Mooie planten

Voldoen aan verwachtingen. Goede prijs, kwaliteitverhouding

Prima. Jammer dat het goede kaartje er niet bij was. Maar wel 4 verdiepingen omhoog!

Goede service mooie planten

Hele mooie orchdeeen geleverd ze waren zorgvuldige ingepakt en zijn onbeschadigd aangekomen.Ik ben er heel blij mee,goede service.

Na teleurstelling nu heel tevreden

eerdere plant viel tegen. Contact gehad en andere plant gekregen ( iets bijbetaald. ) nu mooie grote plant die ik voor ogen had. Super goede service. Ik ben vanaf nu vaste klant👍

Super service

Plant werd naar 3 hoog gebracht en zag er goed uit!

Prachtige planten. Goede service

Naast de kwaliteit van de planten viel de vriendelijkheid van de bezorgers op. Niet te beroerd om de planten naar hun plek te brengen. Uiterst vriendelijke mannen.

Zeer snel en kundig

Topservice! Een grote bestelling gedaan, waardoor er soms wel iets vergeten kan worden. Maar ik had binnen een minuut contact met ze en ze kwamen gelijk in actie. Voor ik het wist had ik (zonder extra kosten) alles wat ik wilde hebben. De planten zijn ook nog eens mooi, niet beschadigd oid. Zeker een aanbeveling!

Zeer verzorgde verzending

Zeer mooie verhouding formaat plant >< prijs. Snel en zeer verzorgd geleverd, plant was stevig verpakt voor transport. Ik vond de €5 verzendkost het waard!

Prachtige planten en een super goede service

De Dracaena die ik had besteld was niet op voorraad. Hier werd ik al heel snel over gebeld dat ze wel een andere hadden gevonden maar die vonden zij zelf niet zo mooi, en dat ze verder gingen zoeken voor mij. De volgende dag werd ik gebeld dat ze een prachtige Dracaena hadden gevonden en die werd de volgende dag al bezorgd. Levering was ook top, goed verpakt en na de plant eerst te hebben laten acclimatiseren, op advies van 123planten, de plant uitgepakt en wat een beauty. Topwinkel, alleen eentje die niet heel goed gaat zijn voor mijn portemonnee ;-) (door al die mooie planten). Ook de tips voor het onderhoud, ompotten en wat te doen bij ziektes vind ik superfijn.

Mooie planten, goede verpakking

Twee grote calathea's besteld, een ornata en een whitestar. Prachtig geleverd in een goede doos waar groot fragile op stond en duidelijk werd gemaakt dat het om planten ging voor de bezorging. Je kan denk ik altijd verwachten dat er een blad een beetje beschadigd raakt, bij mij waren er twee kleine blaadjes beschadigd (gevouwen, een geknakt) per plant. Gelukkig niet de grote mooie bladeren. De planten waren zeer goed gewaterd en laat ik eerst een beetje uitdrogen voordat ik de planten weer water geef. Als een groot blad te beschadigd aankomt zou ik gewoon wachten tot de plant weer mooie nieuwe bladeren aanmaakt en dan op een gegeven moment het oude blad wegsnoeien (na natuurlijk contact op te nemen met klantenservice). Dit is nou eenmaal hoe planten verzenden gaat.. Alsnog hele goede zorg voor de planten.

Duidelijke website en snelle levering

Heel veel keuze en plant was snel geleverd. Helaas was 1 blad geknakt en een ander blad beschadigd.

Snel aangekomen, Goeie plantvoeding, Ben erg tevreden🙂

Mooie gezonde planten, ben zeer tevreden!

Prima service!

Overzichtelijke site, waar je alles kunt vinden wat je wilt weten. Prima prijzen en keurig bezorgd! Ik kom nog eens terug!

Precies zoals besteld. Mooi en gezonde plant.

Erg tevreden met de planten. Goed verpakt en gezonde planten! Zal zeker vaker bij jullie bestellen!

Eerste plant door verkoper zelf niet goed genoeg bevonden kreeg daar een melding van.plant eerst De tweede plant kreeg ik eerst een foto toegestuurd hoe de plant er uit zag daarna pas de plant zelf

De kwaliteit van de planten is echt top

Met liefde

Mijn tweede plant bij jullie besteld. Goed ingepakt. Mooie verzorgde plant.

Klantgericht

Super service

Super !!!!

Reeds de 2de maal dat ik bestel en zoals de vorige keer super in orde !! Planten zijn verzorgd . Heel goed verpakt . De levering was snel en op de voorziene datum . Jullie hebben een vaste klant erbij :-)

Uitstekende service!

Uitstekende service. Op de een of andere manier kreeg mijn plant kuren (blad ging hangen ed) na een paar weken en is de plant kosteloos vervangen! Niet alleen vervangen, maar ook in de pot gezet. Dat noem ik goede service!

Zeer goed!!!

Ik had een mooie grote palm besteld.Hij werd keurig ingepakt thuis geleverd zonder enige schade.En hij werd keurig geleverd op de datum die ik had aangegeven tijdens de bestelling.Ook zag de plant er netjes en gezond uit. Ik ga hier vaker wat bestellen. Ook hebben ze veel keuze uit diverse planten en accessoires.

geweldige service

Een plant die was geleverd met transportschade werd zonder meer vervangen. Oude plant mocht ik houden. Veel goede tips en adviezen

Uitgebreide keuze, vriendelijke prijs, snelle levering

Voor ons kantoor koop ik ook wel eens planten. Bij 123planten heb ik privé grote kamerplanten met grote potten gekocht. De prijs-kwaliteit verhouding is meer dan keurig. De levering is snel. Precies zoals je het graag ziet. Complimenten.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.