Altijd goed!

Allen jammer dat je niet kan zoeken op voorraad, want dan is er iets dat ik wil en je kan het vinden maar is niet op voorraad, en voor de rest is het altijd zeer goed, ik bestel hier altijd mijn vooraad.

goede producten goede levering

In tegenstelling tot vele anderen verzend deze winkel alles keurig netjes en veilig bedankt

Precies wat we nodig hebben

Mijn vrouw wil jasmijn thee van uitstekende kwaliteit. en dat is niet veel te verkrijgen, althans voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. We zijn blij dat Amazing Oriental dat wel heeft.

Prima produkten

Bij toeval kwam ik op deze website terecht, gelijk een bestelling geplaatst. Een ruime keuze aan Aziatische producten, goed van smaak en snel geleverd.

Prima producten, prima serviezen altijd op tijd geleverd!

De keren dat ik wat zoek, is het altijd te vinden bij Amazing Oriental. En zo fijn dat ze ook naar België versturen. Zelfs dan komt het vlot aan, dus prima bedrijf met prima service.

I ordered from Germany

All items arrived well packed and complete. No damages or dents. Delivery was on time as indicated.

Top ervaring

Top ervaring

Altijd top

Ik bestel vaker bij jullie, maar deze keer ben ik teleur gesteld. Het rijst ruikt niet lekker, een oude geur, en het smaakt ook niet lekker. Helaas kan ik het niet terug sturen, maar een hele maand eet je en ruikt je een onsmakelijk rijst. Ik bestel al jaren bij jullie, en zal het zo weer doen. Het vertrouwen heb ik, maar alleen voor deze keer, eerst volgende bestelling hopelijk dat het goed is. Zoniet dan bestel ik niet meer bij jullie

Goede prijs en zeer snelle levering

Prima producten en snelle levering

Erg blij met amazone oriental. Prachtige producten, goede communicatie en netjes verpakt. Verse producten ook goed vers en diepvries producten nog goed bevroren.

Goede producten

Zorgvuldig ingepakt.

Top services

Helemaal geweldig, zoals altijd.

Zeer ruime keuze, nette prijzen en prima kwaliteit. TOP.

Gewoon goed te noemen

Mijn ervaring met Oriental is goed te noemen. Komt alles na de bestelling is zeer goed ingepakt je krijgt op tijd een email met de leverings datum. Oriental is echt een aanrader! Een tevreden klant.

Goed verpakt en tijdig geleverd.

Fijn dat ik nu online kan bestellen. Eerste ervaring is prima en meer bestellingen volgen opzeker.

Bestellen en snel geleverd

Geweldig!

Oriental is een top winkel ,ruime assortiment ,bijna alles kan ik daar vinden

Goed verpakt en snel verzonden.

Alles was goed verpakt en snel verstuurd. Alleen jammer dat Post.nl er bijna een week over doet om het pakket af te leveren.

Snelle en goede service

Mooie website. Een fijne en goede afhandeling van de bestelling

Ik zal weer via online bestellen keurig ingepakt dank je wel tot volgende keer

Goed, maar helaas niet alles op voorraad.

Super makkelijk en snel

Het is heel gemakkelijk om online een bestelling te plaatsen, er is een groot assortiment producten en de prijzen zijn niet te hoog. Er worden verschillende leverdata aangeboden en het bezorgbedrijf is zeer efficiënt en communiceert duidelijk.

Geograaf 13

6921EW Duiven