Prima geleverd

Net zoals altijd, prima en snel geleverd. Heel blij mee.

Ok

Tevreden

Perfect geregeld

Na mijn bestelling heb ik de producten snel gekregen, en dat is toch wat je graag wil!

Goed verpakt zelfs het glaswerk.

Alle producten zijn stevig verpakt en netjes in een stevige doos samengebracht, zelfs de flessen Oestersaus als de potjes sambal zijn voorzien van een piepschuim huls ter bescherming van het glaswerk.

Super snel geleverd

Goede producten en zeer snel geleverd

snel geleverd, alles in orde

Prima levering

Niks op aan te merken, op tijd geleverd, product was prima, misschien een erg grote doos voor de spullen ,maar he hoe erg is dat. Als mn lontong op is meld ik me weer.

Supersnel en perfect!

Duidelijke website; eenvoudig en overzichtelijk bestelling plaatsen.

Snel en zoals beloofd geleverd

Ik had een bestelling gedaan, maar na een paar dagen twijfelde ik of het optijd zou aankomen. Dus belde ik met klantenservice en de mevrouw die mij hielp zorgde ervoor dat het pakket dezelfde dag werd verzonden en zoals beloofd had ik het pakket optijd ontvangen.

heel goed

fijne producten en veel keuze

altijd goed

goede producten, duidelike verzending, altijd tevreden.

Goed verpakte bestelling en snelle levering. Net zoals de vorige bestellingen.

Super voor online winkel

Allles prima en heel knappe van online marketing

goed, precies gekregen wat ik wilde

goed, precies gekregen wat ik wilde

Alles goed verpakt

Fijne aflevering. Alles was goed verpakt, elke glazen pot of fles had een goede bescherming. De diepvries spullen waren ook nog echt bevroren. En de dagverse groenten zagen er ook goed uit.

Perfect, kreeg telefoontje dat er iets helaas op was, opgelost met alternatief .

Idioterie om je als 76-jarige te moeten legitimeren.

Het is idioot dat je je moet legitimeren omdat je boven de 18 moet zijn, terwijl daarvoor toch geen twijfel kan zijn bij een 76-jarige.

Netjes verpakt mooi op tijd bezorgd

ok

Dank alles fantastisch

De spullen lijken me lekker, ga ze allemaal uitproberen.

It was professional and amazing

The products are exactly as described, very efficient and quick with delivery. The box and packaging were perfect.

Ben lang klant tot nu toe alles correct en goede kwaliteit.

Prima ervaring

makkelijk bestellen, duidelijke informatie over bezorging en op tijd geleverd

Zeer tevreden.

Super snelle levering, kwaliteitsvolle aziatische producten.

Betrouwbaar en goed!

Ik ben al jaren een tevreden klant.

Geograaf 13

6921EW Duiven