Was snel geleverd, er was een verkeerde product geleverd dan wat ik besteld had. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice medewerkster was zeer beleefd en attent, het probleem was snel opgelost en het bedrag was ook snel teruggestort. Toppie

Geweldig.

Snelle bezorging en lekker duidelijk, producten ook altijd goed.

发货迅速

客服回应迅速

• 您会推荐我们吗? Yes

Netjes en verzorgd thuisbezorgd

zeer tevreden

Producten als veracht, zeer tevreden

Amazing

Het is makkelijk en duidelijk bestellen. Ze hebben veel.

zeer goed

goede levensmiddelen, op tijd geleverd.

assortiment is OK. VISA werkt niet

Kan nooit afrekenen met mijn creditcard

Had een bestelling geplaatst maar was niet volledig meer in voorraad. Er werd telefonisch contact gelegd met mij en samen hebben we toch nog een oplossing gevonden. De rest werd gecrediteerd ook dat stond heel snel op mijn rekening. Zoals gezegd heel goede service, dat had ik eerder ook al meegemaakt dat ze als er iets is ze het telefonisch mededelen. Komt toch even anders over. Top!!

Top winkel en webshop

Altijd goed geholpen, ook via de webshop. Groot assortiment en vriendelijke mensen

Gemakkelijk

Vroeger woonde wij in een grootstad en daar was alles te krijgen, nu wij landelijk wonen is dit de ideale oplossing en prijzen zijn bijzonder democratisch. Dus proficiat met je zaak, doe zo verder.

Fijne webwinkel

Goed overzicht en snelle levering

Vriendelijk, snel en compleet

Omdat er 1 product niet geleverd kon worden werd ik gebeld met deze mededeling en gevraagd of ze het mochten vervangen door product x. Heel fijn dat het persoonlijk werd besproken met mij en de volgende dag had ik het pakket binnen, goed verpakt. Fijn dat het zo kan! Absolute aanrader.

Supersnelle verzending en heel goed product

Geweldig geholpen!

Had met spoed mijn bestelling nodig en volgende dag had ik hem ontvangen. Dus vandaar die 10

Dik tevreden

Ik ben dik tevreden over de producten, de staat waarin ze bezorgd werden en vooral de bezorgdienst waar ze voor gekozen hebben welke de gemaakte afspraken nakomen en je goed op de hoogte houden dmv track en tracé, mail en sms

Fantastische service en hele keurige aflevering

Terwijl de bestelling al geplaatst was, kwam er een product weer op voorraad. Deze hebben we er nog bij kunnen krijgen, super. Tevens is de aflevering keurig. Net als de verpakking. Niets op aan te merken!

Goed.

Mijn eerste ervaring is goed en met de laatste levering was helaas de zak met 10 kg rijst op zijkant helemaal gescheurd daarvan was een kwaad van de rijst in de doos lag.

Elke keer wanneer ik iets bestel ontvang ik het super snel ook al is het de drukste week van het jaar heb ik het binnen 2 werkdagen ontvangen. Alles is in orde en ik blijf zeker verder bestellen

Livraison conforme à la commande

Les frais de livraison en France est un peu élevée, mais la marchandise est conforme et bien emballée

Snel geleverd, goed verpakt

Tevreden

Ik ben zeer tevreden , de artikelen , het verpakken en de bezorging , uitstekend.

Snel en goede produkten

Zelfs rond de kerst was de zendingen gewoon op tijd. En de producten waren goed

Accuraat en kwalitatief goed

Bestellingen is eenvoudig te plaatsen. Kwalitatief goede producten die ook goed verpakt zijn verzonden. Heel fijn .

Geograaf 13

6921EW Duiven