Prachtige plant (strelitzia), nog groter dan verwacht. Goede levering.

Prachtige plant (strelitzia), nog groter dan verwacht, keurig geleverd.

Prachtig

Mijn bestelling kwam wel in een veeeeel te grote doos. De planten waren groter dan verwacht maar dat is zeker niet erg. Ze zijn echt prachtig!!!

Boven verwachting

1 plant besteld. Voor een superprijs. Hij is veel voller en langer dan verwacht. Voor deze prijs (inclusief verzendkosten) vindt ik bij de intratuin echt niet zo'n mooie plant! De rit in de doos heeft hem helaas wel een klein beetje verlept en bij het uitpakken braken er wel wat stelen af( Daarom maar een 9) maar ik verwacht dat hij behoorlijk snel bijtrekt. Wat ik eerder zei: veel meer gekregen voor mij geld dan ik had verwacht!!

Heel tevreden over het bestellen, de bezorging en de mooi planten

Twee mooie planten en potten, snel en keurig bezorgd. Handige site waarin je kunt filteren op bijvoorbeeld benodigd licht. Zo kon ik de juiste planten voor een wat donkere kamer selecteren. Met informatie over de verzorging.

De plant was uitstekend verpakt, waardoor hij geen enkele schade had geleden. Weinig plastic gebruikt, en een stevige doos die ik nog kan gebruiken voor spulletjes op zolder.

Leuke spullen, snelle levering

Heb bij 123planten spullen besteld voor hydrocultuur (alleen de "hardware", niet de planten zelf). Prima spul, snel geleverd.

Netjes aan gekomen

Heb 5 planten besteld en ze zijn nestjes aangekomen geen schade aan de bladeren! Ben er erg blij mee en nu afwachten of ze het goed gaan doen en groeien tot mooie grote planten !

mooie planten voor weinig geld

jammer dat de bezorgdienst er niet zorgvuldiger mee om is gegaan.

Mooie plant, maar verzending met DPD is waardeloos

De plant is mooi, wel beetje jammer dat de kweekpot gescheurd was. Verzending via DPD is waardeloos, al vaker slechte ervaringen mee gehad. Plant zou afgelopen vrijdag geleverd worden, maar kon al niet zien hoe laat, track en trace werkte niet. Pakket niet gekomen, ook geen bericht wanneer wel :-( Op maandag is deze alsnog bezorgd. De plant is op woensdag door de verkoper verzonden, de plant heeft dus 5 dagen in een doos doorgebracht, niet heel fijn voor iets dat leeft. Ben benieuwd of dit consequenties heeft voor de plant.

Super kwaliteit en geweldige klantenservice

Super mooie planten, keurig ingepakt en veilig bezorgd. De klantenservice is fantastisch, zij hebben mij fantastisch geholpen met een faut in de bestelling, snel geantwoord. Ik ben heel tevreden.

veel info

Snel, netjes en keurig op de hoogte gehouden

Prettige website, snel en netjes geleverd en keurig op de hoogte gehouden van het lever proces

Snelle levering, bijna op de minuut op tijd en mooie plant!

erg tevreden over, zeker aan te bevelen

Wij hadden planten voor kantoor nodig, snel antwoord gehad en waar er iets aangepast moest worden. levering netjes in overleg en 1 plant werd nageleverd. al met al heel tevreden over

De planten waren vertraagd in shipping voor 1 of andere reden vanaf ze bij DHL aankwamen. Geplande aflevering op vrijdag is niet gebeurd, en ik moet dus wachten tot de komende maandag voor mijn order. Jammer van de vertraging, hopelijk kunnen de planten ertegen.

Goeie service, goed en snel contact waar nodig (problemen met bezorging bijvoorbeeld), behulpzaam en een heel mooi plantenassortiment.

Super klantvriendelijk snelle serbuce

Op all mijn vragen snel antwoord gekregen en de bestelling is de volgende dag al geleverd!

Ben het zelf af wezen halen. Aardige mensen en bestelling lag klaar.

Gewoon heel erg goed.

Panten zijn goed verpalt, zien er goed verzorgt uit, echt een aanrader en de prijzen concurreren echt wel met het tuincentrum "in de buurt".

Correct en zeer vriendelijke customer service

Ja Ja ze bestaan nog echt....mensen met een hart voor de zaak. Zij zorgen ervoor dat je een snelle en correcte levering krijgt!! Super tevreden !!! aanrader

Top service!

Super service: aardige bezorger en gaf ons veel handige tips!

Ik ben heel tevreden met de plant en heel vriendelijk personeel.

Snelle levering van de plant. De kwaliteit wat 123 kamerplanten levert vindt ik fantastisch. Dit geldt voor het product maar zeker ook voor het personeel. Ze zijn vriendelijk en hebben echt verstand van zaken. Bedankt mensen!! toppie!!!

Gemakkelijk en mooi

Veel keuze en snelle levering. De plant en pot werden goed verpakt geleverd.

Goede webshop.

Alles mooi verpakt en de plant zag er mooi en gezond uit.

Bezorging niet volgens afspraak

Ik heb bewust gekozen voor 123planten omdat deze op zaterdag een afspraak kon plannen. Hele dag zaterdag thuis gebleven omdat ze een uur van te voren zouden aangeven op welk tijdstip er bezorgd zou worden. Er is uiteindelijk niets bezorgd. Nu komen ze vandaag bezorgen en ben ik dus aan het werk. Erg jammer.

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.