Snelle en goede levering

Duidelijke website met omschrijvingen. Snelle en goede levering.

Lange verzending dankzij COVID 19 maar de planten waren nog steeds in orde!

Door het Corona virus heeft de verzendtijd wat langer geduurd dan normaal (waar jullie niets aan kunnen doen natuurlijk) maar de planten zien er nog perfect uit op 1 geplooide stengel na. Ik hoop dat ze goed recupereren van de lange opsluiting in de doos en bedankt!

Goede kwaliteit

Prachtige planten, nog mooier dan gedacht en zeer goed verpakt. 123 een aanbeveling!!

Top plantjes en service

Supermooie Monstera

Heel snelle levering (zelfs in deze coronatijden) en heel mooie Monstera Deliciosa. Ook heel vakkundig verpakt.

Prachtige plant, perfect aangekomen in de verpakking

Goede service en snelle bezorging

Eerste bestelling was de dag erna al bezorgd. Bij de tweede bestelling vergat ik een kaartje. Dat hebben ze er alsnog bij gedaan. Hele fijne service! En mooie prijzen voor hun planten. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Prachtige plant! Snel bezorgd

Ik volg 123planten al een tijd op insta en nu met ons nieuwe (grote) huis wilde ik wel eens kijken of ik een mooie plant bij ze kon bestellen. Mijn man heeft de plant voor zijn verjaardag gekregen en hij (en ik) zijn er super blij mee! Bedankt 123planten!!!

Voorraad niet accuraat en leveringsafspraak niet na gekomen.

Online bestellen verliep vlekkeloos, toen kreeg ik een email dat de voorraad niet toereikend was en er kon niet op tijd geleverd worden. In de herkansing zijn de leveringsafspraken niet nagekomen. Bestelling geannuleerd.

Super vriendelijk en goed geholpen!

Onanks ik het pakket met 1 week vertraging heb gekregen omwille van vertragingen bij de koerierdienst, ben ik proactief opgebeld door 123 planten en zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Jammer dat het pakket wat beschadigd is toegekomen en ik een 2-tal planten hierdoor heb moeten snoeien omwille van afgebroken bladeren.

Goede aflevering. Plant netjes afgeleverd en ben goed op de hoogte gehouden van de voortgang. De plant ziet er zeer goed uit. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend

Fantastische planten ,exact volgens de beschrijving en foto,s

Snelle en correcte levering in een prima verpakking !

Goed verpakt en snel in huis

goed product en prijsverhouding

Erg mooie plant

Ik twijfelde even of ik mijn plant online zou bestellen, want je weet niet wat je krijgt. Omdat 123-plant goed beoordeeld werd, durfde ik het aan. De plant werd netjes verpakt afgeleverd en was in prima conditie. De plant zag er heel goed uit, mooie opbouw, goede bladeren en zonder beschadigingen.

Planten zijn mooi; track en trace van DPD is waardeloos want geeft geen informatie.

Planten zijn mooi; track en trace van DPD is waardeloos want geeft geen informatie over echte leveringsdatum die namelijk één dag later was dan door 123 Planten en door DPD in hun mails was aangegeven en waardoor wij voor niks de hele dag moesten thuisblijven. Planten kwamen pas een dag later.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service, ik heb de hydro cultuur planten wel recht moeten zetten in de korrels. Planten waarschijnlijk een beetje scheef gestaan met vervoer. Maar het zijn mooie planten.

Fantastisch !

Topkwaliteit in een stevige verpakking en ze straalden van versheid !

Top levering. Prachtige planten en potten

Zeer te vreden

En goede service.

Erg goede service, en vriendelijke medewerkers. En ontzettend netjes bezorgd.

Mooie plant, snel en keurig geleverd

Beste prijs / kwaliteit verhouding online en keurige afhandeling!

goede kwaliteit en levering

Kwam overeen met foto en levering. Goede kwaliteit

Goed ingepakt en snel bezorgd.

zeer goede kwaliteit

snelle levering,goede verpakking en prima kwaliteit,gezonde en mooie planten

Snel en netjes geleverd

Leuke planten, goede prijs en ze worden veilig verpakt en snel geleverd.

Hele mooie planten!

Ik heb 5 Musa Bananenplanten besteld en alle 5 zien ze er prachtig uit! Ook snelle levering.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.