Snel, kwaliteit en gewoon goed. In één woord TOP

Ik eet graag mie.

minder zout aub

Alles goed, bestellen, leveren en producten

Topppp

Was perfect zo als altijd

Makkelijk bestellen, snelle levering

Kruidenmixen niet op voorraad

In het algemeen ben ik steeds tevreden over Amazing Oriental. Deze keer merkte ik echter dat relatief veel Asian gourmet kruidenmixen niet op voorraad zijn. Dat vind ik erg jammer temeer daar ik maar 2x per jaar kan bestellen doordat ik in t buitenland woon.

Prima produkten

Levering had wat sneller gekund

Deuken

14 blikjes krab besteld en verschillende hadden deuken. De inhoud kan daardoor op termijn oxideren

Snel geleverd, goede communicatie maar inefficiënt transport materiaal.

Ik ben erg tevreden met de snelle afhandeling en levering, de product kwaliteit, maar wow, deze doos was meer dan oversized. Echt belachelijk groot (90% lucht) en zo transporteer je niet efficiënt en milieu vriendelijk.

Mijn vraag wordt snel geholpen

Krijg de gewenste artikelen per post opgestuurd

Netjes en correct

Alles wat ik bestelde was aanwezig en vers

Sushi rijst besteld. Prima en duidelijke site

Alles conform bestelling en keurig verpakt

Alle produkten zijn conform de bestelling geleverd. Alles was stevig verpakt, zodat niets kapot kon gaan onderweg. Ook werd ik keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Zal zeker opnieuw gebruik maken van de diensten van Amaxing Oriental!

alles is snel en goed verlopen

Snel

Mooie levering

Levering zeer snel

Het aankopen is eenvoudig en de levering is snel met daarbij de track code zodat het product te volgen is

Great products

I like the choice of their products

No feedback

28december bestelling geplaatst. Nog steeds niets ontvangen. Mail gestuurd zonder feedback.

Items keurig verpakt en netjes geleverd. Zal er vaker online bestellen.

Groot assortiment-Snelle levering

Enorm assortiment, mooi geprijsd, snel geleverd en uitstekend verpakt.

Makkelijk bestellen, snelle levering, goede kwaliteit

Overzichtelijke site. Bestelproces makkelijk. Het eten smaakt, met de mixen,net zo als bij de afhaaltoko. Klein verbeterpuntje voor particuliere klanten: iets meer beschrijving vd artikelen en waarvoor te gebruiken zou fijn zijn Verder een goede webshop Ik raad het zeker aan

Tevreden

Fijne producten en alles zat erin wat ik besteld had. Vrij snel geleverd

Niet goed

De site werkt prima, en de spullen zijn netjes geleverd. Maar de spullen die ik besteld heb waren 16x Thai boot noodles, Deze waren wel in de aanbieding dacht ik, maar als ik in 25-12-2025 bestel, en de houdbaarheid is tot 16-1-26, en de produktiedatum is 20-10-2024 is dit niet zoals het hoort te zijn. Jammer maar helaas, hopelijk volgende keer meer succes.

Goede service en snel.

Geograaf 13