Amazing!!!

Producten waren op voorraad dus zorgt ervoor dat het op tijd geleverd wordt en bezorging is ook uitstekend inclusief de kwaliteit van de producten niks beschadigd of geopend.

Perfecte Aziatische Markt!!!!!

Fijne webshop met een groot assortiment. Goede prijzen en snelle verzending. Een aanrader. Heel erg bedankt!!!!

Gewoon top

Netjes ingepakt. Produkten top

Altijd goed

We komen al jaren , bij oriental altijd vriendelijk en behulpzame medewerkers

Fantastische winkel, geweldige sfeer

De winkel in Den Haag is fantastisch om in rond te lopen. Heel uitgebreid assortiment. Het voelt als je eigen supermarkt, maar dan met andere merken en producten. Ik kom er al 20 jaar. De webshop levert de juiste producten en goed verpakt.

Altijd goed

Altijd goed, fijne mensen bij de klantenservice

Niet tevredenstellend

Als Aziatische productenleverancier kon u helaas geen Melidjo blad en Melindjo nootjes (biji) in zakjes van 375 gramm leveren Dit product is één van de belangrijke ingrediënten bij de Sajoer Goedek. Toch staat dit product op uw site onder: noten. Met vriendelijke groet Ad Coffa

Weer besteld

Ben goedkoper uit , kwaliteit vind ik beter. Altijd zeer goed verpakt. Groot asortiment

Zeer goed!!

Alles heel snel geleverd! Klasse

Goed verpakt en snel geleverd.

zeer uitgebreid assortiment

snel geleverd, goed verpakt, uitgebreid assortiment, websitebezoek is al een avontuur

Super service en snelle verzending

Mijn bestelling werd nog dezelfde dag verzonden en werd al een paar dagen later in het buitenland naar volle tevredenheid bezorgd. Wij zijn meer dan tevreden met deze super service.

Helemaal top

Supersnelle levering Fantastisch verpakt

Na besteld heel snel geleverd !

Goede kwaliteit en snelle service

Er zijn veel producten waar ik uit kan kiezen en een goede en snelle bezorging via track en trace.

Snelle bezorging

Ik hou van deze supermarkt ❤️

Goed product, voordelige prijs

Ik heb hier potten met zwarte gefermenteerde knoflook gekocht. De kwaliteit is uitstekend en je koopt het hier voordeliger dan elders waar per 1 bolletje zwarte knoflook betaalt !

Snelle bezorging

Amazing maakt zijn belofte waar zoals op de website is beschreven

Gemakkelijk bestellen, bezorging altijd op tijd!

Gemakkelijk bestellen, bezorging altijd op tijd!

netjes op tijd bezorgd!

bestelling gedaan, 2 dagen later, netjes verpakt is het bezorgd.

Erg blij met deze winkel. Vanaf ik van mijn geboorteplaats verhuisd ben naar Lelystad mis ik toch een hoop ingrediënten die hier in de directe omgeving niet te vinden zijn. Dus ja, ik ben erg blij dat ik het meeste toch hier thuis kan laten bezorgen. Dank jullie wel en ook voor de snelle verzending.

Alles was heel netjes en goed verpakt, ook de breekbare producten.

mooi assortiment

mooi en compleet assortiment. Voldoende maar geen overmatige communicatie. Snelle en complete levering.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed produc

Heel tevreden

Prachtige kommen en nu weer kruiden besteld. Fijne spullen, snelle levering

Geograaf 13

6921EW Duiven