Heerlijke waren.

Alle bestelde producten kwamen keurig op tijd en waren prima verpakt. Fijn dat ik nu weer een voorraadje heb.

Super snelle levering

Super snelle levering en heel goed verpakt. Ik had schalen besteld en die waren mooi en goed verpakt. Héél blij mee.

geweldige winkel

alles is zorgvuldig verpakt ,en de producten zijn geweldig en niet al te duur en lekker een geweldige winkel

Bananenchips was plat

De bananenchips zat wel vrij bovenin, maar langs zware dingen die niet praktisch getetrist waren. Dus alles lag door elkaar toen in de doos opende. Maar wel lekkere dingen gekocht verder. Edit: ik kreeg een mail van Kiyoh dat de Amazing Oriental vroeg of ik mijn review kon aanpassen. Maar er is geen reactie geweest van de winkel zelf dus ik vraag me af waarom ik hem aan zou passen, nu...

Snel geleverd en goed verpakt

Zeer tevreden, producten werden snel verstuurd en waren in prima staat

Super goed

Heeft vele soorten producten, snelle levering en goed ingepakt het breekbare is zo goed als onbreekbaar klaar gemaakt

Lekkere ontdekking!

Mooi dat je een pakket kunt bestellen, als fan van de Aziatische keuken om zelf mee te koken!

Alles gewoon oké.

Zeer goed verpakt. Snelle levering.

Ongelooflijkfantastischperfect

Altijd perfect in orde , super comunnicatie,zeer snelle levering, wij zijn fan ... al een hele tijd

Ik miste producten

Kreeg een mail toegestuurd, die ik na het omtvangen van mijn bestelling pas had gelezen, dat er 2 producten niet leverbaar waren. Er zouden vervangende producten geleverd worden als ik niet op tijd zou reageren, maar er is uiteindelijk niets vervangen en ik miste de 2 producten ter waarde van ongeveer 12 euro.

I am so satisfied with my order

I booked my order this Wednesday and received this Saturday . I am so satisfied with my experience .

Goederen ontvangen, heel soepel, heel erg bedankt!

Goederen ontvangen, heel soepel, heel erg bedankt!

KEURIG OP TIJD

ALLEEN ALS ER IETS NIET MEER IN VOORRAAD IS HEB IK EEN PROBLEEM VOORAL ALS HET REEDS OP MIJN WENSLIJST IS. EVERT

is oké

naar mijn mening zou de levering wat vlugger mogen. anders had ik jullie een 9 gegeven.

altijd betrouwbare levering

altijd goede en bijzondere producten van top kwaliteit

tot nu toe goed eenmaal vergissing omwille foute levering maar klantenservice zeer vriendelijk en de waar prima

Snelle levering van bevroren en gekoelde artikelen. Bellen netjes op om leveringsdatum hiervoor (iedere vrijdag) af te stemmen. Aflevering ook via track en trace te volgen met regelmatige updates. Vriendelijke en correcte logistieke partner ook.

Prima klantenservice!

Artikel uit grotere bestelling was niet voorradig. Dag voor levering werd ik gebeld met prima alternatief. Daarnaast nog even snel de order doorgelopen en kreeg prima tips over de verwerking van mijn aankopen! Niet alleen denkt de klantenservice met je mee; ongevraagd geven ze ook prima kooktips!

Geweldig, alleen de website is niet gebruik vriendelijk

Fijn dat het toch eerder bezorgd kan worden. Alleen de website heeft wat storingen bij het bestellen. Als je de volgende pagina’s van het winkelmand wil bekijken. Krijg je rare tekens.

Snel geleverd en veilig ingepakt in de doos

Ik ben reeds lange tijd klant en heb nog nooit een probleem mogen ontvangen ...doe zo verder

Verpakking Beschadigd

Snelle levering maar verpakking is kapot waarschijnlijk omdat de rijst van 20 kg te zwaar is. Gelukkig niks ontbreekt.

Snelle levering, goed verpakt

Verwachting op mijn pakket was donderdag. Ik had het dinsdag al binnen. Gewoon prima

Veel keuzes uit Azië

Er zijn variëteiten van kwaliteitsproducten uit Azië met een betaalbare prijs. De levering is snel (meestal binnen 48 uur), traceerbaar en de verpakking is ook goed. Daarom is deze winkel een van mijn favorieten.

Snel verzonden

Dinsdag besteld en donderdag in huis! Alleen zou het fijn zijn als er een optie zou zijn om als de bestelling gratis bij een vestiging zelf opgehaald kunnen worden. Nu waren de verzendkosten hoger dan mijn bestelling zelf.

Geograaf 13

6921EW Duiven