Laden reviews...
1.531 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken snelle levering, betrouwbare verpakking en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Klanten waarderen duidelijke productinformatie en consistente service. Een paar meldingen van voorraad- of leveringsproblemen komen voor, maar de algemene tevredenheid blijft hoog. Deze trend wijst op een betrouwbare winkel met continue verbeteringen.
Gewoon goed
Leah
brussel
Enorm assortiment .niet de beste prijzen en gratis verzenden betaal je zelf doordat de prijzen in de webshop hoger liggen dan in de winkel
Fred
Nieuw Beijerland
Alles perfect.
Roeland
Enschede
Goede site. Snelle levering.
Lys
Blerick
Artikelen die ik nodig heb, krijg ik hier en zonder problemen en goede service .
John
Kerkrade
S’middags besteld, de dag erna al geleverd.
Wim
Thuis
Peter
Rotterdam
altijd een prima ervaring als ik hier bestel. al tientallen jaren een prettig bedrijf om zaken mee te doen.
bram
coevorden
Zeer goede service
Greta
Bredene
Aanbevelingswaardig
Gijs
Nederhemert
Snelle levering. Perfecte service!
LENA
Sint Pieters Leeuw
Boodschappen hadden een goede kwaliteit, keurig geleverd.
Daniëlla
DORDRECHT
Een van de koelproducten is geleverd in de beschadigde verpakking. Er zat een snee in waardoor de kimchimarinade naar buiten lekte. Het product was afzonderlijk en heel stevig ingepakt in de waterdichte folie. Dat betekent dat de beschadigde pakket expres was verzonden. De rest van de zending is okee.
Beveelt niet aan
H
Lelystad
Super schneller Versand. Alles super :)
Nico
Dillenburg
Heerlijke garnalen en soepkip gekocht
Miriam
Gelderland
Ik bestel al jaren met veel plezier bij Amazing Oriental. Het assortiment is zeer uitgebreid, de prijzen zijn aantrekkelijk en de bestellingen worden altijd snel geleverd en netjes verpakt. Ik ben erg tevreden over de service en kan Amazing Oriental zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve Aziatische producten.
RW
Almere
Prima service en kwaliteit
R.R.
Bergen op zoom
Goede keuze om via de website artikelen te bestellen die anders lokaal moeilijk te verkrijgen zijn.
wm
Vorden
Zeer goed! Ik ben tevreden met jullie service.
Uriani
Eygelshoven
Leung Tim mes
W
AMERSFOORT
Ik bestel altijd online. Als er iets niet is krijg je gauw bericht als het er wel weer is en als je de klantenservice wat vraagd krijg goede hulp.
Andrea
Baak
Frozen items arrived in perfect condition.
Kathy
Alkmaar
Goede producten. Veel keus. Op tijd geleverd. Jammer dat regelmatig artikelen (tijdelijk) uitverkocht zijn.
Vera
Rotterdam
Mooie producten, wel iets duuurder dan elders. Goede service
Erwin
Apeldoorn
Besteld één week voor het feest waar ik ze voor nodig had, ze zijn alsnog pas geleverd toen ik daar al was. Bovendien zijn de cup noodles allemaal maar houdbaar tot eind van deze maand. Die kunnen veel langer houdbaar zijn. Nu zit ik dus met een feestvoorraad aan cups die ik binnen een maand op zou moeten maken. Verder ben ik absoluut blij met het assortiment, maar dit was een flinke dubbele domper.
Beveelt niet aan
Xander