Heel goed ervaring

Goed Service, goed kwaliteit voor eten. Optijd gekregen.

Top services just missing some fidelity program

The products, the customer services are very good. I'm client since many years... But to be honest I think it missing a fidelity program to thank the customer, and that this one feels privileged. This kind of attention make the client come back with smile.

Prima snelle en goedverpakt

Als bovenstasnde

Altijd goed

Een ruim assortiment en redelijke prijzen

Prima geregeld

Goeie duidelijke site met prima zoekfunctie

Snel en netjes bezorgd

Snel en netjes bezorgd en veel keus

It's been weeks since I've not received my package

Fijn, zo'n uitgebreid assortiment! En ook nog eens supersnel geleverd.

Geleverd zoals gevraagd

Tevreden

Bestelling gaat vlot. Bezorging heel erg goed. Zowel maar wat je kan verwachten als de bezorging zelf! Wat ontbreekt zijn de uiterste consumptiedatums op de diepvriesdozen….dat is jammer. Vandaar een 8.

Super snelle gratis levering

Regelmatig besteld en altijd goed en snel

eeste keer goed hoop dat zo blijven goede

Goede service. Bellen op als iets niet leverbaar is. Leuke aanbiedingen. Goed verpakt.

Veel producten met een redelijke prijs

Het zou fijn zijn, als de levertijd van de bestellingen, ietsje sneller zou kunnen zijn. De bestelling werd netjes geleverd, en de producten werden super netjes ingepakt.

Snelle levering! Wel veel plastic vulmateriaal in dozen.

Good products and customer service

I have ordered some products which were sold out in the mean time. customer service reached out to me and offered me some replacement products. this is great customer service as they go the extra mile to make the customer happy.

Goede belangrijke spullen, langzame levering

Allerlei dingen die elders moeilijk te krijgen zijn, ook diepvries. Maar sneller zou fijner zijn.

snel geleverd en super goed verpakt

Snelle reactie

Geen gedoe werd netjes en snel geholpen

Altijd goede kwaliteit producten

Altijd als ik bestel hier is de kwaliteit van de producten de reden om weer te bestellen, of een bezoek te brengen aan winkelvestigingen.

snelle levering!

snelle levering, alles netjes verpakt :)

Heel netjes mijn gehele levering in 1x bezorgd

Alles is netjes ingepakt, niets is kapot en op de juiste datum en tijd afgeleverd! Ik ben er heel erg blij mee! Echt een aanrader voor mensen die graag koken!!! Over een paar maanden ga ik weer bestellen en dan wat meer 'winter' spullen, zoals jeneverbessen, kruidnagel etc. Top dit!

Geograaf 13

6921EW Duiven