Super. Fast, easy and fair price

Great service. I will keep coming back

Netjes verzorgd

Keurig netjes verzorgd

Very good webshop

Ordering and shipping all went smooth. I didn't get a mail saying the package had been shipped. I found out by visiting the website. Other than that everything was very good.

Loopt perfect en snel, niets op aan te merken!

ben tevreden

uitstekend super

Goed assortiment, maar rare communicatie.

Persoonlijk zou ik het fijn vinden als er tijdens het bestellen al een verwachte bezorg datum wordt aangegeven. Ook kreeg ik een verkeerde bestelling. Nu was dit in mijn geval helemaal niet erg want ik kreeg meer dan ik had besteld, maar het is natuurlijk wel iets om aan te werken.

Snel bezorgd.

Prima afgehandeld en snel in huis.

Weet het nog niet

Met de betaling ging het niet helemaal lekker , kon pas de anderedag met bank app betalen

Je besteld en heb het snel in huis. Ze houden je goed op de hoogte over je pakket

Super groot aanbod snelle levering

Fijne webshop. Ben al vaak op vakantie in de fantastische fysieke winkel in Maastricht geweest en vanuit mijn woonplaats is het fijn om online te kunnen bestellen. De keuze is enorm en kan alle sambals vinden die we lekker vinden. Ook specerijen en kruiden. Al mis ik wel Dragon en Selderijzout, die ik vaak gebruik. Tijm, Basilicum en Oregano hebben ze daar en tegen wel en tegen een zeer interessante prijs. Misschien nog een puntje van aandacht. Voor de rest de beste Aziatische ‘snoepwinkel’ die er is. Ben nog lang niet uitgestudeerd op het assortiment.

Netjes afgeleverd

Bestelproces en verpakking goed en duidelijk.

Snelle levering en goed product.

Zeer goede service, een product was niet meer in voorraad en is onmiddellijk terugbetaald, alles heel goed en veilig verpakt.

Grote assortiment.

Bestelling werd super netjes ingepakt, en redelijk snel verzonden.

het zijn toppers

ik bestel online en als ik mijn pakje thuis krijg is die met zorg heel goed verpakt geweldig toppers

Keurig op tijd en top verpakt

Keurig op tijd en top verpakt.

alleen maar goede ervaringen

Ik bestel al jaren bij AO en kom regelmatig in de winkel, ze hebben een uitgebreid assortiment en als ze het niet hebben willen ze het graag voor je bestellen. Service is uitstekend, alleen maar positief.

Snelle bezorgservice

Goederen worden snel en correct bezorgd door PostNL.

Makkelijk in de TOKO bestellen

Bestelling ging gemakkelijk en vlot Door een foutje bleef de bezorging uit Na contact is dit prima opgelost

Betrouwbare goed shop

AmazingOriental.com levert altijd netjes, communiceert correct en snel, en heeft een zeer uitgebreid assortiment. Alles wat je nodig hebt eigenlijk :-) NB Pas op: er circuleren momenteel veel nepshops op internet die deze webshop geheel hebben gekopieerd. Goed het internetadres intypen dus!

Top producten

Ze waren 2 producten vergeten in te pakken van mijn pakket, heb meteen een mail gestuurd en kreeg dezelfde dag nog een reactie terug!! Een dag later misschien 2 dagen later kreeg ik mijn 2 producten na gestuurd!!! Super vriendelijk contact via de mail en erg snelle reactie en toezending FANTASTISCH!!! tot de volgende x weer :D Groetjes een super tevreden klant!! TOP

Tevreden

Ik ben blij dat ik deze winkel ontdekt heb. De site mag wel iets overzichtiger. En levertijd van verse producten is wel erg lang.

Mijn bestelling was incompleet, na ze op de hoogte te hebben gebracht kreeg ik binnen 2 werkdagen een reactie. Het was een klantvriendelijke antwoord en een snelle afhandeling, binnen een dag kreeg ik het bedrag van de niet ontvangen bedrag terug. Ik ben zeer tevreden over de klantenservice.

uitstekend

snel geleverd, prima service