Fijne store, kleine maar...

Tot voor kort kon je als klant inloggen, je winkelwagen volgooien en snel je hond uit gaan laten. Kwam je terug, was je wel uitgelogd, maar je kon opnieuw inloggen en weer doorgaan met toevoegen. Dat is dus nu niet meer... log je uit, gooien ze je winkelwagen leeg.... VET BALEN!!!! Akties weg, lijst weg, zin weg! Ben heel blij met de productkeuze die ze bieden, maar als het zo blijft is het voor mij klaar.

Goed dank je wel!.

Goed, dank je wel!.

Goede site,veel aanbod

Bestel er regelmatig. Veel aanbod en goed geprijst.

Fantastische shop

Heel leuke shop, veel producten, uitgebreide keuze en alles tegen scherpe prijzen.

Retourneren is slecht

Het retourproces is zeer slecht. Ik heb vorige week een retouraanvraag ingediend en tot op heden nog geen reactie ontvangen. Er staat op de retourpagina dat ze administratiekosten in rekening brengen bij het weigeren van het pakket aan de deur, dit druist tegen de wet in en mag niet. Ik heb een paar verzegelde sausflessen gekocht, één uitgeprobeerd, echter wens ik de overige flessen te retourneren. Jammer dat het hier altijd een probleem is bij het retourneren. Ik zal overwegen een klacht in te dienen bij verschillende instanties want menig bedrijf heeft al eens forse boetes opgelegd gekregen voor het weigeren van retour.

zeer goed

vriendelijke bezorger, alles netjes verzorgd, en vers.

Goede ervaring

Ik ben super tevreden met de bestelling die ik al snel geleverd heb gekregen, op de goede manier verpakt zodat alles heelhuids is aangekomen Wel ben ik minder tevreden over jullie side helaas Dingen zijn moeilijk te vinden zoals bijvoorbeeld ketumbar, bleek dat ik ketoembar moest intikken Óók als je één pagina terug wilt klikken kom je opeens terug bij de Google zoeken page Het zoeken naar producten vond ik moeilijk omdat regelmatig in eerste instantie lijkt of jullie het niet verkopen terwijl jullie het wél verkopen maar moeilijk te vinden Maar eenmaal gevonden en besteld ben ik dik tevreden!

Goed assortiment en keurige snelle levering

Goed assortiment en keurige snelle levering

veilige verpakking en snelle levering

veilige verpakking en snelle levering

goede service

producten waren zeer goed verpakt. En zeer smaakvol, echt geweldig

T!O!P!

Zoals altijd: betrouwbaar, snel en goed verpakt, gewoon heel erg goede service. Hartelijk dank. Graag tot de volgende keer!

Lange levering

Bestelling geplaatst en uiteindelijk meer dan een week moeten wachten tot het geleverd is; De zending was niet opgehaald door PostNL en daarom ook nog eens over het weekend heen getilt. De producten daarin tegen zijn wel goed en netjes verpakt. Heb niet snel.se producten nodig, dan is het zeker aan te raden hier te bestellen, maar houdt er dan wel rekening mee dat je een flinke tijd moet wachten voordat je het binnen krijgt.

Heel betrouwbaar. Snelle behandeling van de bestelling en bezorging.

TOP!!!!

Mooie producten zeer goed verpakt echt netjes.

making a wrong, right again!

Het verschil tussen onderscheid maken tussen wiens verantwoordelijkheid het is in een bepaalde situatie is het belangrijkst voor de training van klantenservice! Mijn geval was een goede om in een training op te nemen! Ik ben blij om te zeggen dat de tweede reactie op mijn klacht goed werd opgepakt, daarom geef ik je nog steeds dit hoge punt - ik geloof dat we allemaal moeten leren van fouten n blijven verbeteren! Daarom moet het zeggen of schrijven van de juiste dingen heel duidelijk zijn in de training! Klanten zijn niet altijd KING, maar ze mogen niet het gevoel krijgen dat ze verwaarloosd worden terwijl zij degenen zijn die het bedrijf draaiende houden!

Mijn bestelling was super vlotjes gegaan en goed veilig aangekomen . Ik ben super blij met jullie werk .

Altijd goed.

Altijd goed. Zo fijn voor mensen met Asiatische roots. Heel aardige assistentes a d telefoon.

very good

super and fast....

• 您会推荐我们吗? Yes

Zeer goed winkelen

Goed verpakt, snelle levering en goede producten.

Altijd geleverd, nooit problemen.. en lekker..

Altijd geleverd, nooit problemen.. en lekker.

Zalige service

Voor mensen die niet goed tegen drukke winkel omgevingen kunnen is dit de ideale oplossing. De service is ronduit zalig

Erg blij met de bami kruiden. De lekkerste die ik ooit gebruikt heb.

gaat erg goed

snel geleverd

Grote keuze op de website. Snelle levering.

Alles werd netjes geleverd.

Alles was goed beschermd. De volgende bestelling zal eens diepvries worden.

Geograaf 13

6921EW Duiven