Laden reviews...
1.533 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken snelle levering, betrouwbare verpakking en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Klanten waarderen duidelijke productinformatie en consistente service. Een paar meldingen van voorraad- of leveringsproblemen komen voor, maar de algemene tevredenheid blijft hoog. Deze trend wijst op een betrouwbare winkel met continue verbeteringen.
tijdige/perfecte levering
jeannine
Brussegem- Merchtem
Eindelijk weer heerlijk Indonesisch koken, superblij met deze site en het process erna, ging heel snel.
Annette
Goudargues
Geweldig product en supersnelle levering. Dankjewel!
Beanca
Fijne mensen en service.
1 August 2026
Moonheart-Artworks
Emmen
De bestelling verliep vlot en de levering was snel en stipt.
1 August 2026
Aude
Lennik
Zo besteld, snel geleverd en prima kwaliteit.
Adriaan
Dronten
We have been purchasing Maxim Moon Cake from you for long time. So disappointed that we cannot get it from you this year.
Winnie
Deutschland
Heerlijke producten. Snelle levering.
Sandra
Andijk
Ich habe mich für einen aktuell nicht lieferbaren Artikel registriert und eine Woche später kam die Info, dass er da wäre. Die Lieferung war dann nach zwei Tagen auch schon da. Der Shop hat tolle asiatische Spezialitäten. Hier bestelle ich immer wieder gerne. Der Laden in Arnheim ist auch sehr gut.
Jan-Derk
Dinslaken
Zeer goed ingepakt en op tijd bezorgt en.prima kwaliteit
Frans
Haarlem
Enige dingetje dat de website mijn adres niet kende , maar na de klantenservice gebeld te hebben kan ik dat op een andere manier benaderen en toen lukte het wel. Mooi assortiment aan ingrediënten etc etc. Alles binnen een dag geleverd!
C.M
Amsterdam
Ik kreeg heel snel wat ik besteld hadden het zat goed verpakt: geen beschadigingen. De mooncakes waren ook allemaal nog heel. Prima!
Martine
Amersfoort
Uitstekende dienstverlening. De ene dag een paar producten besteld, de volgende dag al geleverd.
Mirjam
Zeewolde
Johan
Rotterdam
vriendelijk en correct
louis
reusel
Voor het eerst besteld en dat is goed bevallen. Het enige minpuntje is dat een marinade saus als houdbaarheidsdatum september/oktober heeft en dat kan anders.
A.
Rotterdam
I did a first purchase to see how fast and reliable the company/seller was; and everything was perfect. The only complain I have, that is why I put 4,5 and not 5 stars, is taht when I tried to buy multiple bottles of makgeolli, it only allowed me 1 type of each, not 2-3 of the same one.
Alex
Leiden
Geweldige winkel (Breda) waar je bij ieder vraag door de mensen daar word geholpen en beantwoord maar ook de webshop is super
corne
Oosterhout
Mijn bestelling was netjes op tijd en onbeschadigd bezorgd en de diepvries producten waren nog goed bevroren
Vera
Vianen
ik wacht al 10 dagen op mijn bestelling. Het is nog niet eens verzonden en ze reageren niet op whatsapp, bericht komt niet eens aan.
Beveelt niet aan
DX
rotterdam
Altijd alles snel en goed
Nelly
Utrecht
Ik ben zeer tevreden over mijn eertse aankoop
Santos
Vlijmen
Mooie rijstkoker besteld. Volgende dag al in huis!
Olivia
Zoetermeer
Zeer vlotte en snelle service. Goed product aan een scherpe prijs
Dirk
LAARNE