Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Feedback laat zien dat KRNWTR+ vooral gewaardeerd wordt om betrouwbare beschikbaarheid en een gestroomlijnd bestelproces. Klanten waarderen professionele presentatie en duidelijke brandingmogelijkheden. Het systeem vereenvoudigt inkoop en vermindert verspilling, wat de bedrijfsvoering soepeler maakt. Enkele communicatie- en leveringsuitdagingen worden genoemd, maar de algehele indruk is positief wat betreft betrouwbaarheid en efficiëntie.
Lekkere limonade in grote literflessen. Veel lekkerder dan alles wat In een supermarkt kan kopen. Jammer alleen dat de flessen niet vervulbaar zijn.
10 October 2020
Bussum
Ik ben blij met de fles.
27 August 2020
T
Eindhoven
Verwachtte een hoogteaanduiding na ingeven adres. Nee dus.
Beveelt niet aan
18 August 2020
J.
Apeldoorn
met dit warme weer is het heel goed om niet uit te drogen
10 August 2020
toon ketelaars
VEGHEL
Zeer te reden met deze water thermoskan. De stijlvolle afwerking is erg mooi. Zo ook de kleuren. Zeer handig in gebruik en blijft nog lekker koel ook.
4 August 2020
Corrie
Purmerend
Bijna elke dag KRNWTR gedronken tijdens onze vakantie. Nu was het tijd om het zelf in huis te halen.
28 June 2020
Stella
Almere
Diverse smaken uitgeprobeerd, maar de vlierbloesem is onovertroffen. Zegt het voort!! Ook contact en levering snel en soepel.
23 June 2020
Bussum
Al lang geleden had ik de karaf met glazen van KRWTR in een winkel zien staan. Nu was er eindelijk een reden om ze ook echt aan te schaffen. Ik keek uit naar het moment dat het geleverd werd. Het zijn breekbare producten maar alles was zorgvuldig verpakt en goed aangekomen. Ik ga er van genieten!
11 May 2020
Silke
Utrecht
Mooi design waterfles, handig om mee te nemen. Snelle levering en goede communicatie.
23 April 2020
Paula
Haarlem
Makkelijk limonade besteld, en bij onduidelijkheid namen ze direct contact op. Aan te raden!
21 April 2020
Bussum
Goede service en het watertappunt heeft een mooie uitstraling
11 June 2019
Cathy
28 April 2019
Willemijn
Amsterdam
Pluspunten
Mooi producten
5 March 2019
5 February 2018
Ellen, BNR Nieuwsradio
29 January 2018
anoniem
Pluspunten
Er werd erg snel gereageerd op mijn mail met vragen. Kon de bidon toch bestellen terwijl de site aangaf dat er geen voorraad was. Uiteindelijk werd de bidon al binnen een paar dagen geleverd. Super!
29 January 2018
15 January 2018
29 December 2017
Astrid
Malle
Pluspunten
Snelle levering en mooi product
VerbeterpuntenFlesje is wel prijzig, maar dan heb je wel kwaliteit!
17 December 2017
Eva
Barendrecht
6 December 2017
Marcel
Utrecht
Pluspunten
Perfect service en top aandacht voor de koper.
3 December 2017
Francesco
Utrecht
Pluspunten
Na een kapot glas in de set te hebben ontvangen werd deze, na snelle vriendelijk en professionele reactie per mail en het mailen ven een foto van het kapotte glas, direct vervangen. Zelfs toen dit glas kapot door de post aankwam werd dit op dezelfde wijze vervangen. Nu heb ik deze mooie set gelukkig compleet. Dit is service die je overal hoopt te krijgen. Dank Roderick voor de fijne professionel nazorg
1 December 2017
RvH
Pluspunten
Mooi, kwalitatief materiaal en goed service
13 November 2017
ITproflex
Spaubeek
3 November 2017
Anneke
Brussel
KRNWTR+ maakt duurzame tappunten, waaruit je water kunt drinken, zonder de bijsmaak van transport en verpakking. Dus maak je bedrijf groener en tap voortaan heerlijk extra gefilterd, gekoeld & bruisend water uit onze duurzame waterkoelers. Je hoeft geen single-use (plastic) waterflessen meer te kopen. Dat scheelt geld, afval & CO2. Geniet ervan! Ook namens de aarde, bedankt!
Koningin Wilhelminaplein 1
1062 HG Amsterdam