Bestelling keurig geleverd

Bestelling is op tijd, compleet en goed verpakt geleverd. Een schoolvoorbeeld zoals het eigenlijk altijd moet zijn!

Goede service , snelle levering

Goede service, snelle levering

Good deal

Very fast and product very good protect for shipment

Alles goed ingepakt en snelle levering

Tot hiertoe altijd super tevreden!

Zorgvuldige verpakking, aantrekkelijke prijzen! Al jaren klant! Ruime productenkeuze. Snelle levering.

Alles wordt snel geleverd en de producten zijn effectief wat wij wensen. Zeer vriendelijke en behulpzame klanten ondersteuning.

Top top

Snelle levering en netjes verpakt. Top produkten

Gevarieerd

Betrouwbaar, goed,

Highly recommended

Good assortment of Asian products at reasonable prices. Shipping was fast and efficient. Highly recommended!

Goede website en snelle levering

snel, goed mooie kortingen

Het bezorgen zelf duurt 1/2 dagen. De service is snel en prima. Producten zijn vers en in goede staat. Bedankt Oriental ❤️ Ik ben echt heel erg onder de indruk.

Goede kwaliteit Op tijd geleverd

Helemal goede service

Snelle levering, alles op punt. Nix over te klachten. Goede web winkel.

Zeer goed.

Goed bezorgd en goed verpakt.

alles zo als het moet zijn

heel goed prima

Ondanks dat mijn bestelling een langer tijd niet leverbaar baar was ben ik goed op te hoogte gebracht en wanneer ik belde ben ik vriendelijk en op een respect volle manier behandeld en ze hebben van wegen het lange wachten een product die ik heb besteld 1extra gratis geven dat vind ik best netjes van jullie organisatie

Good product

Quick delivery, good product

TOP WINKEL

Deze winkel heeft veel assortiment van hele aziatische producten..Filippijnen,Korea,Japan, etc... heel top!!!

Gewoon goed

vriendelijke en hulpzaam

Goede en snelle service alsmede aflevering

Goede en snelle service. Ook zeer snelle aflevering

Bijna helemaal goed.

Veel keuze uit goede producten. Helaas de laatste keren bepaalde dingen niet op voorraad.

snelle service

de produkten is netjes ingepakt

Hoe kan ik jullie beoordelen als ik nog niets ontvangen heb?

er valt nog niets te beoordelen. Misschien toch de levering af wachten!

Altijd netjes and snel geleverd

Altijd netjes and snel geleverd