Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed produc

Heel tevreden

Prachtige kommen en nu weer kruiden besteld. Fijne spullen, snelle levering

Snelle levering en goede communicatie

De levering van de producten werd op tijd gecommuniceerd en ook de items zijn in goede staat aangekomen!

Prima service, jammer veel plastic

Prima service en producten, snel geleverd. Jammer van de hoeveelheid plastic in het vul- en verpakkingsmateriaal. Kan dat vervangen worden door gerecycled papier en karton?

Leuk om te proberen

Het leek ons wel leuk om eens wat anders te proberen dus dmv een vlog kwamen we hier terecht. Wel leuk maar veel hiervan kan je tegenwoordig ook bij de Action, Xenos en zelfs de AH kopen en dat wat je daar niet kan kopen en wel op deze site zou kunnen kopen zijn allemaal niet beschikbaar. Dus dat was wel een teleurstelling. Wat we besteld hadden werdt netjes op tijd bezorgd, goed ingepakt.

Snelle levering en goede prijs kawaliteit

Je kon het makkelijk bestellen op de website en werd snel geleverd.

De keuze is reuze, de verzending is snel, de artikelen zijn zeer goed verpakt dus nooit breuk!

Ik ben een zeer tevreden klant van Amazing Oriëntal!

N.v.t

Het enige minpunt in mijn ervaring met jullie is dat ik geen antwoord kreeg via WhatsApp op een vraag over een product wat niet op voorraad is.....en nog steeds na maanden geen antwoord en product nog steeds niet op voorraad. Jammer dit!!

De producten zijn goed aangekomen, zoals bij eerdere bestellingen.

Levering snel en correct. Geheel volgens afspraak

Wij hebben de bestelde producten in goede orde ontvangen. Alles geheel volgens afspraak en keurig verpakt.

Prima kwaliteit

Snel geleverd, groot assortiment tegen betaalbare prijs en gewoon lekker.

Älles Oké

Alles van het bestelde was 100 % Oké alleen de verpakking was veel en veel te groot een doos van ½ m² voor een kleine inhoud.

Snel, goed en betaalbaar

Goede produkten

Goed kontakt, op tijd leveren

Goeie service, top product

Snelle verzending van top product

Ontvangen precies op de gemelde dag, en super goed ingepakt.

Wat ik hadbesteld is een heerlijke thee, maar dat wist ik al, daarom had ik het besteld.

Zeeer positief

Unieke en super vriendelijke helpdesk ,en ik heb advies gekregen over een hele dure olie cq saus tegenover een betaalbare die heerlijk blijkt te zijn !!! Superbedankt daarvoor! Hier win je klanten mee !!!

Snelle bezorging

Snelle bezoring, keurig verpakt en goede producten.

Geweldige sevice en ruime assortiment

Geweldige sevice en ruime assortiment! De webshop is duidelijk en items hebben een goede omschrijving.

Voor de eerste keer 9 kilo Jasmijn rijst besteld. Heel snel geleverd en heerlijke rijst.

Alles liep soepel

Ik kon een product niet vinden bij verschillende Oriental en andere aziatische supermarkten, maar het was op voorraad hier online. Dus maar besloten online te kopen. Tot mijn verbazing ging alles super makkelijk. Levering was stip op de afgesproken tijd. Ik ben helemaal tevreden.

Snel en betrouwbaar

Er was een klein probleem met de levering en dat werd snel en klantvriendelijk opgelost, ik ben heel tevreden. Ik weet waar ik in de toekomst mijn ingrediënten voor sushi en Thaise soep ga bestellen!

Goed verpakt,lekker spul.

Werd netjes bezorgd, en snel.

Dit is niet mijn eerste bestelling en ik ben zeer tevreden over de diensten, producten en levering. Ik blijf zolang mogelijk artikelen hier bestellen als het zo goed blijft zoals her nu is. Thank you!

Geograaf 13

6921EW Duiven