben.

Geweldig en ik kom zeker terug.

De plant was goed verpakt en werd bezorgd door een uiterst vriendelijke jongeman. Het is een prachtige gezonde plant, die wel wat groter is dan verwacht en besteld. Gelukkig geen probleem en geniet iedere keer weer bij het zien van de plant. Geweldig!!

Ondanks de moeilijke momenten met de corona was hier door mijn bestelling twee dagen vertraagd . Maar over de werkelijkheid in zijn geheel geen geklaag hoor de planten zijn proffesioneel ingepakt en er is geen beschadiging aan de verpakking met het vervoer . ze waren ook heel voorzichtig bij het afladen wat laat zien dat aan de zending zorg en aandacht wordt besteed. waarvoor mijn dank . Ik ben zeer tervreden over mijn mooie palmplant . Grtjes Jozef

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.