Heel veel keuze

Er zijn veel producten! De levertijd is een beetje lang maar dat's oke Ik ben tevreden, echt een aanrader! Dank u

Prima producten

Mooi ruim assortiment en wordt goed verpakt opgestuurd

Goed assortiment, leuke aanbiedingen

Altijd voldoende om uit te kiezen en op voorraad, prijzen zijn goed.

Goede producten en een snelle levering.

Sehr zuverlässig und schnelle Abwicklung und Lieferung

Lieferung nach Deutschland innerhalb 4 Tagen nach Bestellung

Snel geleverd en goede klantenservice

Na heel veel bestellingen voor het eerst een bestelling dat ruw behandeld was, waarschijnlijk door het transport. Ketjap had enorm gelekt, gemeld bij de klantenservice en gelijk hebben zij gehandeld. Bedrag overgemaakt en een tegoedbon gekregen. Goed opgelost, kunnen veel bedrijven van leren.

Was snel bezorgd

Mooie site en snelle en goede levering!

Amazing Oriental heeft alles wat ik zoek! Een goede en snelle levering en zorgvuldig ingepakt.

Amazing !!!!

Perfect , nooit problemen gehad . Een dikke aanrader !!!

Prima om online te bestellen. Je moet alleen rekening houden met een langere levertijd.

Top produkten

Ruim assortiment aan top produkten, zeer netjes en voedselveilig geleverd aan huis zonder de koude-keten te onderbreken. De klantendienst is ook zeer vriendelijk en gedienstig. Graag tot een volgende keer!

Altijd prima, goed verpakt ivm glas.

Ik bestel regelmatig hier en het ziet er altijd keurig uit.

zeer goed

Alles netjes en snel geleverd

Ik heb niet veel ervaring, dit was de eerste keer. Vandaar een 7. De bestelling was netjes verpakt en compleet bezorgd. Enig nadeeltje...het duurde lang,ik was bijna vergeten dat ik iets had besteld ;-) Bedankt,fijn dat ik kon bestellen wat ik zocht.

Goed en snel service

Ik ben heel tevreden voor de fijne en vriendelijke service

Snel en keurig geleverd

Makkelijk om te bestellen en super snel en goed verpakt geleverd. Ik ga er vaker bestellen.

im disappointed

i ordered specific amount for dry goods and for frozen foods but all my orders are shipped to frozen foods . so all are delivered frozen even a ****ing dried noodles and good in can.

Goede service houd zich aan de afspraken

Vlotte manier van bestellen, levering normaal, juiste verpakking

geen problemen

geen ongewenste problemen

gewoon goed

alles is lekker

Goede producten

Goed verpakt en de producten hebben een verre houdbaarheidsdatum.

Super tevreden.

Top producten !!

Lekker - snel - gezond!!

Ik ben heel tevreden met jullie producten ! Ik maak ze vaak klaar en verwerk ze met mijn leftovers tot een heerlijke maaltijd!

Geograaf 13

6921EW Duiven