Uiterst mooie plant! Perfect verpakt én in prima conditie....

Een Australische vriend had me deze soort de Philodendron Xanadu aangeraden, had aanvankelijk hier in een bloemenzaak een bananenboompje aangekocht ( bedoeling is om het invallend zonlicht gedeeltelijk tegen te houden...! ) maar deze blijkt wel veel effectiever te zijn... geen blaadje beschadigd, nu afwachten hoe het verder evolueert....

Alles is prima verlopen, het contact, de levering en uiteindelijk het resultaat.

Fijn dat jullie meedenken mbt potmaat, en bestelde artikelen. Planten zijn prachtig ondanks de warme rit zonder koeling.

Mosstokken en een watermeter besteld. Werd gebeld dat er plotseling veel mosstokken besteld waren en dat ze helaas niet op tijd binnen waren om nog verstuurd te worden. Of het erg was dat ze een dag later waren. Nee, natuurlijk niet. Hele goede communicatie, het pakket was goed verpakt en de spullen zijn goed. Erg blij mee!

Had alleen maar watermeters voor mijn planten nodig . Deze waren keurig verpakt en super snel geleverd. Ben erg blij dat ik deze hier kon bestellen want om gezondheidsreden kom ik niet ver buitenshuis en de bloemenwinkel had deze niet in hun assortiment . Dus een super tevreden klant 👍

Prachtige planten, goede prijs, snel bezorgd

Je hebt veel planten om uit te kiezen en bij veel planten ook de keus hoe groot je de plant wilt. De prijzen zijn prima. Ze waren netjes ingepakt en keurig bezorgd.

perfecte service

Ik heb 6 planten besteld, waaronder een zeer mooie sigarenplant (familie van de ficus), alles mooi verpakt. Zeer vriendelijke mensen, bedankt Wendy en de ganse team voor uw uitleg over verzorging, enz...

Perfect!

Ik heb drie grote planten besteld en ze zijn in perfecte staat geleverd. De planten zijn prachtig, met veel extra bladeren die nog moeten uitkomen. Ik zal er dus nog veel plezier aan beleven. Bedankt!

2 grote planten besteld. Ze zijn prachtig! Zeer goed verpakt, geen. beschadigingen en op afgesproken tijd bezorgd.

Goede artikelen, heel erg duidelijke site

Als je wilt weten, hoe je planten moet verzorgen, dan is deze site een welkome bron van informatie. En daarbij hoort een uitgebreid assortiment aan planten en hulpmiddelen

Gratis grotere plant gekregen toen hij uitverkocht bleek - geweldige service

Fantastische service. Grote plant besteld met urgentie. Uiteindelijk bleek deze uitverkocht maar kreeg ik gratis een grotere - met grotere pot. En op tijd geleverd! Super service.

goede snelle levering

ik adviseer de binnenkant van de pantenbak Capi Tutch Row, een meer neutrale (grijs of zwart) te geven.

Oke, goede bezorging maar maat valt tegen

Netjes bezorgd en een mooie plant, maar de grootte vond ik wat tegen vallen. Één blad is een stuk langer dan de rest waardoor deze wel heel eenvoudig tot 60cm plant wordt geteld als de rest nog maar 40cm is ongeveer.

Duidelijke communicatie en nette levering

Vakkundig en snel

Precies gekregen wat ik had besteld . Dacht eerst dat niet alles was geleverd maar bleek onderin de doos onder de plant verpakt te zitten. Alles in perfecte conditie , ondanks de lengte van de plant . Ga vast nog meer bestellen.

snel en correcte mooie plant, transporteur was veel te bruut waardoor er bladeren kapot gegaan zijn

Vooral het transport zorgt ervoor dat ik geen 4 sterren geef.

Bezorging op zaterdag, en dus binnen 2 dagen, was zeer fijn.

En de planten waren zoals op de foto en van het juiste en dus verwachte formaat.

Producten zijn precies zoals ik ze had verwacht. Levering was snel en de producten waren goed verpakt.

Mooie planten, goed verpakt en netjes bezorgd

Mooie planten, goed verpakt en netjes bezorgd.

Heel veel keus.

Lang gezocht in tuincentra... Maar bij 123 gevonden

prachtige planten via snelle levering

Snel geleverd en hele mooie planten gekregen. Hoe ze zich houden is natuurlijk even afwachten, maar prima service!

Alles goed en op tijd afgeleverd

Prima , ook compliment voor de bezorgdienst

Prachtig toch. Zelfs planten kunnen online besteld en geleverd worden. Je kijkt er al bijna niet meer van op, maar ik vind het knap.

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Redelijk grote planten besteld. Die kwamen precies op het moment zoals vermeld. Er werd zelfs de dag zelf gestuurd om hoe laat precies (één uur tijdspanne), dus geen hele dag thuis moeten blijven. Planten verkeerden in goede staat, met voldoende vochtige kluit. In de winkel zie je natuurlijk wat je koopt, dus het is even afwachten hoe groot exact en hoe mooi de plant is, maar is dus prima meegevallen. Heel goede prijs-kwaliteit verhouding! Heb intussen wel enkele planten van deze leverancier en ze blijven het ook goed doen. Nog nooit een pot bijgekocht, dat wordt de volgende stap :-)

Snelle levering, volgens afspraak, optijd. Mooie plant!

Middel Broekweg 33

2675 KC Honselersdijk

Over 123planten

123planten is de specialist op het gebied van binnenbeplanting. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote planten tot 5 meter. Of aparte soorten die je niet in elk tuincentrum treft. Wij helpen je bovendien met het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om advies. Onze service gaat nog verder; wij kunnen jouw gewenste planten ook thuis bij je in de pot komen plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit zie je terug in onze beoordelingen.