Prachtige planten

Prachtige plante;,goed verpakt en snel verzonden,ben er erg blij mee.

Prima snelle service

Ik had een bloempot, inzethoes en een kleine plant besteld. De plant lag erbij onderaan in de doos. Heel wat bladeren waren afgekraakt en beschadigd toen ik alles uitpakte. Jammer!

Mooi planten, netjes ingepakt

Snel bezorgd !

Voor het eerst 123planten geprobeerd en alles liep gesmeerd. Plantjes zagen eruit zoals beloofd, goed verpakt, netjes afgeleverd. Kan niet beter!

Mooie planten! Heel blij mee

Perfecte plant!

Ik heb eerder een Strelitzia Nicolai besteld bij een andere bekende webshop maar kreeg tot twee keer toe een kleinere plant dan beschreven met veel beschadigingen. Dus terug gestuurd en bij deze webshop besteld. Helemaal tevreden met de plant, precies zoals beschreven met mooie grote gezonde bladeren én in deze moeilijke tijd de volgende dag al geleverd! Ik ga hier zeker weer bestellen! Mijn complimenten.

Top service!

Na een door de pakketleverancier totaal verruinerende sanseveria heb ik zonder problemen een nieuw exemplaar gekregen. Netjes door de eigen vervoerder ook in mijn eigen overpot geplaatst.

In één woord geweldig!

Ondanks de corona crisis heb ik de bestelde materialen zeer snel gekregen en voor zeer concurrerende prijzen. In het weekend had ik een vraag over de geleverde spullen en mijn mailtje werd heel snel beantwoord. Ik kan 123 planten van harte aanbevelen.

Volgens afspraak geleverd

snelle levering en geweldige klantenservice

op de website heb ik gemakkelijk alles kunnen vinden wat ik nodig had. de datum van levering kon ik via de klantenservice aanpassen, en ik werd gewrldig geholoen aan de telefoon. ook mijn extra vragen over specifieke plantenverzorging, werden professioneel en vrolijk beantwoord.

Snelle en correcte levering

Alles aanwezig en goed verpakt, goede kwaliteit.

Correcte levering en product zoals beschreven

Fantastische service en advies gekregen over mijn strelitzia die ik al had staan. 123planten is top!

Zie hierboven

Goed geprijsde planten en fantastische service

Erg blij met 123planten, vanaf nu bestel ik hier mijn planten! Initieel had ik 4 planten besteld, maar wilde er toch 1 omruilen voor een ander. Voordat de bestelling verzonden was, konden ze het in het magazijn nog omruilen. De planten zijn netjes, door hun eigen koerier, bezorgd en zien er fantastisch uit in mijn huis. Zeker aan te bevelen!

Uitstekende kwaliteit,

Ik heb al eerder planten besteld via internet, maar het is de eerste keer dat de kwaliteit zo hoog is. Complimenten!

Top, helemaal blij

Supersnelle levering, duidelijke communicatie en een prachtige shinende plant in m'n woonkamer. Helemaal top 123planten!

Zeer tevreden!

De plant is in zeer goede conditie bij mij thuis gebracht. Een prachtige plant... de afmetingen zijn zoals beschreven op de website. Maar ook een snelle levering.

Super service

Levering ging voorspoedig en ontzettend vriendelijke bezorger. Planten van uitstekende kwaliteit.

Helemaal super

Goede services, netjes verpakt en super kwaliteit plant. Helemaal blij

Prachtige planten en goede service

Planten zijn prachtig en werden keurig bezorgd. Hij bijbestelde flesje Pokon was helaas gesneuveld en werd netjes vergoed. Communicatie hierover was buitengewoon!

Prima contact en nette levering

Planten komen aan in goede staat. Precies zoals gemeld wordt op de site. Levering via dpd ook netjes.

Deels tevreden met de bestelling

Ik ben deels tevreden met mijn bestelling. 8 van de 10 planten zijn erg mooi. 2 planten vielen tegen. Ze zien er niet zo mooi uit als op de foto van de website.

Snelle levering en mooie planten

Mijn bestelling werd snel geleverd. De planten waren goed beschermd ingepakt. Mooie planten van goede kwaliteit.

Mooie grote planten met een aantrekkelijke prijs, prettige thuis bezorgt

Vriendelijke thuis bezorging, koos zelf voor tot de deur maar anders ook binnen. Mooie grote Henneppalm en Strelitzia Nicolai.

Prima prijs, en mooie planten

Planten zagen er prima uit, en werden netjes o tijd bezorgd

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.