Een webwinkel zoals geen andere top.

De verpakking is een cadeau om te ontvangen.

De bestelling is heel netjes op tijd bezorgd goed ingepakt. Ben er heel erg blij mee. Ik zal het iedereen aanraden om bij jullie te bestellen.

PRODUCTS ALMOST EXPIRED

We bought it on 29 May, two bottls of sempio say sauce, andxthe expired on 07/07/26!, It's the first time tha we receveid priducts almost expired. We will reconcidered next time we need to make an order.

Goede producten snelle levering

De bestelde producten worden netjes ingepakt in stevige dozen en snel thuis bezorgd. Wat ik mis op de website is allergie infirmatie, dat zou een stuk beter kunnen.

snel en altijd goed

Keuze is reuze. Altijd snel bezorgd en goed verpakt.

Heel erg goed

Snelle levering Netjes verpakt Was 1 dag na bestelling binnen 1 minpuntje: als iets niet voorradig, je moet goed kijken op site. Misschien een Rood kruis bij artikel als het niet voorradig is. Maar verder Top

Prima service en snelle levering!

Prima service en snelle levering! Amazing Oriental ga zo door

Uitstekend ingepakte levering

We zijn erg tevreden hoe vooral de flessen per stuk zijn ingepakt en alles stevig en toch veilig ingepakt in de doos.

Het valt me op dat er sommige producten kort houdbaar zijn .

Deze keer was alles goed ingepakt en niks kapot. Vorige keer was de deksel van de pot sambal opengegaan en was alles besmeurd. Nu alles perfect

Via de app contact gehad daar een pot sambal had gelekt. Super snelle reactie van jullie en een geweldige service nadien. Dit is echt tien sterren waard. Wij zijn echt tevreden

Tevreden

Tong goed ingevroren beter dan vacuum

Super geholpen

Super geholpen met een grote bestelling, geen voorraad in de webshop, met de chat gepraat, super communicatie

Top snel geleverd

Top snel geleverd

Prima Service

Alles volgens afspraak. Dus zoals op uw website staat aangegeven. De kwaliteit van de spullen is prima. De levering is op de volgende dag. Koryom: Excellent.

Heerlijke kippenbouillon voor mooie prijs

Lekkerste kippenbouillon die er bestaat.

hoge kwaliteit en snelle levering!

De artikelen werden snel en goed verpakt bezorgd.

Zeer goed bestel zeker de volgende keer weer

Tevreden.

Van prijzen naar levering. Super service. Ga zeker weer bij deze winkel bestellen. Zeker aanbevelen.

Goede ervaring

Altijd goed!

Allen jammer dat je niet kan zoeken op voorraad, want dan is er iets dat ik wil en je kan het vinden maar is niet op voorraad, en voor de rest is het altijd zeer goed, ik bestel hier altijd mijn vooraad.

goede producten goede levering

In tegenstelling tot vele anderen verzend deze winkel alles keurig netjes en veilig bedankt

Geograaf 13

6921EW Duiven