Prima.

Snelle en directe levering.

Hele snelle en goede service

Ruime keuze, supersnelle bezorging, top!

Altijd fijn om op de website van Amazing Oriëntal te neuzen en dan je virtuele boodschappenkar te vullen. De bezorging is super snel en alle items waren goed verpakt, alles kwam aan in perfecte staat (ook de koekjes!) Via e-mail goed op de hoogte gehouden over het bestelverloop en verzending. Alles helemaal top!

Altijd alles verkrijgbaar en snel

Altijd alles verkrijgbaar, snel en goed verzorgd

Heel goede ervaring

Snelle afhandeling en bezorging

Twee artikelen zijn over datum

Twee artikelen zijn over datum. Wil mijn review best aanpassen als ze die omruilen voor goede datums. De vorige keer hebben ze dat niet gedaan namelijk want ik zou in de outlet hoek besteld hebben waar ze over-datum voedsel verkopen, wat volgens mij wettelijk niet eens mag, maar ik had her-besteld via een klik op vorige bestelling zonder naar een outlet hoek te kijken.

Niks mis mee

Natuurlijk is het leuker om naar de echte winkel te gaan (ik ken die in Den Haag Ypenburg) want dat is gewoon echt een uitje, maar als dat er niet inzit is de webwinkel ook prima. Goede service ook; ik kreeg een lief telefoontje dat hele peperkorrels niet in het magazijn waren maar dat in de filialen gezocht zou worden en dat mijn bestelling misschien wat langer zou duren. Peperkorrels waren dus uiteindelijk gevonden en mijn bestelling arriveerde, goed ingepakt met breekbare potten/flessen extra goed verpakt.

Tevreden

Veel keuzes, levering snel, echt aanraden.

兩日內收貨

貨品包袋整齊安全,而且食品有效期都很長,客務有效率

• 您会推荐我们吗? Yes

Superfijn alles op tijd geleverd!!!

Alles ok

Besonders goed

Satesauce en seroendeng Sauce smaakt heel goed. Levering was heel snel.

Alles super!

Schnelle Lieferung, Info über wieder verfügbare Artikel- hat alles sehr gut funktioniert

Duidelijke overzicht

Kon snel de artikelen vinden voor mijn recept en het werd snel geleverd

Er mist één Fernandes

Na het openen van het doos en soorteren kwam ik achter dat ik een Fernandes Crème Ginger mist.

Veilig verpakt en snel geleverd!

Mijn favoriete sambal werd snel en veilig verpakt geleverd. Tijdens het hele proces werd ik op de hoogte gehouden.

Snel, verzorgd. Redelijk veel keus

Steeds meer keus in artikelen en een uitkomst als er geen toko in de buurt is.

Sehr zufrieden

Ich bin sehr zufrieden um von diesem Lade einzukaufen. Die haben wertvolle Sache mit sehr guten Preise und auch die Lieferung ist schnell

gewoon prima

gewoon prima

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Alles wat ik bestel word prima geleverd, goede verpakking. Op tijd bestellen snel geleverd

Très bien

Très bien livraison rapide

Prima service en snelle levering

Goed zoals altijd

Zeer uitgebreid assortiment. Zeer snelle levering en prima verpakt. Dé plek om je Aziatische ingrediënten te kopen.

zeer goed

als jullie iets niet hebben bellen jullie en vragen of er iets anders in de plaats mag geleverd worden das is toppie.

Geograaf 13

6921EW Duiven