Makkelijk te bestellen en goed verpakt ontvangen.

Heerlijke producten

Goed contact, snelle levering en prima prijzen.

Kwaliteit Golden Diamond Geconserveerde Olijven laag

Ik bestel vaker en nu weer 15 pakken "Golden Diamond Geconserveerde Olijven met Kruidensmaak 180g". Nu ook weer zijn ze allemaal wit beslagen en uitgedroogd. Toch maar dit product elders gaan bestellen de volgende keer. Levering overigens altijd prima!

Goede producten en snelle levering!

Goede producten, vlotte levering.

Altijd tevreden.

Zoals altijd probleemloze levering naar Duitsland

De levertijd was deze keer iets langer dan wij zijn gewend, maar dat kwam door de vele bestellingen. Zeven dagen later werd het pakje probleemloos bij ons afgeleverd. Fijn dat pakjes ook naar Duitsland worden verstuurd.

Fantastische soju selectie en goedkope prijzen

Vlotte aflevering. VEEL verpakking maar alles helemaal ongebroken aangekomen! Heel tevreden!

Kom al een tijdje ook in de winkel

Kom al een tijdje ook in de winkel, maar tegenwoordig bestel ik veel online. Grijp bijna nooit mis. Alleen ingridiënten die uit de vriezer komen ga ik zelf in de winkel oppikken. Ik ben erg blij als ik in de winkel rondloop, zoveel artikelen waarvan ik niet eens weet waarvoor het gebruikt moet worden. Maar vragen staat vrij, en er loopt altijd wel iemand rond waar je je vraag aan stellen kunt. Zelfs klanten waar je wat aan kunt vragen. Ik kook nu eenmaal graag aziatische gerechten. Wereld winkel met veel artikelen op voorraad!

Heerlijk

Goede artikelen goed verpakte potjes. Prima gegaan

Goed en snel

Besteld en het werd zeer snel geleverd. Bedankt

Amazing Oriental is just Amazing!

I only needed to wait a couple of days because post.nl was too Busy. But the product I bought are in good shape and I just love the service from Amazing Oriental! All is great!

Fijn dat deze mogelijkheid er is

Op deze manier oosterse, Aziatische producten ook thuis proberen en heel handig Fijne telefonische communicatie en uitleg

De bestelling werd in orde en optijd bezorgd, ben tevreden over de ketanmeel dus al met al een tevreden klant

Super, altijd goed

Geweldige service.

De dame aan de telefoon was uitermate behulpzaam toen mijn bestelling mogelijk niet tijdig geleverd zou kunnen worden. En zo kwam het toch op tijd. Dank!

Jammer dat de realtime voorraad online niet altijd klopt. Maar zal wel erg druk zijn geweest door de actie.

Prima toko

Vele producten die in onze regio niet te koop zijn, snel bezorgd

Goede kwaliteit

Goede spullen in hun assortiment

Topper!

Ruim assortiment. Snelle bezorging en perfect verpakt.

Netjes bezorgd

Alles is netjes verpakt bezorgd. Levertijd is met 5 dagen wel wat aan de lange kant.

Goede en snelle levering

Ik bestel regelmatig kruiden en ben elke keer weer tevreden!

Prime bezorging met duidelijk tijdvak

Einge puntje van kritiek, de choi sam die ik ook had besteld had meerdere gele bladeren en was niet meer vers. Alle overig eprodukten waren prima

Topservice!

Er waren enkele producten niet op voorraad en ik werd gebeld door een heel vriendelijke dame die vroeg of er curry’s van een ander merk mochten gestuurd worden. Geen probleem voor mij en via WhatsApp werden eerst de te vervangen producten getoond met het alternatief ernaast. De dag erop werd alles geleverd in een stevige doos. Wat een leuke service. Top!

Service

Goede service en vriendelijke medewerkers

Geograaf 13

6921EW Duiven