Buitengewoon tevredenstellende on-line shop in NL!

Bijzonder groot assortiment uit vele landen, redelijke prijzen, prompte levering, goede service en echt vriendelijk, begripvol en kundig personeel!

Roedjak zonder smaak is ook roedjak.

Wat een domper, bestel je vanuit Frankrijk Roedjak en dan krijg je iets waar totaal kraak nog smaak aanzit. Jammer, heel jammer!

snelle service

producten worden snel geleverd

Goede service en kwaliteit producten

goede communicatie

goede com

Ik bestel wat ik graag wil hebben en krijg het binnen korte tijd geleverd in perfecte staat. Heel erg blij met de webwinkel. Dank je wel. Gr Marjan

vlotte levering - prima verpakt

Het is ideaal om oosterse sausen en kruiden vlot via het internet te kunnen bestellen. Bovendien zijn alle glazen producten apart verpakt.

Gedeeltelijke levering duurt erg lang

Pakketten gedeeltelijk geleverd. Eerste levering ging snel. Tweede levering nog altijd niet binnen, terwijl status 'op voorraad' staat.

Snel, goed verpakt

Mijn bestelling was snel binnen en als was netjes ingepakt zodat het niet kon breken l.

Perfekt

Parfait du début à la fin.

keurig en netjes bezorgd

zo als beloofd binnen 3 werkdagen te leveren

Alles keurig afgehandeld van bestelling tot levering door Post NL

非常满意的购物

快速,包装非常到位

Veel keuze vlotte levering

Goede website met veel keuze en alles duidelijk

super dat jullie gratis verzending hebben

ik vind het fijn om van huis uit , wegens gezondheid redenen, gewoon vanuit huis lekker te kunnen bestellen wat ik nodig heb.. Super met de gratis verzending

Ok

Ok

Perfect verpakt en zeer snel verzonden

Vele glazen potten met sauzen en atjar zijn perfect per stuk verpakt en beschermd in een binnen doos verpakt waarna deze weer beschermd in een buiten doos is verpakt. Alles perfect ontvangen.

Uitstekende ervaring met online bestellen.

Ook de service en vriendelijke behandeling in het filiaal in de Flinesstraat in Diemen is perfect!

Snel geleverd prima service

Snelle levering, maar uiterste verkoopdatum niet oké

De flesjes die wij bestelden waren razendsnel binnen. Maar de uiterste verkoopdatum verloopt zeer binnenkort (week). Dat is eigenlijk niet oké!

Goed verpakt en snel geleverd

erg goed

erg goed en snel aflevering.

Plezierig en goed

Prima producten, ruime sortering, overzichtelijke site en snelle en goed verpakte zendingen.

Geograaf 13

6921EW Duiven