Optijd afgeleverd en netjes verpakt

Uitgebreide collectie voeding

Grote keus, snelle bezorging. Producten zijn bijzonder goed verpakt.

Wauw! Snel en smakelijk afgeleverd!

Wauw! Snel en smakelijk afgeleverd!

Pakket was beschadigd geraakt dus was weer teruggestuurd, maar ik werd netjes gebeld door een medewerker die aangaf dat zij het opnieuw ging opsturen! Mega netjes afgehandeld en alles is nu goed en wel binnen, perfecte levering en heel goed ingepakt. 10/10!

precies wat ik besteld had, snel geleverd

precies wat ik besteld had, snel geleverd

Zeer snel geleverd en goede kwaliteit!

Snel en makkelijk besteld en gekregen

Makkelijk kunnen bestellen en alles snel en goed ontvangen. Helemaal blij

zeer goed

dank u wel

Goed snel netjes

Alles correct afgehandeld

De bestelling die ik geplaatst heb, is perfect geleverd.

Alles is precies gegaan zoals de bedoeling was!

Dat halve puntje dat ontbreekt aan de 10 komt niet door de transactie zèlf, die was volmaakt, maar doordat ik ruim voordat het pakket was bezorgd tot tweemaal toe werd gevraagd om deze score te geven; dat kan natuurlijk pas nadat de zending in kwestie is afgeleverd!

Voldoende

Oriental heeft een aantal belangrijke produkten voor mij, daar ben ik blij om en dankbaar voor. Levering is af en toe trager dan een paar jaar geleden, dat wel. Een grotere selectie betaalbare losse thee zou ook aangenaam zijn. Kwaliteit van bepaalde produkten, o.a. noodles uit vaste land china, zijn soms wel opmerkelijk omhoog gegaan. Ook is soms de nieuwe selectie goed te beamen.

Heel netjes, blijft zo doorgaan!

Het aankoop is heel netjes ingepakt en geleverd. Top service!

Amzing oriental is mijn toko voor het leveren van producten die we in Vlaanderen niet of moeilijk vinden. De levering is altijd correct en verzorgd. De spullen zijn altijd vervoerd is stevige dozen. Heel tevreden.

Supersnelle levering!

De levering was supersnel! Netjes verpakt en wat ook fijn was, dat er geen ‘100’ mailtjes aan de bezorging vooraf gingen. Er wordt geleverd, zoals beloofd! Ik ben zeer tevreden!

Product not good

Wok not good at all, its rusty just after it washed…… I would expect more quality from you. Its shame

Lekkere Producten

Goed verpakt en lekkere Producten, alleen de tijd om op te sturen is gevoeld iets te lang.

Trage levering

Trage levering

Weinig voor de prijs

Kleine verpakkingen maar betaald veel

Alles was nog bevroren

Altijd alles goed

Top winkel.

Super fast delivery

I ordered on a Wednesday around 16:30, and my order arrived Thursday around 13:00. Not even 24h. Crazyyyy fast!

Ben al jarenlang een tevreden klant.

Very good service.

I ordered often online. It’s very good service.

Hele goede winkel en goede webshop

Top winkel

Geograaf 13