Snel geleverd, goed verzorgd.

Ik woon niet in Nederland, de levering wordt snnel en goed geleverd.

De service is hier geweldig !

这里的服务太棒了! Ik kom altijd graag bij jullie langs voor de heerlijke producten. Dank jullie wel, ook voor jullie vriendelijkheid !

Snelle verzending

Altijd goed!

Helaas geen verse producten bezorgen :(...

Heerlijke producten. Snel geleverd

Thaise chilisaus besteld die in onze supermarkt niet meer te koop is. Gelijk wat andere lekkernijen erbij besteld. Binnen 2 dagen geleverd. Top!

Altijd alternatieven als een product niet op voorraad is

Bij het samenstellen van de bestelling was een product niet op voorraad. Hiervoor heb ik een goed alternatief voor gevonden.

Ontvangen in Hongarije

Producten zijn in goede orde ontvangen na een lange reis

helemaal goed

mijn bestelling kon snel plaatsen en werd volgens afspraak optijd bezorgd. ik ben blij met deze goedlopende service; ik ga dit vaker doen.

goed en snelle aflevering in spanje

Uitstekend service

Goed ingepakt Bezorgen bij bejaarden tot in het schuur Optijd levering Meer kunt u niets wensen

Top winkel

Een zeer goede ervaring,ga zo door.

perfect

perfect

Producten netjes geleverd

Fijn om gebruik te kunnen maken van gratis verzending. Gelijk mijn favoriete producten ingeslagen!

Supergoed

Ik kreeg een mailtje dat een bepaald product weer op voorraad was !! Ik heb het gelijk gekocht !! Supergoed van het mailtje van Amazon Oriental. Dankjulliewel ! Voor jullie prima service, ook heel sympathiek door de telefoon!!

Makkelijk te bestellen en goed verpakt ontvangen.

Heerlijke producten

Goed contact, snelle levering en prima prijzen.

Kwaliteit Golden Diamond Geconserveerde Olijven laag

Ik bestel vaker en nu weer 15 pakken "Golden Diamond Geconserveerde Olijven met Kruidensmaak 180g". Nu ook weer zijn ze allemaal wit beslagen en uitgedroogd. Toch maar dit product elders gaan bestellen de volgende keer. Levering overigens altijd prima!

Goede producten en snelle levering!

Goede producten, vlotte levering.

Altijd tevreden.

Zoals altijd probleemloze levering naar Duitsland

De levertijd was deze keer iets langer dan wij zijn gewend, maar dat kwam door de vele bestellingen. Zeven dagen later werd het pakje probleemloos bij ons afgeleverd. Fijn dat pakjes ook naar Duitsland worden verstuurd.

Fantastische soju selectie en goedkope prijzen

Vlotte aflevering. VEEL verpakking maar alles helemaal ongebroken aangekomen! Heel tevreden!

Kom al een tijdje ook in de winkel

Kom al een tijdje ook in de winkel, maar tegenwoordig bestel ik veel online. Grijp bijna nooit mis. Alleen ingridiënten die uit de vriezer komen ga ik zelf in de winkel oppikken. Ik ben erg blij als ik in de winkel rondloop, zoveel artikelen waarvan ik niet eens weet waarvoor het gebruikt moet worden. Maar vragen staat vrij, en er loopt altijd wel iemand rond waar je je vraag aan stellen kunt. Zelfs klanten waar je wat aan kunt vragen. Ik kook nu eenmaal graag aziatische gerechten. Wereld winkel met veel artikelen op voorraad!

Heerlijk

Goede artikelen goed verpakte potjes. Prima gegaan

Geograaf 13

6921EW Duiven