Topservice

Snel ontvangen keurig verpakt

De pakketten en de bestelling was geweldig

Ben erg tevreden

Great

Great customer service, great packaging, great products.

netjes geholpen

Alles goed afgehandeld

太慢了

运输太慢了

Super klantenservice

Alles netjes aangekomen, goed verpakt. Zeer goede klantenservice, gemaild om te ontvangen op andere dag en snel antwoord en correct geholpen.

Lekkere producten

Makkelijk te bestellen

Goede service en op tijd afgeleverd

Altijd goed geholpen.

Snelle levering.

Credi****** ook snel.

Goede producten

Pakket binnnen een week ontvangen, alles was zeer goed verpakt.

Laat versturen

Goed producten en service

Mooi

Snelle levering, maar ik wou dat er iets meer actie was, maar het smaakt als iets lekkers

Alles keurig verpakt ontvangen. Alleen duurde het een week voor dat ik de bestelling had ontvangen. Wellicht ligt dat aan de postbezorging.

vlotte, goede en correcte levering

Ik had laatst een bestelling geplaatst, maar één van de producten bleek niet meer op voorraad te zijn. De bestelling werd correct uitgevoerd, en ik kreeg het geld van het ontbrekende product direct teruggestort.

Snel geleverd en heel goed verpakt

Eerste bestelervaring was niet goed. Was te laat geleverd maar deze keer was beter.

keurig en snel verzonden

Uiterste houdbaarheidsdatum is voor particuliere koper wat krap omdat je er een minimale hoeveelheid van dd Bibigo kimchi moet bestellen. Gelukkig houden mijn kinderen hier ook van. Verdef alleen maar positief

Ok

Heel goede Aziatische supermarkt

Veel keuzes en pijlsnelle levering per post. Erg tevreden!

Heerlijk, Aziatische keuken thuis

We hebben een heerlijke koreaanse hot pot kunnen organiseren , om te proberen hebben de het de luxe pakket voor 4 personen geprobeerd en we waren meteen enthousiast, wat een compleet pakket,we hebben twee keer genoten! Een week later had ik enkele producten zo uit de webshop besteld en weer een heerlijk familie etentje georganiseerd. Super communicatie over de levering, producten zijn goed omschreven.

Mooie producten

Snel geleverd!

Keurig en correct.

Mijn bestelling is keurig verpakt en in goede staat afgeleverd. Super.

Top bedrijf

Alles te vinden hier..

Zoals gezegt, veel keus. Enig minpuntje is de levertijd, je moet er wel rekening mee houden.

Geograaf 13

6921EW Duiven