Duurder dan in de winkel en lange levertijd

Op zich zeer gemakkelijk om online te bestellen. Jammer genoeg zijn veel producten toch wat duurder dan in de winkel van deze zelfde keten. Dat kan ik niet zo goed begrijpen waarom online er andere tarieven gelden voor een aantal producten. Verder werd er blijkbaar ergens aangegeven dat de levertijd slechts 1 x in de week is wanneer je verse/diepvriesproducten besteld. Alleen dit staat nergens vermeld in de email bevestiging. Dus als je net na de deadline besteld dan wacht je zo'n 8 dagen op je bestelling. Wanneer je eigen vervoer hebt, dan is het praktischer en voordeliger om het zelf op te halen.

Goede service en snelle levering.

Toen bleek dat er iets van mijn bestelling niet op voorraad was is dit in overleg keurig opgelost.

Geweldige service!

Bestelling was super netjes verpakt en binnen 2 dagen geleverd. Ik bestel zeker nog een keer en heb vrienden en kennissen aangeraden om hetzelfde te doen!

Super blij hiermee!

Alleen zo jammer dat diepvriesproducten zo duur zijn, anders kon ik veel meer bestellen.

Goed snel

Directe levering

Directe levering

goede producten en goede servies. vriendelijke chauffeur. en behulpzaam.

Prima winkel

Goede kwaliteit snelle levering goede verpakking.

Loved the delivery service but terrible webshop

the website really needs makeover. it is hard to find anything by keyword search and it is annoying to go through list of products that are out of stock. many of the things listed are not available and I would rather not see them. I am glad you have this feedback loop.

• Would you recommend us? No

Ottimo Sito, Prezzi Convenienti, Spedizione Veloce.

Ottimo Sito, Prezzi Convenienti e Spedizione Veloce. Personalmente ho ordinato per 2 volte successive il REISHI MIKEI. Ottimo prezzo, Prodotto di Altissima Qualità: Adattogeno, Antistress, leggero lassativo, leggero depurante a livello Gastro Enterico. Riequilibra il Sistema nervoso, anche per chi soffre d' insonnia cronica.

• Ci consiglieresti? Si

alles vlot en goed ingepakt geleverd

Ik had diepvries en vers besteld en alles werd heel goed verpakt en geleverd zoals afgesproken. Ook de vervoersmaatschappij liet duidelijk weten wanneer er geleverd zou worden zodat ik mij geen hele dag beschikbaar moest houden. De producten zijn lekker en hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Heel blij dat we nu ook diepvries en vers kunnen bestellen!!

Netjes ingepakt

Netjes ingepakt, we bestellen weer

Goe producten, en snelle levering

Mijn eerste bestelling was helemaal top

Good service!

Good service!

Snel leveren

Had wel wat korting willen zien bij aankoop van meerdere potten sambal.

Super service

i.v.m. problemen bij postNl werd het SUPER opgelost door Oriental. Zeker voor herhaling vatbaar.

Globally satisfied

Packaging could be improved so that heavy items cannot crush light ones

Alles was goed en netjes verpakt.

Altijd op voorraad

Goede Service

Great!

I enjoy ordering food items from Amazing Oriental. I get them fast and good services and varieties.

Servicegericht.

Wel een paar dagen wachten op de ontvangst van het bestelde.

op tijd afleveren

kan met oriental webshop contacteren als nodig. behupzaam , vriendelijk met klanten

prima producten en levering.

De levering duurde ietseptiets langer (2 dagen) dan wat ik eerder heb ervaren, en het zou fijn zijn als ze dat even hadden gezegd. beetje gezeur van mij dat wel.

Voor herhaling vatbaar.

Zeer goed verpakt en op tijd geleverd zoals op de site staat aangegeven.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.