Boven verwachting

Lang getwijfeld over het online bestellen van een grote plant, is ie dan wel mooi etc. Tuincentra hadden hem niet of heel klein. Maar na telefonisch contact met de klantenservice(Wendy) de mogelijkheid gekregen om na bestelling /betaling van de gewenste plant maar voor verzending een foto te krijgen en te beoordelen. Was zeer fraai exemplaar dus laten komen. En hij staat fantastisch, zeer tevreden met de plant en 123planten.

perfect

everything perfect, great communication very nice plants thank you very much anne

Mooie gezonde planten exact op tijd geleverd

Zowel planten als aarde waren van zeer goede kwaliteit.

TELEURSTELLEND

Plant en een bloempot besteldop maandag, dat ging makkelijk. De volgende dag een bevestiging dat de bestelling op woensdag binnen kwam(stond ook vermeld bij 123 plant), de bezorgdienst komt keurig op de aangegeven tijd, MAAR alleen met de bloempot!!!!!. Er stond op de doos pakket 2 van 2 maar, nummer 1 was er niet bij.Konden dus met alleen de bloempot op visite. Gebeld met 123 plant, die hebben DPD gebeld en de plant stond in Veenendaal. Hebben zelf een plant gekocht onderweg, maar die was duurder als op de site.

Super snel en prachtige planten!

Voor herhaling vatbaar!

Deze middag pakket gekregen, vulcastrat, watermeters en inzethoezen. Op internet (track en trace) had ik al gezien dat er een vermelding stond "inhoud pakket gecontroleerd op schade". Bij aankomst waren er papieren bij met foto's van de gesneuvelde originele verpakking. Er bleek een voetje afgebroken van de watermeter. Alles was echter opnieuw ingepakt en is 1 dagje later geleverd. Ongelukjes kunnen gebeuren en de watermeter doet het verder prima en zit goed vast in de vulcastrat :) Dus geen probleem. Verder vind ik de website zeer overzichtelijk met veel uitleg. Ik bestel nog in de toekomst.

De bestelde plant ziet er bijna exact hetzelfde uit als op de foto!! Goed verpakt en onbeschadigd ontvangen.

Met een winactie van 123planten een mooie Calathea plant en Elho pot gewonnen. Prettige communicatie en snelle, correcte levering!

Mooie planten en super verpakt

Heel blij met mijn plant, supermooi en heel netjes verpakt!

Perfecte servicce

Ik had een kunstplant besteld en werd vanaf het 1ste moment op de hoogte gehouden. Alles klopte!! Prima service, dank jullie wel

Hartstikke goed verpakt kwam mijn Calathea uit de doos. Samen met de Elho pot die in een aparte doos zat. Met beide ontzettend blij.

Zeer positief

Snel en in zeer goede staat geleverd.

Prima bestelprocedure. Snelle correcte levering!

Helemaal TOP

Prachtige plant, en dat voor die prijs. We zijn er héél blij mee! De plant was prima ingepakt, de communicatie was perfect, en alles werd zoals afgesproken geleverd. Al met al zeer tevreden dus!

mooie planten! super!

Een dag later dan aangegeven maar toch snel

Aangegeven was dat de bestelling op de eerstvolgende werkdag zou worden bezorgd, maar het kwam een dag later. Uiteindelijk toch snel genoeg voor mij.

Perfecte levering zowel qua kwaliteit als qua timing! 😊

Perfecte levering zowel qua kwaliteit als qua timing! 😊

geen volledige bestelling

helaas de potgrond niet ontvangen. toch jammer als je ze gelijk wilt overpotten. voor de rest tevreden en alles naar behoren.

Supercorrect

Zeer snelle en correcte levering, zoals beloofd. De verpakking van de gezonde mooie plant is top, kan echt niet beter!

Gewoonweg TOP!

Via mail kreeg ik de info die ik zocht. Mails worden snel beantwoord. Super vriendelijk! Heel snelle levering van onze prachtige plant (Chinese evergreen). Bedankt en zeker tot nog eens!

Uitmuntende service

Bij mijn bestelling was de verkeerde kleur bloempot geleverd. Even een telefoontje naar de uiterst vriendelijke klantenservice (Wendy) en binnen no time een email terug met verzendbevesting en de volgende dag alsnog de juiste bloempot bij mij thuis. Met als kers op de taart dat ik de andere bloempot ook gewoon mocht houden. Top!

Goed bereikbaar en fantastische service

Mijn 1e ervaring is zeer positief. Planten zijn mooi en zeker niet duur. Zeer vriendelijke klantenservice (Wendy) die heel goed meedenkt en precies aanvoelt wat een klant wil. Bezorging via externe partij ging niet goed maar 123planten heeft dit zeer goed opgepakt en opgelost.

Prettig, zorgvuldig en heel duidelijk

Zeer zorgvuldig. Er werd nagebeld toen ik een fout in mijn postcode had doorgegeven en direct teruggebeld toen ik per ongeluk nog een keer belde. Heldere afspraken die goed werden nagekomen. Prettige en duidelijke website. Product was precies zoals beloofd. Super

Prettig bedrijf

Netjes verpakt

Leerrijk

Als ik info wil ivm mijn nog vrij nieuwe hobby, nl kamerplanten, ivm de verzorging ervan, dan is mijn eerste werk checken op 123planten. De info die ik hierop vind is zeer duidelijk en overzichtelijk. Of ik al besteld heb weet ik niet meer, ik heb de laatste maanden al zoveel besteld dat ik het me niet herinner. Sowieso ben ik van plan in de toekomst zéker een bestelling te plaatsen! En dan plaats ik nog wel een review over de kwaliteit. Doe zo verder!!!! Groetjes Elke, Ogy

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.