Snelle bezorging ondanks waar ik woon netjes verpakt en goede prijzen gaan jullie zo door
Melissa
VENLO
Laden reviews...
1.534 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 23.800 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken snelle levering, betrouwbare verpakking en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Klanten waarderen duidelijke productinformatie en consistente service. Een paar meldingen van voorraad- of leveringsproblemen komen voor, maar de algemene tevredenheid blijft hoog. Deze trend wijst op een betrouwbare winkel met continue verbeteringen.
Melissa
VENLO
Netjes verpakt
Anton
JULIANADORP
Ondanks dat Postnl er een onnodige puinhoop van maakte, gaat het mogelijk morgen toch gebeuren dat mijn bestelling gaat komen. De service afdeling heeft de bestelling wederom verstuurd. Goed kontakt, en meedenkers. Let's see.
Hans
Breda
betrouwbare gratis verzending goed producten.
Wan
Bergambacht
Gewoon vinden wat ik zoek
Peter
Barneveld
Prima, alles nagekomen Vilhena afspraak
Peter
Wageningen
Goed verpakt geleverd. Had alleen wat sneller gekund. En wat beter gecommuniceerd kunnen worden over de levering.
Louis
Amersfoort
Goed ingepakt. Levering op tijd.
E.Y.
Tilburg
Super service en afhandeling.
mj
Oirsbeek
Een bezorger hoort de bestelling zelf af te geven bij mij maar liet mij 10 minuten lopen om die te halen
Beveelt niet aan
T.S.
Amsterdam
Alles goed verpakt en op tijd bezorgd.
Marjoke
Standdaarbuiten
in alles top
Hendrik
merelbeke, belgie
Lieve mensen en heerlijk eten
Wim
Wijlre
I love to shop at Amazing Oriental, my favorite grocery shop for anything Oriental food. A vast assortment of great quality against a favourable price. Highly recommended.
Anthony
Culemborg
Eenvoudig bestellen, snel geleverd, goede kwaliteit...
Jielus
Zaltbommel
Overzichtelijke website, veel producten, originele producten, snelle bezorging tegen redelijk tarief en prima ingepakt, gewoon goed, klasse
Gerald
Sardinië
Altijd tevreden met de producten die AO levert. Goed verpakt en vooral vlotte levering. Ik bestel regelmatig bij AO en het stelt me nooit teleur, ook met de betaalbare prijzen. Zeker aan te bevelen!
Joan
Leidschendam
Hier finde ich Produkte, die sonst schwer zu bekommen sind. Bestellen ist sehr einfach und die Sendung ging am selben Tag raus. Alles war vorbildlich verpackt. Wirklich Top! Vielen Dank
Alexander
Bad Krozingen
Ruime keuze, zeer snelle levering en heel netjes ingepakt Top
Hanny
Sliedrecht
Snelle en correcte levering. Alles is zeer goed ingepakt om beschadiging te voorkomen.
An
Tessenderlo
Altijd heel tevreden over Amazing Oriental. De service is heel goed, en de producten zijn vaak moeilijk ergens andere te krijgen. Het meeste is ook op voorraad. Dus heel blij mee. De verpakking van de producten is ook heel goed. Uiteraard is er minder bio producten, maar wel genoeg zonder msg en conserveermiddelen.
Morris
Zutphen
Jammer dat de noodles die ik wil bestellen zo weinig op voorraad zijn.
Jannie
van Breda
Yvonne
Koedijk
Snel bezorgd en altijd heerlijke boemboes, thee en sauzen. Wel jammer dat de prijzen flink gestegen zijn en nu hoger zijn dan die van AH. Dat was vroeger andersom.
Marjolein
Arnhem
Eerste keer online besteld, want had geen tijd om naar de winkel te gaan. Top service
24 September 2026
Ima