perfecte levering

Alles naar wens geleverd !

Prima producten, goed verpakt geleverd!

Zeer tevreden over uitgebreid assortiment. Redelijke prijzen.

Snel

Te late levering

Te late levering

Uitstekende levering

Prima verpakt en op tijd geleverd

prima, misschien levering iets sneller

prima, niets te klagen, misschien dat de levering iets sneller kan, en soms is het jammer dat er producten niet leverbaar zijn, maar dat kan gebeuren

Online bestelling zeer tevreden over.

De dame van de klantenservice is zeer behulpzaam en erg vriendelijk. Mijn dank voor haar hulp. De bezorgdienst die wordt gebruikt is ook zeer duidelijk omtrent de bezorgtijd. De chauffeur is heel vriendelijk en treedt je tegemoet met een glimlach.

Het zit al in de naam: Amazing

Het zijn goede producten en ze worden altijd altijd goed en snel afgeleverd. Erg tevreden!

Supergoed verpakt, keurig bezorgd, ook vers!

Precies zoals het hoort te zijn.

Het is gemakkelijk om te bestellen en alles thuis laten bezorgen gaat snel.

Betrouwbare webwinkel.

Matig

Bij de laatste bestelling was pot sambal open gegaan, alles in de doos was vies,heb gemaild en fotoos gestuurd, zou nieuwe krijgen. Niks meer van gehoord

Ik zou zo weer bestellen! Geweldig

Super vlotte levering. Goede communicatie en goede updates van de verzending. Helemaal blij!

Verzorgde en snelle levering!

Niets op aan te merken!

Menu kan nog beter

Uitstekend verzorgde levering

Alles was heel goed en schokbestendig verpakt, vooral flessen van glas, ook perfecte levering van diepvries en gekoelde producten.

Beter kan niet

Gewoon zoals het altijd is goed

Amazing!!!

Producten waren op voorraad dus zorgt ervoor dat het op tijd geleverd wordt en bezorging is ook uitstekend inclusief de kwaliteit van de producten niks beschadigd of geopend.

Perfecte Aziatische Markt!!!!!

Fijne webshop met een groot assortiment. Goede prijzen en snelle verzending. Een aanrader. Heel erg bedankt!!!!

Gewoon top

Netjes ingepakt. Produkten top

Altijd goed

We komen al jaren , bij oriental altijd vriendelijk en behulpzame medewerkers

Fantastische winkel, geweldige sfeer

De winkel in Den Haag is fantastisch om in rond te lopen. Heel uitgebreid assortiment. Het voelt als je eigen supermarkt, maar dan met andere merken en producten. Ik kom er al 20 jaar. De webshop levert de juiste producten en goed verpakt.

Altijd goed

Altijd goed, fijne mensen bij de klantenservice

Niet tevredenstellend

Als Aziatische productenleverancier kon u helaas geen Melidjo blad en Melindjo nootjes (biji) in zakjes van 375 gramm leveren Dit product is één van de belangrijke ingrediënten bij de Sajoer Goedek. Toch staat dit product op uw site onder: noten. Met vriendelijke groet Ad Coffa

Geograaf 13

6921EW Duiven