Vervelende en niet behulpzame klantenservice

Ik koop meestal in de winkel de producten die ik nodig heb, dit keer dacht ik im ga online een bestelling plaatsen. Ik heb mij datum gekozen en de betaling voltooid. Vervolgens krijg in geen bevestigingsmail. Ik vond het niet erg want ik weet welke datum ik heb gekozen. Op de dag dat ik de bezorging moet ontvangen heb ik gebeld met de vraag of mijn email juist is omdat ik geen bevestigingsmail heb gekregen, maar ook dus niet om mijn bestelling te volgen van de koerier dienst. Nu zegt de medewerker dat het raar is en dat ik wel een email moet krijgen. Ik probeer het nogmaals uit te leggen maar ik kreeg maar geen normale hulp. Nu zegt de mevrouw dat ik gewoon moet afwachten en wel thuis zijn. Dus nu moet ik letterlijk heel de dag binnen wachten om te kijken wanneer ze mijn bestelling bezorgen. Of überhaupt wel vandaag komen bezorgen. Ik snap het ik heb zelf de bezorgdatum gekozen en ik heb er rekening mee gehouden. Maar wat ik niet ga doen is heel de dag thuis blijven om te kijken of het wel of niet vandaag thuis komt. (Ik heb ook diepvries producten besteld en die moet ik wel direct in ontvangst nemen). Een passende oplossing van jullie zou zijn om de betreffende koerier te vragen naar mijn pakket zodat ik tenminste een tijd indicatie kan krijgen. Want heel de dag alert moeten zijn voor een pakket is ook niet prettig….

Slow fulfilment but fast customer service

Placed order on Wednesday at 1am, by Friday morning nothing was shipped still which was a bit surprising (13 items, no frozen or refrigerated). I reached out to customer service as I needed the parcel for Saturday, they responded almost immediately and said parcel would be shipped today (Friday). It really was. And it arrived on time, well packed. All in all a good experience and I’ll buy again. Thank you

De levering en verpakking was goed, een vermelding van houdbaarheid zou welkom zijn op de site. (Handig voor te weten ook een gemiddeld of kleine indicatie is voldoende). Ik heb geen enkele klacht naar Amazing Oriental toe.

Amazing Oriental levert topproducten

Bestelling was compleet, goed verpakt en werd op de afgesproken tijd bezorgd.

Goede producten en levert snel

Heel goede producten, ik bestel vooral Japanse ingrediënten. Levering is altijd snel.

Heel netjes afgeleverd en keurig in communicatie

Bestelling verliep soepel en keurig afgeleverd.

Correct en snel

Gemakkelijk

Zeer vriendelijk & spontaan contact en bestelling perfect ingepakt.

Zeer vriendelijk contact en een ontzettend spontane dame aan de telefoon. Tevens wil ik benadrukken dat onze bestelling (twee potjes Pili Pili sambal) perfect was verpakt om het "zonder kleerscheuren" te kunnen laten bezorgen.

Makkelijk te bestellen en snel in huis!!

Alles wat ik nodig had kunnen bestellen op de site en het was heel snel in huis!

Geweldige service en breed assortiment

Ik bestel hier altijd hele specifieke snoepjes (White Rabbit) en hiervan wil het voorraad niveau nog wel eens wisselen. En toen er een wijziging was in voorraad werd ik keurig gebeld en hebben ze heel netjes een alternatief voorgesteld. Alles wordt altijd netjes en snel geleverd. Echt een aanrader!

Prima webshop

Veel keus, snelle verzending

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit en goed verpakt. Zal in de toekomst weer bestellen.

Heel keuze!

Op zoek naar een typisch Aziatisch cadeautje was ik aangenaam verrast door de hoeveelheid.

Super produkten.

Erg tevreden, goede levering.

Goed bezorgt

Netjes in gepakt

Was de eerste keer dat ik iets bestelde maar geen klachten het enige jammere is dat er nogal wat produkten niet op voorraad waren.

Snelle levering,kwaliteit altijd goed,aanrader

Goede service, makkelijk een bestelling kunnen plaatsten via de website. Per mail word je goed op de hoogte gehouden van de status. Alles werd snel geleverd. Heel erg bedankt :)

Makkelijk

Snel en makkelijk

Top Soju.

De soju was heerlijk, de creamsoda was apart voor de westerse tong.

Bestelling & leverantie van verse en diepvriesartikelen

Snelheid leverantie: zoals aangeduid, dus volgens schema. Top. Inpakken van de verse en diepvriesprodukten: de verse artikelen, dusdanig goed en zorgvuldig verpakt en van verse kwaliteit alsof ze direct uit de winkel kwamen. Top. De diepvriesprodukten in goed diepgevroren staat geleverd. Top. Route en verwachte tijd van levering, duidelijk en makkelijk te volgen. 15-20 minuten voor definitieve levering, per e-mail door leverancier aangekondigd. Dit toont dus perfecte en goed geobserveerde opvolging van de leverantie en van de samenwerking tussen leverancier en de koerierdienst! Top. Dit maakt de klant blij en tevreden. Veel dank aan Amazing Oriental en Menken.

Retouren nieuw product binnen enkele dagen geregeld

Wanneer een artikel op is krijgt men een belletje of mail , altijd netjes afgeleverd.

Snel geleverd, goed verzorgd.

Ik woon niet in Nederland, de levering wordt snnel en goed geleverd.

Geograaf 13

6921EW Duiven