Mijn bestelling was incompleet, na ze op de hoogte te hebben gebracht kreeg ik binnen 2 werkdagen een reactie. Het was een klantvriendelijke antwoord en een snelle afhandeling, binnen een dag kreeg ik het bedrag van de niet ontvangen bedrag terug. Ik ben zeer tevreden over de klantenservice.

uitstekend

snel geleverd, prima service

1 van de beste Toko s van Nederland

Website simpel en duidelijk. Bezorgen snel .

Snel verstuurd

Snel voor bezorgen .verpakking is goed. Beste.

Ik heb altijd goede ervaringen met deze website

Goed ik zou ook mijn familie en vrienden aanraden.

Efficient

Snel

Super goede service

Hele fijne website, zeer overzichtelijk. Bestelling was heel snel verzonden en alles super netjes ingepakt. Nogmaals bedankt!

Geweldige producten

Inmiddels al een aantal keer bij Amazing Oriental besteld, altijd zeer goede producten. Netjes verpakt en snel geleverd.

Was weer goed geregeld

Heerlijke spullen

grote assortiment

Voor asiatische gerechten is het met een grote keuze goed en met een grote assortiment aan kruiden aanbevolen,ook de preis is betaalbaar.Verzending is goed verpakt en wordt snel bezorgd.

Goed n snel services

De artikel zoals op geschreven

Uitstekend service

Snelle en goede levering!

Snelle levering door PostNL en erg klantvriendelijk!

Bijna perfect

Prima levering alleen kreeg ik geen melding van de verzending of een track en trace code. Vandaar geen 10

Goede producten

Goede producten

De bestelling kwam eerder dan ik verwacht had. Keurig netjes ingepakt in een stevige doos. De producten hebben een lange houdbaarheidsdatum, wat ik heel erg belangrijk vind. Kortom, top service!

snel en correct

zeer snel en correct

assortiment; levering

breed assortiment van produkten- levering zou sneller mogen

Altijd uitstekend

Altijd een uistekende ervaring .

Snel geleverd.

De bezorgd was op tijd.

Top top top

Goede producten snelle verzendservice

Super heel fijn

Woon in haarlem en hier is maar 1 toko en superduur dus fijn dat ik online kan bestellen woonde eerst in amsterdam noord dus was zo bij de toko maar nu betaal ik 12 euro treinkaartje om naar amsterdam te komen plus nog kosten vam ov dus bestellen is veel goedkoper

Snelle leveringstijd met ruime voorraad!

De winkel bied een ruime aanbod van voorraad en levering voldoet aan de voorwaarden!

Geograaf 13

6921EW Duiven