Hele goede winkel en goede webshop

Top winkel

Enorm aanbod en snel

Je kan er letterlijk alles vinden voor je oosterse keuken! Zo veel keus en super snel thuis geleverd! Top top top!

Klantvriendelijk en snel geholpen

Klacht snel opgepikt, contact met bezorgdienst netjes afgehandeld.

super

Bubble tea fantastic

Amazing!!!

Jullie verpakking was Amazing, wij hebben 7 jaar terug een bestelling geplaatst en die kwam helemaal beschadigd aan. Deze keer zo blij met de verpakking. Jullie krijgen een 10+

Betrouwbaar snel

Betrouwbaar snel goed product

Pearls

Always fast delivery and products that I can't find in local store

I love this shop.

Good packaging for deliveried❤

Duurde best lang. Maar wel alles goed ingepakt.

Enorm klantvriendelijk gericht.

Ik werd gebeld dat er een artikel uit mijnbestelling niet voorradig was. Bleek dat ik een artikel besteld had wat ik eigenlijk niet voor ogen had. De bestelling werd helemaal naar tevredenheid aangepast en de volgende dag had ik jet al in huis. Ook heel attent dat er een persoonlijk kaartje bij zat. Ik was blij verrast.

Amazing service van Amazing Oriental !

Het probleem werd geheel en snel opgelost door bijzonder vriendelijke, attente en opgewekte medewerkers met gevoel voor humor!

Fijne service en zorgvuldig.

Goede info, bestellen gaat gemakkelijk en de levering, verpakking en informatie is top.

Good

Fast delivery

Ok kan beter

De meeste producten komen goed aan. Alleen wel jammer dat wanneer ik een flinke zak gemalen komijn bestel dat deze nog maar een paar weken na bezorging houdbaar is. Dus ik kan binnenkort weer nieuwe, geen muffe maar aromatische komijn kopen. Jammer

Correcte en snelle levering

Amazing Oriental heeft een ruim assortiment in Aziatische producten welke niet in een normale supermarkt te koop zijn. Producten zijn van goede kwaliteit.

Snel en netjes verpakt

Kreeg mijn pakketje razendsnel en soepen en sauzen zaten goed verpakt.

Bestelling en aflevering is super !

Alles is zo keurig ingepakt altijd !

perfect

goede productomschrijvingen, eenvoudig te bestellen en van goede kwaliteit.

Betrouwbaar en zeer goed

Nooit lang wachten op de bestelling en zeer goed verpakt

Verse waren

Verse waren netjes verpakt en koel geleverd. Alleen jammer dat er een week levertijd zit

Schnelle Abwicklung und Liegerung

Der Shop arbeitet sehr effektiv. Die Ware kam schnell und gut verpackt in Irland an. Wenn man auf der Suche ist nach geliebten Produkten aus Asien, hier wird man fündig

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

amazing oriental is prima!

alles keurig verpakt en op tijd bezorgd. goede producten voor een goede prijs. verzending volgen via e-mail. perfect!

Fast delivery, nice assortment

Ordered goods arrived very fast, well packed. Nice assortment in the webshop.

super

snel geleverfd. uitstekende producten

Geweldige winkel!

Snelle levering, grote keuze aan producten voor een betaalbare prijs!

Geograaf 13

6921EW Duiven