Snel alles binnen gekregen.

Bestelt en alles in goede orde snel binnen gekregen, voor herhaling vatbaar.

Blij mee

Zoveel producten en voor een goede prijs en voor een redelijk bedrag thuis geleverd . Kun je nier voor heen en weer rijden vanuit kop noord holland al jaren een tevreden klant.

Goede producten

Na mijn bestelling duurde het even voordat ik de producten ontwing. Ik ben heel blij met het geleverde, want in mijn omgeving vind ik geen winkels met een dergelijk uitgebreid assortiment. Wat voor mij beter zou mogen is de communicatie over de verzending. Nu stond er een aantal dagen dat mijn bestelling werd verzameld, maar ik had geen idee van de afleverdatum. Evengoed zal ik hier graag opnieuw bestellen!

Super geregeld

Geleverd op afgesproken tijd.

Goede producten die moeilijk te vinden zijn.

My Favorite

Snel levering and veel keuzes.

Slechte planning,casave was rot.

*Update na contact* De Amazing Oriental heeft contact met mij opgenomen. De casave is vergoed. Op het gebied van de planing hadden ze aangegeven dat er aan hun kant iet misgegaan is. Het zou via PostNL verstuurd worden maar door een fout is dit via Menken Koeltransport gegaan. Hierdoor was het voor mij niet mogelijk om mijn bezorgvoorkeuren te kiezen. Opgelost dus. Ik maak dagen van te voren een bestelling en ineens komt er een bezorgdag, ik kan niet plannen of ik dan thuis ben. Daarbij was de casave rot, gelijk weggegooid.

Scherpe prijzen, kwaliteit artikelen, betrouwbare webshop/winkel & snelle levering. Veel beter ken haas niet!

Zelf bellen

Mijn bestelling duurde heel lang. Toen ik belde met jullie klanten service, zei die dat t vanwege een vrije dag was terwijl ik de dag ervoor had besteld. Eenmaal aan de lijn 4 dagen later kon mijn bestelling wel direct verzonden worden en ontving ik hem de volgende dag. Producten subliem maar post service mocht beter.

x

x

Buono

Le patate giapponesi sono arrivate in Italia ancora buone. Sembravano quasi fresche.

Uitstekende klantenservice nadat mijn pakket was zoekgeraakt bij Post.nl. Inmiddels is mijn pakket opnieuw verstuurd.

Betrouwbare

Betrouwbare goed product

Goed als altijd!

Helemaal goed als altijd!!!

Verzenden veelste lang en dan is er ook wat overtijd

Bestelling gedaan op de dinsdag naar woensdag nacht omdat er wel uit ga dat ik het voor het weekend binnen zou hebben dat werd bijna een week verder waarvan ook nog na uitpakken een product over tijd was . Beter naar de winkel zelf gaan inplaats van online bestellen de volgende keer

TOP

TOP, snelle levering en precies te volgen !

Uitsteking word snel bezorgd

Amazing Oriental bezorgt het allemaal

Ik ben van gemengde Aziatische afkomst en woon in Ieper, wat betekent dat de dichtstbijzijnde Aziatische supermarkt een heel eind rijden is. Amazing Oriental heeft dat probleem netjes opgelost. De website is overzichtelijk, het aanbod is indrukwekkend, en wat ik bestel arriveert gewoon zoals verwacht. Geen verrassingen, geen gedoe. Of ik nu op zoek ben naar Japanse dashi, Chinese vijfkruidenpoeder of Maleisische sambal, ik vind het er allemaal. Het is bijna verdacht handig. Voor wie in een uithoek van België woont maar toch fatsoenlijk wil koken: Amazing Oriental is een aanrader zonder voorbehoud.

Ik kon bijna alles vinden

Snelle levering en fijne producten

Niet alles kun je in een supermarkt krijgen, erg fijn dat deze weg bestaat. Een aanrader!

Goede bezorging

Ruime keus, goede producten, goed verpakt, maar de levering zou wel wat sneller kunnen.

Heel goed ervaring

Netjes bezorgd,dankjewel daarvoor

Snelle levering.

GOEDE OVERZICHT IN DE ONLINE SHOP EN VEEL AFGEPRIJSDE WAREN.

LEVERING LIET EEN KLEIN BEETJE OP ZICH WACHTEN, MAAR UITEINDELIJK GOED VERPAKT ONTVANGEN. TERIMA KASIH!

Geograaf 13

6921EW Duiven