Mijn plant werd snel op gestuurd. En was goed verpakt.

vlot afhandeling

ze doen wat ik verwacht en afhandeling van de order ging zeer vlot.

Prachtige planten, enkel beschadiging door verpakking...

Alle artikelen waren van super kwaliteit, ben zeer tevreden. Het enige probleem is dat mijn Musa beschadigd is geraakt door de verzending. De levering was ook een dag te laat, waardoor deze waarschijnlijk een dag extra in de doos heeft moeten zitten. De bladeren zijn allemaal doorgeknikt. Ik weet ook dat 123planten hier niets aan kan doen, maar vind het natuurlijk wel spijtig... Voor de rest is alles super goed in orde, ben een tevreden klant!

voldoet aan verwachting

Mooie planten, iets kleiner dan afgesproken maar valt niet tegen

Snelle levering, prachtige planten en potten

Ik ben heel blij met de bestelde planten en potten. De site is duidelijk en de bestelling is volgens levering. Enig minpuntje is dat de planten en potten afzonderlijk van elkaar bezorgd werden. Doordat er een weekend tussen zat kreeg ik de potten dus een paar dagen later. Verder heel tevreden!

Uitstekende webshop

De planten en potten zijn van goede kwaliteit en de service is geweldig. Ik heb de planten laten opmaken in de potten. Het ziet er geweldig uit en daarnaast is het ideaal. Geen omkijken meer naar omdat de watermeters goed aangeven wanneer je plant dorst heeft.

uitstekende kwaliteit planten

Vlotte afhandeling van mijn bestelling en snel geleverd . Zeker rekening houdende met de huidige problemen i.v.m. de corana crisis .Bovendien planten van uitstekende kwaliteit :-)

SUPER !!!!

Top servies en zeer vriendelijk .

Perfecte plant!

De geleverde plant beantwoordt perfect aan mijn verwachtingen

Geweldig mooie planten!

De planten voldoen exact aan de omschrijving en foto's. Ze zijn netjes en goed verpakt waardoor ze na het uitpakken meteen mooi op hun plek stonden. Zeer tevreden.

Twee van de drie planten waren kleiner dan verwacht.

Voldoende

snelle en nette levering en mooie planten

Mooie nette planten precies zoals verwacht

mooie plant, snelle levering, goed advies. Wat wil een mens nog meer

schitterend

plantje is op tijd gekomen, en was goed ingepakt, heerlijk plantje

Het is een mooie plant die zeker voldeed aan de beschrijving! Keurig verpakt geleverd, ben er blij mee! Nette bezorgprijs!

Perfecte levering

Plant werd in uitstekende staat geleverd. Duurde wel wat langer dan normaal door Covid-drukte. Een aanbeveling waard !

Prachtig plant snel geleverd

Prachtig plant, snel geleverd, helemaal tevreden :)

Super mooie cactus en super service

Super mooie cactus en super service

Fantastisch!

Ik kreeg per ongeluk de verkeerde plant thuisbezorgd. Heb ze even gebeld en foto’s gestuurd. Leuk gesprek met de medewerker gehad die het fantastisch heeft opgelost. En de plant? Die zag er ook schitterend uit! Bestellen doe ik hier zeker weer, ook vanwege het ruime assortiment.

Ik was heel aangenaam verrast met mijn mooie calathea's!

Mijn geleverde calathea's waren heel goed verpakt!Dus was ik blij en gelukkig, toen ik ze hier een mooie plaats kon geven!Hartelijke grtjs!Elena..

Ik bestelde een plant bij 123planten maar toen deze aankwam waren de bladeren beschadigd. Toen ik dit aangaf heb ik direct een keuze gekregen voor 50%korting of een nieuw exemplaar toegestuurd krijgen. Ik koos uiteraard voor een nieuw exemplaar want ik ben nou eenmaal verliefd op deze plant geworden. Deze kwam (zelfs in de coronatijd) na 1 dag binnen. En deze plant is kerngezond, prachtig en groter dan verwacht. Echt een top service! Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Geweldig service! Top kwaliteit!

Wauww, ik ben totaal verbaasd hoe jullie mijn planten ingepakt hebben. De planten zijn precies hoe ik ze wilt hebben. Dank u zeer.

fijn telefoon gesprek gehad, en snelle levering

Erg mooie plant !!

Erg mooie plant .. was snel geleverd en zat netjes verpakt . Ga hier zeker vaker bestellen !

Prachtige planten. 1 plant was verkeerd maar dit is fantastich opgelost. Kan niet beter....

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.