zeer snelle levering , en goede communicatie

Diner

heerlijk eten, geweldige bediening, een geweldige sfeer… een Amsterdamse klassieker!

Snelle levering, zorgvuldig verpakt

Snelle levering, zorgvuldig verpakt

Steeds goede service en opvolging

Zelfs bij problemen bij levering wordt dit mooi opgevolgd en opgelost. Al zeer lang klant en dat mag voor mijn part nog lang zo blijven...

Top producten en prijzen

De kwaliteit van de artikelen goed en de prijzen uitstekend. Levering was netjes op tijd.

Perfecte levering

De levering was op tijd, netjes verpakt en alles in perfecte staat, ook delicate producten.

Lekker gevarieerd.

Geweldige variatie in noedels, heerlijk om nieuwe dingen uit te proberen. Ook vaak mooie aanbiedingen.

Genoten!!

Zo leuk, de katten, de stokjes en de endomie noedels samen met mijn kleinkinderen !!

Heerlijke jasmijnrijst

We zijn verslaafd aan deze rijst! Het wordt supersnel geleverd. Toppie!

Top website!

Ruime keuze aan producten van Azië tot Scandinavië en vrijwel altijd op voorraad tenminste in mijn geval. Natuurlijk kan het voorkomen 'niet op voorraad ", maar dat heeft iedere toko of supermarkt. Ik maak ook weleens gebruik van de "Amazing deals" waar je producten tegen gereduceerde prijzen kunt bestellen. Goede klantenservice en bestelling - heel goed, veilig en stevig ingepakt - snel in huis. Ik ben een tevreden klant. Ga vooral zo door!

perfecte service alles goed ingepakt

perfecte service alles goed ingepakt

Leveringen met vloeistoffen gaan vaak mis. Bij Amazing oriental is dat nog nooit misgegaan. Alles is goed verpakt. Ik ben bijzonder tevreden over de producten, de verpakking en de levering. Wel één dingetje: het zou fijn zijn als de website aangeeft wat de volumeverpakking is. Ik bedoel. Als een product bij Amazing aankomt, hoeveel zitten er dan in? Die informatie kan handig zijn bij het bestellen. Als ik weet dat er in een volumeverpakking 30 instant noedels zitten, betel ik er 30 en geen 25. Dat maakt het verpakken voor Amazing ook een pak eenvoudiger.

Heel praktisch…

Helemaal van deze tijd…

Goede website en ik kreeg het bestelde vlot en voor een goede prijs

Ik had wat flesjes olie besteld en ik kreeg dus mijn pakket binnen. De doos was aan de grote kant, gezien de inhoud. Maar in de doos was bubbel plastic folie gedaan om de flesjes goed te beschermen. Dat was helemaal gelukt. Helaas had 1 dopje niet goed op het flesje gezeten waardoor de welriekende olie volledig door de doos verspreid was. Ik kreeg dus een geurend pakket. Natuurlijk opgebeld naar de shop en ik werd vrolijk. en efficiënt te woord gestaan en de zaak werd prima afgehandeld. Ik was heel tevreden!

Super ! Heel tevreden

Top! Snelle levering! Goede kwaliteit!

Snelle levering, alles was goed verpakt en de producten zijn erg mooi. Zeker tevreden met mijn aankoop.

Uitstekend!

Ik ben altijd tevreden over de service en snelheid van Amazing oriental. Ik zou alleen willen dat sommige producten sneller worden aangevuld. Soms is een product weken tot maanden niet op voorraad.

Snel en goed

Goede keus en snelle verzending

Track& Trace

Het bestelmoment werd onduidelijk, doordat we eerst een tijdslot van de bestelling kregen. Dat ging niet door. Toen de klantenservice gemaild. Kregen een mail met de gang van zaken, die alles duidelijk maakte. Dus eind goed al goed. Verpakking weer zeer goed en veilig zoals altijd! Nu weer alles op voorraad op lekker te koken!

Alles gewoon goed gegaan

Snel delivery

Meer product en snel verzending

Aantrekkelijke website, goede ruime keuze, leuke aanbiedingen. Pakket is keurig verpakt en afgeleverd. Op de website was terug keren naar een vorige pagina wat onhandig.

Snelle zeer goed verpakte levering.

Goederen goed verpakt. Flesjes in aparte antistootnetjes. Het geheel in een stevige doos. Levering meteen (alleen PostNL maakte er een potje van). Tevreden klant.

They packing not that good!

The things is broken when I got it!

Perfect verzorgd

Snelle goede service