Mooie en voor het oog gezonde planten

Mooie planten uitgezocht bij 123 planten, bezorging via DHL verliep stroef en duurde te lang. DHL bezorger belde aan en zette de planten voor de deur en liep weg zonder even te wachten of wij wel thuis waren, dat is voor ons een minpunt aan DHL. De planten zijn overigens erg mooi en zien er perfect uit. Met vriendelijke groet, Ad en Dicky Oomen

Uitstekend!

Hele mooie planten aangeschaft, en binnen de afgesproken termijn geleverd! Ik koop er zeker weer!

Geweldig tevreden, goed ingepakt, mooie en vlotte levering

Mooie plant, plaatje en kenmerken, afmetingen corresponderen exact als met de werkelijke plant. Hopelijk komt er geen spint in zoals mogelijk is. Groet Huub Peters

Slechte service

14 dagen wachten op pakket en nog altijd niet aangekomen. Nooit bestel ik daar nog iets !!

Na service vind ik helemaal niet ok.

dure planten, maar de naservice vind ik alles behalve. Als je voor een dikke 300 euro aan planten besteld dan steek je daar gewoon automatisch gratis(of al is het zelfs betalend) een watermeter bij zodat je klanten die optimaal kunnen verzorgen. We zitten met planten die afsterven, ik vind dit niet ok. Ga liever lokaal.

Prima levering.

Moeizaam door externe omstandigheden, maar kwam helemaal goed.

Op donderdag besteld met de vraag om op maandag te leveren. Dat gebeurde niet. Na wat vertraging in de communicatie - wist niet dat 5 mei in Nederland een vrije dag was - een telefoontje gekregen van 123planten.nl: excuses, externe besteldienst die overstelpt was met werk, moeizame leveringen en transporten van Nederland naar België vanwege de coronacrisis, de belofte dat ze volgende maandag een andere plant zouden leveren, enfin, gedoe maar keurig afgehandeld. Een dag later stond de externe besteldienst dan toch voor de deur met de oorspronkelijke plant en die ziet er prima uit. Conclusie: geen vlekkeloze bestelling, maar daar kon 123planten.nl niets aan doen en ze formuleerden snel een keurig alternatief. Toch de oorspronkelijke plant ontvangen en die ziet er piekfijn uit. Prima, toch?

Alles naar wens

Goede en snelle levering. Uitgebreide informatie over de producten op de website.

Snelle levering, goed (en keurig verpakt) product

Tevreden met de levering en mijn product.

Prima. Ook het contact.

Goed bereikbaar bedrijf.

Prachtige planten en keuzes

2de keer dat ik hier online huiskamer planten hebben gekocht.... zeer te vreden! Veel keuzes .... en goede uitleg om voor de planten te zorgen! Bezorging ook top!

Goede ervaring

Service en kwaliteit prima. Levering door bezorgbedrijf voldoende.

Tevreden

Ik ben zeer bij met de planten, ze zijn een aanwinst in de kamer.

Ben zeer tevreden, prachtige plant, goede kwaliteit, snelle goed verzorgde levering!

Mooie plant, snelle levering

De geleverde plant ziet er prachtig uit en komt goed overeen met het plaatje op de site op basis waarvan je koopt. Ook voor het eerste Vulcastrat genomen. Ziet er ook netjes uit.

Kwaliteit

Erg mooie kwaliteit van de kunstplanten. Zeer snel thuis bezorgd.

Mooie betaalbare lanten

Heel blij met de 3 planten die ik in goede staat ontvangen heb. Ik zal zeker nog eens bestellen.

Geweldige service

Makkelijk zoeken naar de juiste plant, snelle levering en uitstekende service. Door Corona-drukte konden ze geen gebruik maken van hun reguliere bezorging en dat hebben ze prima opgelost, zodat wij onze bestelling snel in huis hadden. En de geleverde planten zijn prachtig en gezond, precies naar verwachting.

Op tijd en netjes afgeleverd.

Uitstekende service, goede communicatie. Producten net geleverd en van goede kwaliteit.

Algemeen goed

Over het algemeen ben ik tevreden. Makkelijk kunnen bestellen. En toch vrij snel geleverd. Alleen ik had wel dat men planten wat kapot waren bij de levering. Zeker 1 plantje, was echt zwaar gekneusd en het omhulsel goed moeten trekken. Dit was wel niet zo fijn.

Snelle levering goede service

Mooie planten !

Planten waren snel binnen. En er zaten speciale bakjes bij de orchideeën waar je water en een stokje in steekt die je vervolgens onder in de orchidee steekt ...in dat potje komt het potje met de orchidee en..je hoeft ze 2 weken geen water meer te geven!! Echt geweldig! Planten zien er echt prachtig uit! Echt een enorme aanrader!!

wat een mooie planten

Nog nooit eerder planten online gekocht maar bevalt mij uitstekend

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.