Top producten!

Ik bestel al enkele jaren online en tot heden altijd tevreden, de producten zijn zorgvuldig ingepakt. Ruime keuze aan aziatische producten.

Top service !!

Wij willen jullie bedanken voor de goede service alles is netjes verpakt en in goede orde ontvangen !!

super vriendelijke klanten servies

super vriendelijke klanten servies

Correcte service

Bestelling ging vlot. Producten zijn zeer goed verpakt.

Uitstekende producten

Theeservies besteld en heerlijke jasmijn thee. Aanrader!

TOP

Snelle levering, veel keuze. Op de hoogte gebracht dat er een product terug op stock is. Mijn product direct terug besteld . Ga zeker nog bestellen. Er is nu zelfs nog een bestelling onderweg . TOP TOP TOP

Levering was super snel

De spullen werden goed verpakt tevens was de levering super snel. Top gedaan.

Exactly what i wanted, and one day after i ordered it!

Heel goed.

Top op tijd en heel goed in producten.

Snelle en gratis verzending (vanaf 39 euro). Geregeld goede promoties om je voorraad terug aan te vullen. Goede kwaliteitsproducten. Normale prijzen zijn wel aan de hoge kant.

Uitstekend.

Snel geleverd (ong. 2 werkdagen), juiste producten, kwalitatief en in de juiste kwantiteit (al enkele keren gevarieerde bestelling gedaan van telkens in totaal +- 12 - 15 kg, dus niet zomaar 'een pakje noedels' besteld). Top!

Perfect!

Prima dienstverlening

Betrouwbare leverancier

Ik koop hier al jaren tot tevredenheid. De levertijden zijn soms echter wat langer, en men is niet altijd even vlot in de communicatie daarover. Verder niets dan lof.

super makkelijk

doordat de winkel in het centrum van Maastricht ligt en de Q parking aardig oploopt voor er maar even te zijn... is dit een ideaal oplossing... geen hoge parking kosten meer en geen gesleep naar de auto... het word mooi aan de deur geleverd... ik ben weer voorzien van heel veel mogu mogu....

Goederen worden zorgvuldig verpakt!

snel,compleet maar VISA werkt niet

Groot assortiment, snelle levering, maar helaas werkt betalen via VISA niet

Moest wat wachten op de levering

Ze zijn populair en druk dus je moet even wachten voordat je diepvries producten worden geleverd. De informatie daarover zou op de website moeten worden aangepast. Ik rekende op 4 dagen werd 5. Alle bestelde producten waren beschikbaar anders zouden ze mailen voor een vervanging, ze zijn goed verpakt en kwamen heel aan.

Snel en lekker

Snel en lekker

Trage levering

De producten zijn goed maar de levertijd is soms 4 a 5 dagen en een slechte communicatie daar over

Goede en snelle service

Altijd goed

Altijd goed

Blij dat jullie er zijn

Terrible shipping

No update at all on shipping for over 10 days!

snelle verzending en uitstekend verpakt

zie boven en ook een mooi product.

Geograaf 13

6921EW Duiven