Mooie producten

Snel geleverd!

Keurig en correct.

Mijn bestelling is keurig verpakt en in goede staat afgeleverd. Super.

Top bedrijf

Alles te vinden hier..

Zoals gezegt, veel keus. Enig minpuntje is de levertijd, je moet er wel rekening mee houden.

Tot zeer goed

Heerlijke dumplings

zeer goed

alles wordt stevig ingepakt en als er problemen of fouten zijn wordt het supersnel opgelost

Alles perfect

Zeer succesvol

Prima service!

Alles prima verzorgd; van bestelling tot levering. Een bijzondere pluim voor de dames van de klantenservice!

Uitstekende webshop!

Goede producten, vriendelijke klantenservice en een betrouwbare webshop. Wij zijn al vele jaren zeer tevreden klanten.

Snel en goed

Snel en goed

Fantastische producten . Makkelijk te bestellen en goede klantenservice .

Snelle levering.

Alles geleverd en dan ook nog op de afgesproken dag.

Super goede service!

De bestelling werd super goed geleverd. Alle producten waren goed verpakt en de bezorging ging top! Mijn adres is best moeilijk te vinden, maar ik werd gebeld en goed geholpen. Vriendelijke mensen en snelle levering!

Snelle goede levering

Ik heb potten sambal gekocht maar de houdbaarheid datum zijn te kort heb ze ook eerder dit jaar gehaald maar toen waren ze nog een jaar goed nu maar 3 weken! Dat vind ik jammer want heb meer dan 10 potten gehaald.

top aanbieding

goed snel en goedkoop

Correct, snel, verzorgd

Correcte levering in verzorgde verpakking en prima dienst na verkoop.

PRIMA

Top Qualität Super verpackt Freundlicher Service

De dame van de klantenservice is geweldig

Mijn bestelling werd afgeleverd bij een postNLpunt wat heel ver van mij vandaan was. Ik heb dit gemeld bij de klantenservice van Oriental en zij bood mij een hele fijne oplossing aan. Op deze manier heb ik wel mijn pakket kunnen ophalen bij een posNLpunt in de buurt. Super bedankt! Ik ben helaas je naam vergeten, maar je bent geweldig.

First time and very quick delivery I will be back.

Very quick delivery

Snelle levering, scherpe prijzen

Niet enkel worden de producten snel geleverd, ze zijn goed verpakt. Ruime keuze, goede kwaliteit. Zeer bereikbare klantenservice

Ontzettend goed. Had een bestelling gekregen die eigenlijk niet m’n bedoeling was, product is veranderd maar wilde de oude nog bestellen maar was niet meer in voorraad. Heb gebeld en heb een geweldig leuk gesprek gehad met een telefoniste die ook nog in het bedrijf heeft gekeken of er nog potjes van de “oudere zending” stond. Helaas niet meer aanwezig. Wat een service. Met vriendelijke groeten Verna Christ en de honden, de betreffende telefoniste weet waar dit over gaat.

Top kwaliteit en levertijd

Was breekbaar mijn bestelling maar wat super in gepakt

Wat top gedaan 10 potten zoetzure saus besteld en ze zij heel bezorgt

Top en snelle levering