Cheap and Quality

A+++

geweldig,super

Goed product,snelle levering,super,super

Altijd tevreden

Altijd netjes en op tijd geleverd. Heel veel keuze en lekkerrrrr.

Zeer goede winkel

Altijd een leuke winkel om boodschappen te doen. Ruim assortiment, goede kwaliteit en redelijk geprijsd. Ook online bestellen werkt prima.

Alles op tijd en keurig verpakt afgeleverd, alleen geen e.mail wanneer en door wie het afgeleverd wordt

Alles heel vlot verlopen

Prima product, leveringsdatum onbekend tijdens bestelling.

Het zou handig zijn als ik de dag van bezorging kon kiezen. Er zijn dagen dat ik weet dat ik niet thuis zal zijn.

Mooie artikelen, van goede kwaliteit, redelijk geprijsd en snel verstuurd.

Soms rommelige winkel in Hoofddorp; veel dozen voor het schap niet uitgepakt en lege schappen. Behulpzame medewekers.

Goed bedoeld, maar...

Ik kreeg een ander product dan besteld. Eerst goed geholpen via de app. Maar op een gegeven moment geen reactie meer. Daarnaast was de grootverpakking van het door mij ontvangen product maar beperkt houdbaar.

Veel vertraging

Duurt dagen voor order gepicked word

Gewoon top

Keurig verpakt

Ietsje lange levering

Prima voor elkaar

Prima voor elkaar

Goedmaarkanbeter

De producten die je nodig heb, reguliere producten aan de dure kant(in vergelijking met de bekende supermarkten). Wat echt verbeterd kan worden is de levertijd; 3-4 dagen voor boodschappen is lang zeer zeker daar het door post.nl wordt geleverd en niet door eigen logistiek transport

Nooit meer online

Normaal ga ik altijd naar 1 vd de winkels (een dikke 10 voor Breda en Den Bosch) maar wegens tijdgebrek nu snel online besteld. Er stond bij voor een bepaalde tijd besteld volgende dag geleverd! De bestelling werd 9 !!!!!!!!!!!! dagen later geleverd, werd wel een keer gebeld tussendoor over 3 producten die niet op voorraad waren. Kreeg excuses maar had op z’n minst wel een tegoedbon ofzo verwacht! Maar dit dus nooit meer, zwaar teleurgesteld omdat ik een paar producten 2 dagen later echt voor iets belangrijks nodig had.

Helemaal goed

Was vaste klant bij Amazing Oriental in Breda, maar verhuisd naar Enschede, en helaas.... niet meer in de buurt! Dus erg blij met de webshop.

Eerste bestelling geplaatst. Ben heel tevreden. :-)

Zeer positief verrast over de website en de manier waarop ik on-line kon bestellen. Top.

Top winkel!!!!

Top winkel!!

Goede service. Via de app contact gehad. Snel en vriendelijk.

Mijn bestelling was tip top in orde En was heel goed verpakt (Breekbaar)

Uitstende en snelle service en attention personeel

Uitstekende en snelle service alsmede zeer attention en service gerichte staf

ok

ok

Zoals gewoonlijk snel online bestellen en snel thuis geleverd

De selectie is ontzettend gevarieerd en bestellingen worden altijd binnen een paar dagen thuis bezorgd. Producten altijd van goede kwaliteit. Zeker aan te raden!

Mooie producten, goed verpakt, bezorging prima en een goede service …zeer tevreden!

Super goed

Super goed winkel