Bestelling volledig en keurig netjes verpakt

Zeer tevr6

Altijd snelle en goede levering

Prima service en makkelijke website

Hadden al een keer prachtige ramen kommen gevonden in de vestiging Beverwijk en nog extra dezelfde ramen kommen online besteld. Goeie service, snel verzonden en keurig ingepakt. We trouwens ook verrast door het goede Aziatische etens aanbod, nog niet gekocht, maar gaan we de volgende keer zeker doen.

Super snelle levering

Vrijdag besteld en zaterdagochtend al thuis dus heel tevreden en precies wat ik zocht naar de sluiting van de toko in mijn woonplaats. Ik zal in de toekomst best vaker wat bestellen

Snelle levering, prima producten

De Max

Zeer oké prijzen en razend snelle levering. Wat wil je nog meer?

Die gasten zijn snel!!

Ik had overheerlijke gedroogde porcini besteld tegen een heel aantrekkelijke prijs.. Na betaling knipperde ik twee keer met mijn ogen en toen hadden ze het pakket al op de post gedaan(!)

snel, keurig geleverd en goed product!

Ik had gelukskoekjes besteld. Er was er niet 1 stuk, keurig verpakt en snelle levering. Gekregen wat ik had gehoopt

De product van een zak mihoen was open

De product van een pak mihoen was open. Dat is niet goed. Ik wil opnieuw een nieuwe pak mihoen hebben. Hoe kan je dat ruilen of terug brengen?

Top levering.

Mijn favoriete toko

Ruim aanbod, snelle bezorging, keurig ingepakt.

My experience is nice en the gifts am happy buying from th shop

The shop send the things always on time am happy

Bestelling volgende dag geleverd!

Heel snel gestuurd

Vierdekeus sushibakjes

Ik bestelde dubbele sushibakjes met pruimebloesemdecor. Eenmal o t angen bleek het decor op de bakjes vervaagd en bleek en nauwelijks herkenbaar als pruimebloesem. En dat voor een behoorlijke prijs. Waardeloos.

zeer goed

vlotte levering, zelfs in Belgie

Bestelling krupuk

Bestelling prima, met snelle levering in Spanje van twee pakken ongebakken krupuk, enige min punt is dat op dit moment zin verzendkosten vanuit NL naar ES flink aan de prijs.

Uistekend

Kreeg n product was over de datum gelijk binnen 1 dag geld terug op mn rekening.. Echt Klasse

Kwalitetsprodukten - uniek - snelle levering

Zeer tevreden over assortiment

Het verre oosten dichtbij.

Alles wat wij nodig hebben om smaak herinneringen van de gemaakte reizen thuis levendig te houden, is te koop bij Amazing Oriëntal. Er zijn zelfs recepten te vinden. zonder gedoe worden de boodschappen thuis gebracht.

My orde shweppes soda manao

Thank you for perfekt service.

Het personeel helpt je graag aan de juiste producten. En geleverde producten waren er de andere dag al. Ruime opgezette winkel met alles wat je maar bedenken kunt voor de Aziatische en Arabische keuken. Heerlijk om er alleen al rond te kijken, maar je komt er nooit met een leeg mandje de winkel uit omdat er altijd wel iets te vinden is.

Perfect naar een dag had ik mijn bestelling al binnen. Goed verzorgd en ingepakt stevig Zal niet de laatste keer zijn

Nette prijs en vlotte levering

Besteling werd snel geleverd en alles was mega goed verpakt. De servies schalen etc waren echt mega goed verpakt. Heel blij mee.

Het gemak van thuiswinkelen

Normaal gaan we altijd naar de winkel toe. Nu voor het eerst online bestelling gedaan. Ideaal!

Geograaf 13

6921EW Duiven