Super goed

De bestelling was erg goed verpakt en kwam snel bij ons thuis. Bedankt.

Ze zijn langzaam

Leveringen zijn langzaam com is ook niet om over naar huis te schrijven . Jammer vindt de winkels wel goed maar kan helaas niet meer naar toe en dan wordt het bestellen

prima l;evering

De bestelling wordt altjd correct verstuurd.

Heerlijke sambal!

Tipple hot sambal is erg goed. (Niet voor beginners)

Top assortiment

Van deze winkel word ik hebberig. Wat een heerlijke producten!

Goedelevering àlles kwam op tijd

Altijd klantvriendelijk te woord en een goede service

Miss Diva

Top bedrijf. Echt aanraden aan iedereen. Tot de volgende keer

Service

Spoedbestelling is fantastisch verzorgd. Dank jullie wel!

De levering haf wel wat problemen, na correctie van het huisnummer en antwoord van jullie, bleek bij levering toch het verkeerde huisnummer op de leveringsbon te staan. Wat het bestelde product aangaat nl. vette varkensdarmen diepvries, dat is wat minder, maak dat al jaren klaar, maar dit product is door taaiheid niet te eten, bij mijn eerste kennismaking er mee.

Duurde vrij lang voor de bestelling kwam

De bestelling bleef maar op order verzamelen staan en via post nl was ook niks bekend. Daardoor was alles onbekend en onduidelijk Totaal 8 dagen

Uitstekend zoals altijd

De prijs voor wat ik online had besteld was redelijk hoog ten opzichte van concurrenten.

Great customer service!

Amazing Oriental webshop's customer service are sincere, effectively and efficiently handled any issues!

Alles perfect geregeld

Goed geregeld

Altijd. Snelle levering, goede service, heel tevreden

Alleen langere bezorgtijd als normaal

het is niet mogelijk om contact met ze te krijgen per mail/telefonisch of whatsapp

Ik had een bestelling geplaatst omdat ik iets met spoed nodig had. Heb er 1,5 week op moeten wachten, emails werden niet beantwoord, telefoontjes niet opgenomen of teruggebeld en op email kreeg ik na 1.5 week antwoord dat het die dag op de post gedaan zou worden.

Dik tevreden

Ik ben zeer tevreden over de producten die goed zijn aangekomen. Alles was netjes verpakt en is heelhuids aangekomen. Ik zal zeker nogmaals bij Oriental bestellen.

Helemaal tevreden

Goede website, duidelijk, eenvoudig te bestellen en snelle levering! Ook fijn dat je voor een Post NL punt kunt kiezen. Dit was mij eerste bestelling maar er gaan er nog vele volgen!

Prima webwinkel

Ruim assortiment inclusief recepten. En alles was echt super netjes en veilig ingepakt.

Top!!!

Super goed en netjes ingepakt. Ik ben heel tevreden!

Formidabel

Bijna geen nee te krijgen

Van zoeken tot en met levering ging alles goed en snel

Geograaf 13

6921EW Duiven