Producten zeer goed.

Altijd tevreden over de producten en prijs. De levering is ook redelijk snel. Voor het eerst contact gehad met hun klantenservice via de telefoon. Aardig iemand aan de lijn gehad, maar ze nam op in het Engels en sprak geen Nederlands. Was voor mij geen probleem, maar niet iedereen kan Engels goed genoeg om een probleem goed te verworden of een vraag te stellen. Het is natuurlijk wel een Nederlandse webwinkel. (maar misschien hadden ze je doorgeschakeld naar een collega die wel Nederlands spreekt mocht je geen Engels spreken.)

Zoals altijd snel geleverd, echt top!

Fast

Very fast, well packed! But the plum poeder that I ordered will expire within in two weeks!!!! I ordered 4 of them.

Always good service

Correct picking and delivering goods in good time

Good

The products were nicely packed and everything was fine. The order was announced as shipped but it took 2 days until the courier actually received it.

Uitstekende producten en service

Aanrader! Assortiment en prijzen zijn heel goed. En de klantenservice is geweldig.

Bestelling snel geregeld. Netjes verpakt en goede producten

Wat is er met Amazing Oriental aan de hand

Voor mijn ongeluk kwam ik in de winkel en sinds kort na mijn ongeluk, wegens invaliditeit, bestel ik online. Altijd goede ervaringen. Nu ging alles mis. Betaling, producten etc. Gelukkig via telefoontje alles snel opgelost. Product wordt vergoed en betaling via andere weg. Ben tevreden. Goede service!

Snel service

Snelle levering en heerlijke producten.

Ik had een grote bestelling gedaan, bij aankomst bestelling bleken er 2 producten niet geleverd, kort email contact gehad en de producten zijn de zelfde dag nog op gestuurd. Zeer netjes, snel en begrip vol geholpen

Fijne winkel, veel producten

Ook altijd goed verpakt

Duidelijke communicatie

Snel geleverd. Communicatie duidelijk.

Alles was netjes verpakt en snel geleverd.

Altijd snel en goed ingepakt

Uitstekend klantenservice, 100%!

Zoals beloofd

Levering verliep precies zoals beloofd. Enigst minpuntje is dat 1 product dicht tegen de houdbaarheidsdatum zat.

Snel!

Super snelle levering van lekkere eten!

Uitgebreide keuze en vlotte levering

verse en diepvries producten waren zorgvuldig verpakt en de levering van NL naar het buitenland uitstekend georganiseerd, ik zal hier zeker opnieuw bestellen

Alles super!

Alles super! Schöne Verpackung.

Wauw is het er met Oriental packing gebeurd?

3 dozen werden bezorgd. Droge producten, diepvries producten en natte gekoelde producten door elkaar bij elkaar. Bijvoorbeeld knoflookbollen zaten bij de natte groenten. Bouillonblokjes en krokante gefrituurde mix voor Saoto bij de diepvriesspullen. De spekkoeken waren duidelijk uit de diepvries en is inmiddels ontdooid, waardoor de houdbaarheid gekort is. De tahu geplet doordat het fout is opgestapeld. De 2 grotere en 4x 1-portie pakjes rijstnoedels, 2 pakjes bamboo shoots en 2 pakken pinda's zonder vlies @ 1 kg zijn bevroren geraakt omdat ze bij de diepvries producten zijn gedaan. Het is nu niet lang houdbaar, want nadat het bevroren is, is schimmel gevoelig. De flessen zijn wel keurig ingepakt zoals ik van Oriental gewend ben. Al met al indien met vaardigheid, inzicht en zorg zou zijn gewerkt, waren er 3 kleinere dozen 1 voor diepvries, 1 voor gekoeld, 1 voor droge producten, voldoende geweest. En de producten bij soort gesorteerd.

Goed verpakt en snelle levering

goede service, ik ben zeer tevreden

goede service, ik ben zeer tevreden

perfect!

Al jaren klant in de winkel en met corona online, zo blij met de diepvries verzendingen ook. Top!

Makkelijk bestellen en duidelijk

Mooie website duidelijk en makkelijk bestellen

Sometimes you need to know what you get

Generally, as usual good experience, however this time a star off for misleading product name/picture. I ordered "mashed taro paste" and only upon receiving I found out that in any other language on the packaging it was named "paste with taro flavour" and only contained 0.01% taro. That wasn't shown on the website. "Mashed taro paste" does imply there's at least a bit more than 0.01% taro, doesn't it? Please put it a bit more honestly on the website.

Geograaf 13

6921EW Duiven