Delicious

Fast delivery really well packaged and top quality products

Klantvriendelijk

Vriendelijke mensen en goed en lekker eten, als er een probleem is wordt je Vriendelijk behandeld en een probleem wordt netjes opgelost. Dank U wel Oriantel. Met vriendelijke groet Doris Braun

Snelle levering, geweldige aanbieding

In de supermarkt koop ik kleine flesjes. Nu was er een prachtige aanbieding van het grote formaat, 1 en 1 gratis. Ondertussen ook veel kroepoek gekocht!

Een goede ervaring!

Goede communicatie, vriendelijk personeel, en een snelle en netjes verpakte levering!

excellent

good products, so many choices, easy site and vriendly personel

Betrouwbaar en prima artikelen

Goede kwaliteit en service.

Het bestellen en bezorgen, was op tijd en correct. de kwaliteit is super.

Alles zeer goed!

Alles zeer goed ontvangen en gaan we genieten!

Snel

Snel en goed in gepakt top

Groot assortiment Snelle levering

snel geleverd, mooie en bijzondere artikelen,

Snelle levering ook in het buitenland

Ik bestel wel vaker bij oriental webshop. Woon in munchen. Bestelling wordt snel geleverd.

Netjes ingepakt en snel bezorgd

Gewoon goed.

Alles dik in orde en de thee die ik bestelde is heerlijk

snelle levering zoals altijd

Binnen 24 uur geleverd

Snelle levering, netjes verpakt

correct en snel

Mijn bestelling is, net als de vorige keer, correct, snel en verzorgd geleverd. Dankjewel

Great customer service!

Two items were out of stock & customer service contacted me via Whatsapp with different options. Once everything was back in stock, shipping was prompt & parcel was delivered very quickly.

Snel geleverd. Goed verpakt

Erg gemakkelijk om iets te bestellen uit het ruime aanbod. En alles werd keurig verpakt en op tijd afgeleverd.

Service is geweldig.

De eerste maal hier besteld . Mijn schoondochter vind het geweldig . Heel tevreden , alles tot in de puntjes verzorgd . En netjes verpakt afgeleverd .

Snelle levering van goed verpakte en uitstekende producten

Goed werk

Goed bezig

zeer goed

Bestelling heel goed ingepakt heel fijn

Mooi aanbod

iets goedkoper dan in België