Goede levering heerlijke eerlijke producten.

Goede levering heerlijke eerlijke producten.

Fijne shop met snelle levering. Aangezien ik veel in Azië ben geweest is het voor mij zo fijn dat ik alle producten hier in Nederland kan krijgen om de recepten te bereiden. Ik raad iedereen deze webshop aan.

Perfekt

Very wel made website ! Perfect communication (WhatsApp) Fast delivery Good packaging No need to change anything Best regards Gilbert

Toppie

Uitgebreid assortiment Snelle levering en alles keurig verpakt.

Geweldig.

Alles is geweldig.

Snel, goed verpakt, top producten

Ondanks de combinatie van kwetsbare artikelen met grote zware flessen, kwam alles onbeschadigd en super snel geleverd.

Snelle service en goede producten.

Good products and fast delivery.

Good products and fast delivery.

Good producten en top service

Ik heb echt good producten gevonden bij Amazing Oriental. Levering heel snel en geen fout

Snelle levering en alles aanwezig.

Betrouwbaar

Doen wst ze beloven en prima kwaliteit

Vlot bezorgd

Als er iets niet op voorraad is ,word je gebeld van hoe of wat ,en anders word het bedrag van het product terug gestort.

Hele fijne webshop

Vooral de verse en diepvriesproducten zijn favoriet. Keuze genoeg. Punt van verbetering: er wordt nogal wat (plastic) verpakkingsmateriaal gebruikt.

Helaas waren een aantal artikelen niet op voorraad, maar wat ik kon bestellen werd snel en netjes verzonden en geleverd.

Prima bedrijf met veel kwaliteit

De artikelen die je besteld hebben een prima kwaliteit. Over de bezorging hebben we nog nooit klachten gehad, ook niet als het om diepvries producten gaat.

netjes en goed verpakt

heel goed

Satisfactory

Am always satisfied with products and service.

Alles liep naar wens en belofte

Vrij snel al had ik alles in huis, goed verpakt, al was het met veel plastic, misschien nog aandacht aan besteden. Ik bestelde onbreekbare spullen dat hoeft toch niet met zoveel lucht gevuld plastic te worden vervoerd? Maar super blij met alles, heel fijn dat ik dit adres gevonden heb voor Aziatische ingrediënten. Veel dank.

Prima levering

Altijd TOP

Ik bestel meerdere keren en altijd is het TOP verzorgd

Excellent

De snelheid van de afwerking en levering tot aan huis. Pima!!! De producten en de beschrijvingen zijn ook uitstekend.

Amazing

Very large choice!

Snelle fijne service !

Een aanrader

Geweldige webshop, erg overzichtelijk

Hebben alles wat ik nodig heb. Na mijn bestelling, werd ik een paar dagen later gebeld door een medewerker van de klantenservice van de webshop, dat een besteld artikel nog niet op voorraad was, dat mijn bestelling daardoor wat vertraging had. Geweldige service!

Lekkere leuke avond

We hebben samen alle keukens verkend en gedeeld. Soms zag het er lekkerder uit dan het in werkelijkheid bleek. Soms was iets zo lekker dat er het thuis ook probeerde t maken, Bao Bun bijvoorbeeld. Binnenkort gaan we karten bij de buurman en nogmaals daar eten. Toen ik het vertelde stond mijn dochter te springen. Maar ga er vooral zelf eens heel en oordeel met je eigen smaakpapillen.

Geograaf 13

6921EW Duiven