Ik krijg er gewoon een warm gevoel van, van binnen! Wendy doet ontzettend veel moeite om me na een kleine teleurstelling weer happy te krijgen. Ik ontving alle planten in prima staat op 1 na. Ze heeft het dubbel en dwars goedgemaakt. Ik ben bang dat ik hier nog veel geld ga besteden. ;-) Dankjewel Wendy & 123planten

Mooie plant, netjes geleverd en ook verpot

We zijn tevreden met onze bestelling en met de medewerker die de plant kwam brengen en verpotten. Ga in de toekomst zeker weer gebruik maken van 123planten.

Bezorging goed kwaliteit planten wat minder

Planten vond ik er niet zo mooi uit zien beschadigde en afgesneden bladeren van de vrouwentong.

goed produkt

Ondanks dat ik op vrijdag de plant ontving en hem op zondag pas aan de jarige overhandigde, zag hij er prima uit. We zagen dat hij al die tijd op de kop heeft gestaan. De bezorger had hem zo al neer gezet en ik heb er niets aan veranderd. Toch zag de plant er heel goed uit.

pover

De kweekpotten waren kapot, ben andere moeten gaan kopen.

Goed verzorgd! En je krijgt wat je verwacht.

Werd keurig afgegeven aan de deur door de chauffeur, werd gewoon netjes en vriendelijk te woord gestaan door twee keurige jonge heren.

4 van de 5 planten leven nog na 2 weken

5 planten besteld, waarvan 1 dracaena marginata. Alles werd geleverd in 1 doos. Nogal krap op elkaar gepakt, maar goed. De meeste planten doen het goed, behalve dus die dracaena. Vanaf dag 1 vielen er bladeren vanaf, iedere ochtend een stuk of 6, helemaal geel geworden. Uiteindelijk besloten om 'm over te zetten in een grotere pot met verse potgrond. Toen bleek dat 1 van de 3 stammen amper wortels heeft en nagenoeg los in de grond gestoken was. Die is dus inmiddels helemaal dood. Aanbevelen? Ja, maar niet van harte.

Best gezonde planten en snelle levering

Zoveel de bestelling als de levering verliepen zeer vlot. De verhouding prijs-kwaliteit is prima. De planten oogstend zeer gezond uit!

mooie plant gelevert

op tijd geleverd

Super tevreden

Super tevreden met mijn aankoop. Alles netjes verpakt.

Mooie planten perfecte services

Wat een mooie planten en perfecte services. 2 bezorgers uiterst beleefd, vroegen ook waar mogen we het neerzetten. Ze hebben ze in de serre gezet zodat ik ze enkel nog uit hoefde te pakken en in de pot hoefde te tillen. Tevens zagen ze dat 1 pot niet waterdicht was en hebben ze een inzethoes hierin gezet. Hiervoor mocht ik niet betalen. Was een flinke bestelling maar dan toch dat noem ik nog eens services!!!! Oh ja meteen een bestelling daarna gedaan en deze kwam via DPD. Goed verpakt en ook hier weer gold de planten zijn nog mooier dan in de webshop te zien.

De plant was zeer goed verpakt, werd op tijd geleverd. En wat het allerbelangrijkst was, de plant was erg mooi.

Top kwaliteit

Bestelling was keurig op tijd en de planten waren met grote zorg ingepakt. Ik ben zeer tevreden en erg blij met mijn kamerplanten. Zeker voor herhaling vatbaar. Een aanrader.

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Idem

Snel, mooi groen. En veel keus.

Mooie groene planten, die snel werden geleverd en erg blij mee.

Perfekt en vlot

Perfekt

Zeer tevreden met de Kentia.

De plant voldeed aan de beschrijving en werd geleverd op de gevraagde datum. Prijs/kwaliteit verhouding is gunstig. We zijn tevreden met het aankoopproces en met de plant. Kleine suggestie : website verbeteren wat de betalingsmogelijkheden betreft --> er was iets fout gelopen met onze eerste betalingsopdracht en het bleek niet mogelijk om voor deze bestelling via de website opnieuw een betalingspagina op te roepen.

snel en goed.

slecht

ik heb jullie een mail hierover gestuurd

Top! Super goede service

Vandaag mijn plant binnen gekregen! Heel mooi, de mannen hebben hem meteen geïnstalleerd en alles uitgelegd. Blij mee

Geweldig mooie plant en topservice

Na een goed advies gehad te hebben, een prachtige plant op hydrocultuur besteld. Commicatie over levering was goed en de plant is door de medewerkers in de pot gezet. Top service en geniet nu elke dag van de mooie plant

gewoon goed

vriendelijk en behulpzaam . ik ben zeer tevreden over de plant mooi gezond. En met goed advies doet hij het goed. Ik heb mijn volgende plant met pot en watersysteem alweer besteld.

prima op tijd en goed verpakt

De plant die we hebben besteld ziet er goed uit. Een paar kleine bruine blaadjes maar we verwachten dat deze bij de soort horen. We zijn tevreden omdat alles volgens afspraak en zeer goed verpakt is verzonden

Hele mooie planten en zeer goed verpakt zodat ze niet kapot kunnen gaan .. Ben heel tevreden met met planten ga er zeker nog bestellen bij jullie Mvg Petra Neelen

Voor mooie planten en betrouwbare levering

Bestel al jaren bij 123planten, in mijn ervaring blijkt pas hoe goed een bedrijf is als er iets misgaat. Dat wordt bij 123planten altijd keurig opgelost zonder afschuiven of gedoe. Aanrader!

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.