Nieuw ontdekkingen, snel verstuurd

Ik ben gek op noedelsoepjes en ramen noedels. Fijn deze online winkel te ontdekken met zoveel noedels waar ik nog niet eerder van hoorde. De bestelling had ik de volgende dag al in huis, heel goed verpakt, zodat de noedels niet verkruimeld zijn. Top!

Ben nog niet in het filiaal geweest, maar heb wel besteld. De site is overzichtelijk en mooi. Bestellen is simpel. Je kunt zelfs lijstjes maken! Alles is perfect geregeld. En Oriental heeft echt álles!

Keurig en netjes verzonden

Goede web site toppie

Netjes verpakt alles goed

vandaag besteld morgen in huis

uitstekend

Geweldige website én bovendien fantastisch persoonlijk contact.

Snelle afhandeling van mijn bestelling en nog sneller reactie op een persoonlijke vraag via het contactformulier. Echt subliem. Heel erg blij met deze service.

Op en top service.

...

Fijne winkel

Wel jammer dat ze nogsteeds niet alles op voorraad hebben

Snelle levering en netjes verpakt

Ben al een tijd klant, tot nu toe uitermate tevreden. En goede en lekkere oosterse producten.

Super tevreden

Mijn bestelling komt altijd keurig verpakt en op tijd aan. Super. Dank

fast and good

Order on Thursday afternoon and receive on Friday.

Super snel, geweldig!

Heel fijn, snel binnen

Snel levering

Heel snel levering

Goed service

Snel aflevering

Goed en snel

On line veel in voorraad.

Bestelling snel ontvangen.

Good delivery

It’s a very nice shopping experience

top zo als altijd

weer een snelle levering. Product was alleen moeilijk te vinden. Staan geen dozen meer op de website?

好吃不贵

总体还可以,物流包装质量都不错,打折的东西还不够多,鲜货冻货还无法配送德国

• 您会推荐我们吗? Yes

Echt een snelle service!

Goede afhandeling en snelle verzending. Ik woon zelf in het buitenland. Maar heb online besteld en laten versturen naar mijn moeder. Ze komen komende week naar hier en nemen het voor me mee. Thank you! Ik ga heerlijk genieten van alles.

snel

snelle service goede kwaliteit

Vlotte levering aan deftige prijzen

Een aanrader voor wie graag lekker eet

Makkelijk bestellen en netjes thuisbezorgd

Via de website wat diepvries en andere spullen besteld. Werd netjes afgeleverd. Vooral de communicatie over wanneer en hoe laat er bezorgd zou gaan worden was prima.

Snel, goed verpakt.

Geograaf 13